Witam, mam do sprzedania portfele z gier Halo i CoD Black ops 2
Portfele są nowe, są to produkty licencjonowane nie żadne podróbki.
Cena 50zł za szt
kontakt
GG:31562871
Chcesz zdjęcia? Napisz na gg
up
up
up up
Zainteresowany?
up
up
up
up
Reg03 proszę popatrz na cenę rynkową
Cena faktycznie z kosmosu. Za 75 zl kupisz zestaw: czapka, portfel i niesmiertelnik. Wprawdzie portfel to troche inny model, ale zestaw duzo lepszy.
http://www.ebay.com/itm/GIFT-SET-Mens-Call-of-Duty-Black-Ops-II-Hat-Dog-Tag-Necklace-w-MW3-Wallet-/151319489226?pt=Wallet&hash=item233b582aca
up
Haszon mówię o polskim rynku, chyba że ci się opłaci kupować portfel za 75zł dopłacając 45zł za przesylkę..
wspominałem o tym allegro.pl/portfel-call-of-duty-black-ops-2-ii-i4176004406.html to jest to samo tylko inny wzór z przodu
up
Nie dziwie się, że nikt nie che kupić od ciebie i nawet na tej aukcji, bo są po prostu brzydkie te portfele i drogie, choć na aukcji allegro jest ciut ładniejszy od tego, co podałeś w tym wątku. Życzę powodzenia.
Dodam jeszcze coś od siebie. Mam portfel z HALO (kupiony z level 77,dokładnie taki sam) i jest on strasznie mały,jedna kieszeń na banknoty,3 miejsca na karty i jedna kieszeń na drobne. Wykonanie także pozostawia wiele do życzenia.
up
up up
up
up up
up cena spada 45zł
up
up
up
up
Przestań to odkopywać, kto chciał, ten zobaczył. I tak nikt nie kupie tego czegoś za taką kwotę.
up
up
Taki portfel to nawet za darmo bym nie chciał. :P