Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Poszukuję gry. Proszę o pomoc

23.09.2012 20:17
👍
1
zanonimizowany867522
1
Junior

Poszukuję gry. Proszę o pomoc

Witam wszystkich serdecznie. Po czterech dniach nie udanego poszukiwania postanowiłem poprosić o pomoc specjalistów. Doskonale pamiętam tą gre ponieważ grałem w nią niecałe dwa lata temu. Niestety zapomniałem nazwy i w żaden sposób nie moge jej znaleźć opisując ją w google czy szukając na innych forach.

Do rzeczy. O co chodziło w grze ?
Była to gra na kilka osób nie wiem czy czasem nie "turowa" było do wyboru kilka konkurencji. Postaram się to jakoś zobrazować.
1. Trafiało się kulą w tarcze do rzutek i zbierało się za to punkty, było po kilka podejść a najlepszy gracz wygrywał.
2. Trafiało się kulą w karty i też trzeba było uzyskać największą ilośc punktów.
3. Trafiało się piłką do kosza. Było rozstawione podajże 9 koszy w kształt piramidy, te najwyżej były najlepiej punktowane a zarazem najtrudniej było w nie trafić.
4. Było coś jeszcze z uderzaniem piłki baseballowej i chyba z kręglami ale tego nie jestem pewien.
5. Świta mi też w głowie że były strzały na bramke.

To wszystko bylo w jednej grze i można było grać w kilku graczy jeden po drugim. Nie będzie to na pewno bardzo stara gra bo grafike miała w miare przyzwoita jak dobrze pamiętam. Szukałem w encyklopedii gier w dziale zręcznościowe ale też nic nie znalazłem.

Wszystkim serdecznie dziękuję za chęć pomocy

24.09.2012 09:36
2
odpowiedz
zanonimizowany867565
1
Junior

sprobuj wygooglowac. ja niestety nie mam pojęcia

24.09.2012 15:28
3
odpowiedz
zanonimizowany867522
1
Junior

Uwierz mi wpisywałem już wszystkie możliwe opcje i niestety nie znalazłem :/
Może jakieś wskazówki w czym to szukać ? Jak wpisać ? Cokolwiek...

25.09.2012 16:40
4
odpowiedz
zanonimizowany867522
1
Junior

Odświeżam....

25.09.2012 20:42
5
odpowiedz
zanonimizowany867522
1
Junior

Teraz po rozmowie z bratem doszedłem do wniosku że to raczej autem się skakało z jakiejś skoczni i uderzało w te karty i tarcze a nie kulą.
Może to komuś pomoże...

25.09.2012 20:51
Dragon_666
6
odpowiedz
Dragon_666
70
Get Twiztid

Flatout bo coz innego moglo byc tak zwariowanego :)

http://images7.gry-online.pl/galeria/galeria_duze3/559267031.jpg

25.09.2012 21:00
7
odpowiedz
zanonimizowany867522
1
Junior

O człowieku jakbym Cie znał to dostałbyś skrzynke browarów...
Wiecie co mnie zmyliło ? Fakt iż to co opisałem to nie była sama gra tylko część pewnej gry w którą kiedyś grałem. Jak tylko napisałeś tytuł to już wiedziałem że to jest to. I do tych kart nie strzelało się kulą ani autem tylko chłopkiem który wylatywał przez przednią szybę auta xD

Serdecznie dziękuję przede wszystkim Tobie a także innym którzy chociaż próbowali pomóc.
Pozdrawiam :)

Forum: Poszukuję gry. Proszę o pomoc