Poradnik Nba 2k15

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
20.10.2014 22:16
1
odpowiedz
cytrynaization
2
Junior

Poradnik Nba 2k15

Ktoś wie może,czy będzie jakiś Polski poradnik do Nba 2k15?

20.10.2014 22:18
Marcin017
2
odpowiedz
Marcin017
108
Generał

A jakich porad do tej gry oczekujesz? Nie wiesz jak przejść kampanie?

Third Ai's Eye
Jasne. O niczym innym nie marzę tylko o tym, żeby nabijac posty.

20.10.2014 22:22
3
odpowiedz
zanonimizowany805622
111
Legend

Pytaj, może postaram się wytłumaczyć - mimo że nie grałem. Podejrzewam, że system nie różni się zbytnio od ostatniej edycji.

EDIT: @Down - z tym, ze autor chciał polskiego poradnika, więc nie wiem, czy to się łapie. Aby czerpać przyjemność jako początkujący, wystarczy zrozumieć, jak działa defensywa.

20.10.2014 22:25
4
odpowiedz
zanonimizowany1034644
0
Centurion

@Marcin017

Chyba sobie żartujesz. Może posty chciałeś nabić? xD

Grałem sobie w Fifę, grałem w inne pierdoły tego typu i faktycznie poradniki nie były wymagane, bo takie gry jak FIFA, to proste rzeczy, co to se kopię na legendarnym i z ludźmi bez większych problemów. Ale seria NBA od 2k, to jedne z najbardziej wymagających gier. Pełno tam taktyk i możliwości, które warto byłoby wykorzystać, nawet dla własnej przyjemności na najwyższym poziomie trudności. Ja po kilku częściach tej gry nadal nie ogarniam podstaw zaawansowanej gry, nawet z poradnikami. Po prostu jakoś ich nie chwytam. t_t

Najlepiej będzie Ci zajrzeć kolego na Youtube. Przewiną się podstawy podstaw, podstawy bardziej zaawansowanych zagrań i całej reszty. No i najlepiej, bo na filmiku, a nie papierze.

youtube.com/results?search_query=nba+2k15+tutorial

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl