Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Poszukuje biura posrednictwa pracy za granica - slask, badz samej pracy ;)

13.04.2013 19:03
Psycho16
1
Psycho16
140
Redhead Lover And User

Poszukuje biura posrednictwa pracy za granica - slask, badz samej pracy ;)

Poszukuje jakiegos dobrego biura pracy, ktore organizuje wyjazdy za granice (najlepiej na 8 tygodni) w celu pracy.
Znam obecnie tylko takie jedno biuro w okolicach katowic - www.covebo.pl, obecnie nic ciekawego tam nie ma.
Pytam sie tutaj na forum, gdyz od czerwca zaczynam stala prace, a z "nudow" chetnie pojechalbym za granice, gdyz przesiadywanie i praca na allegro juz mnie nudzi.
Gdzie ? Obojetnie gdzie :) , tylko po to zeby sobie cos przyrobic i poobcowac z inna kultura.
Wiec pytanie do Was - macie jakies kontakty do takich firm ? lub polecacie ? Czy moze maci jakis inny sposob znalezc?
Oczywiscie praca, gdzie nie sa konkretne wymagania zawodowe (spawacz, cukiernik, etc) po prostu jakas praca, gdzie na dzien dobry kazdego przyjmuja ;) jezyk znam, wyksztalcenie rowniez.

Mam okolo tygodnia na znalezienie + wyjazd ;)

BTW - czemu przy zakladaniu tematu, nie ma mozliwosci wyboru kategorii "pozostale" ?

13.04.2013 19:14
2
odpowiedz
zanonimizowany305250
161
Legend

Mam okolo tygodnia na znalezienie + wyjazd ;)

I jednocześnie chcesz coś z biura pracy? Jak to się zaklepuje pół roku przed wyjazdem.

Jedź na pałę, albo czekaj parę miesięcy, inaczej się nie da. Jak już, to szukaj w Opolu, tam jest mnóstwo takich firm co organizują wyjazd.

BTW - czemu przy zakladaniu tematu, nie ma mozliwosci wyboru kategorii "pozostale" ?

Bo został zamieniony na "Tematy ogólne" :)

13.04.2013 19:23
hopkins
3
odpowiedz
hopkins
223
Zaczarowany

Pran. Tylko, ze u nich najczesciej wyjazdy sa na pol roku.

13.04.2013 19:55
Psycho16
4
odpowiedz
Psycho16
140
Redhead Lover And User

akurat na covebo.pl 8 tygodni jest w wiekszosci przypadkow na dzien dobry - potem sie dycydujesz czy zostajesz czy wracasz, dlatego myslalem, ze to jakis standard jezeli chodzi o prace z tego typu biur, ze najpierw okres probny, a potem wybieraj.

Bo został zamieniony na "Tematy ogólne" :)

czyli sa tematy ogolne i pozostale - dziwne :)

15.04.2013 10:02
5
odpowiedz
ggracz
27
Chorąży

Ja sam nie korzystam... ale kumpel jakiś miesiąc temu przez Adecco w Sosnowcu załapał robotę w Niemczech, jest "pikerem" czyli przyjmuje zamówienia czy coś, nie wiem do końca xP
Mówił że szukają sporo osób na rożne stanowiska bo to jakiś nowo otwarty magazyn... w Adecco był jakoś w środę i w następna sobotę już miał wyjazd (trzeba zdać egzamin z znajomości liczb(do 1000) w języku Niemieckim które są co poniedziałek).
Ja sam nie skorzystałem bo pracuję ale jeśli Cię coś takiego interesuje to Ci nawet adres i kontakt wyszukałem :P

[email protected]
Tel: 32 253 61 49
Tel: 32 253 62 32
Tel: 32 253 61 72
40-004 Katowice al. W. Korfantego 2

25.06.2013 22:31
6
odpowiedz
majeczka358
2
Legionista

Zobacz sobie http://www.praca.owi.pl masz sporo ofert pracy, ja tak szukałam, głównie na własną rękę w internecie po serwisach ogłoszeniowych, druga opcja to wyjazd na własną rękę w ciemno i na miejscu suzkanie pracy, agencji nie polecam bo wiekszosc jest jaka jest poczytaj na forach opinie:)

10.02.2015 20:38
7
odpowiedz
zanonimizowany1069639
1
Junior

Wiem, że firma pracaidealna.pl zajmuje się szukaniem pracy w Norwegii. To nowość, bo oferują rozmowę przez telefon i nie musisz w ogóle się zgłaszać do nich osobiście. A warto, bo w Norwegii można ładnie zarobić.

15.06.2015 15:55
8
odpowiedz
agata88
1
Junior

Wyselekcjonowanie oferty pracy stara się załatwiać biuro Career Investmen. Jeżdżę z nimi od dłuższego czasu i jeszcze mi się nie zdarzyło, żebym miała problemy na miejscu z rodziną, czy z osobą, którą się opiekowałam.

30.12.2015 12:17
9
odpowiedz
miki78918
1
Junior

Na pewno na stronie agencji pracy pod adresem www.friggawork.pl znajdziesz ofertę pracy. Agencja rekrutuje do pracy w charakterze opiekunki starszych osób do de, gwarantuje ubezpieczenie, opiekę w razie pojawienia się problemów a nawet bilety i skladki ok

Forum: Poszukuje biura posrednictwa pracy za granica - slask, badz samej pracy ;)