zle mnie zrozumiales. tak sie sklada ze nie jestem tumanem. nie chodzi mi o skroty i jak co sie robi, chodzi o to ze zle są napisane ciosy na stronach "mortal kombat trilogy". tu podam dokladnie czego nie umiem zrobic bo zle ciolki napisali!!!
na tej stronie nic nie znalazlem - (http://mortalk.w.interia.pl/mkt-ciosy.htm) szukalem tez na innych stronach i bylo podobnie, cos zle wpisane! tzn. nie ma wpisanego jak robic classic sub zerem animality, a innymi zawodnikami tez nie da rady zrobic fatale i animale. mam na mysli tych zawodnikow: reptilem nie moge zrobic 2 fatala i pita, jade nie umiem zrobic pita, ermackiem nie umiem zrobic fatala (tego gdzie kolesia podnosi i uderza o ziemie), raidenami nie umiem fatale i animale robic, sub zero oprocz kombosow nic mi nie wychodzi, skorpionem nie umiem animala zrobic, human smokem nie wychodzi 2 fatality i animality. szukalem godzinami u wujka gooogle odpowiedzi i nie rozwiązalem problemu. WPISALEM MORTAL KOMBAT TRILOGY CIOSY!!! prosze podac cos gdzie jest napisane poprawnie! pomocy!!!!!
Mimo iż nastąpiła zmiana, i nie ma teraz "nowy wątek" przy "odpowiedz"...omg
tak sie sklada ze nie jestem tumanem
Yes, you are...
dzieki! nadal jest ten sam problem, bo nie umiem z tym sobie poradzic: jak robic classic sub zerem animality i innymi zawodnikami fatality, animality, brutality, PITY, KOMBOSY? mam na mysli tych zawodnikow: reptilem nie moge zrobic 2 fatala i pita, jade nie umiem zrobic pita, ermackiem nie umiem zrobic fatala (tego gdzie kolesia podnosi i uderza o ziemie), raidenami nie umiem fatale i animale robic, sub zero oprocz kombosow nic mi nie wychodzi, skorpionem nie umiem animala zrobic, human smokem nie wychodzi 2 fatality i animality. ZLE CIOLKI NAPISALI JAK ROBIC (POPRAWNIE) ANIMALE, FATALE, PITY, BRUTALITY, KOMBOSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHODZI O TO ZE CIOLKI ZLE NAPISALI JAK SIE ROBI (POPRAWNIE) ANIMALE, FATALE, PITY, BRUTALITY, KOMBOSY!!!!!!!!!
P.S. Rozumiem skroty i co jak sie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie pij wiecej kawy i nie ogladaj gumisiow na dobranoc, bo wyraznie ci to szkodzi.
robie tak bo k.... nikt nie chce pomoc rozwiązac ten problem. pomozesz? dzieki! nadal jest ten sam problem, bo nie umiem z tym sobie poradzic: jak robic classic sub zerem animality i innymi zawodnikami fatality, animality, brutality, PITY, KOMBOSY? mam na mysli tych zawodnikow: reptilem nie moge zrobic 2 fatala i pita, jade nie umiem zrobic pita, ermackiem nie umiem zrobic fatala (tego gdzie kolesia podnosi i uderza o ziemie), raidenami nie umiem fatale i animale robic, sub zero oprocz kombosow nic mi nie wychodzi, skorpionem nie umiem animala zrobic, human smokem nie wychodzi 2 fatality i animality. ZLE CIOLKI NAPISALI JAK ROBIC (POPRAWNIE) ANIMALE, FATALE, PITY, BRUTALITY, KOMBOSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHODZI O TO ZE CIOLKI ZLE NAPISALI JAK SIE ROBI (POPRAWNIE) ANIMALE, FATALE, PITY, BRUTALITY, KOMBOSY!!!!!!!!!
prosze pomoc rozwiązac problem, bo ciolki zle napisali jak sie robi to: robie tak bo k.... nikt nie chce pomoc rozwiązac ten problem. pomozesz? dzieki! nadal jest ten sam problem, bo nie umiem z tym sobie poradzic: jak robic classic sub zerem animality i innymi zawodnikami fatality, animality, brutality, PITY, KOMBOSY? mam na mysli tych zawodnikow: reptilem nie moge zrobic 2 fatala i pita, jade nie umiem zrobic pita, ermackiem nie umiem zrobic fatala (tego gdzie kolesia podnosi i uderza o ziemie), raidenami nie umiem fatale i animale robic, sub zero oprocz kombosow nic mi nie wychodzi, skorpionem nie umiem animala zrobic, human smokem nie wychodzi 2 fatality i animality. ZLE CIOLKI NAPISALI JAK ROBIC (POPRAWNIE) ANIMALE, FATALE, PITY, BRUTALITY, KOMBOSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciolki zle napisali i dlatego jestem natarczywy. ktos zna dobre zrodlo z tym problemem co wczesniej podalem?
znam tą strone http://www.mortalkombatonline.com/content/games/mkt/ na niej tez nie jest napisane (poprawnie) jak sie robi classic sub zerem animality i reptailem 2 fatality!!! innymi zawodnikami tez jest problem zrobic animale, pity, fatale, frutale, kombosy!!!
p.s. u wujka google szukalem godzinami ale nie pomógl rozwiązac problemu!!!!!