Pomoc z I rocznicą ślubu ?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
17.08.2012 18:09
1
odpowiedz
Juanhijuan
200
Hawkeye

Pomoc z I rocznicą ślubu ?

Za kilka dni wypada pierwsza rocznica mojego ślubu. Zastanawiam się nad jakimś pamiątkowym prezentem.
Na naszej płycie ślubnej kamerzysta zamieścił życzenia od kilku gości, o których nie mieliśmy pojęcia, i moja Żona była zachwycona tym pomysłem.
Doszedłem, więc do wniosku, że może warto by było zrobić jakiś krótki filmik składający się z naszych zdjęć ślubnych/podróży poślubnej przeplatanych życzeniami od "osób obcych", tzn. dokładniej od Was drodzy forumowicze. Czy znalazłoby się kilka/kilkanaście osób chętnych do nagrania, krótkiego filmiku z życzeniami dla mojej Żony na pierwszą rocznicę ? Jedynym istotnym punktem tych życzeń chciałbym aby było podkreślenie mojej (mężowskiej) miłości.
Oczywiście będę bardzo wdzięczny za pomoc. Prosiłbym o przesyłanie życzeń na adres mailowy: [email protected]

Rocznica już wkrótce, więc pośpiech mile widziany!

17.08.2012 18:18
2
odpowiedz
zanonimizowany740676
69
Legend

Oklepany nudny schemat

17.08.2012 18:21
Damian1539
3
odpowiedz
Damian1539
87
4 8 15 16 23 42

Napewno bys chcial dac zonie film, w ktorym przez wiekszosc czasu wystepuja niepelnoletni, ktorzy skladaja jej zyczenia?

17.08.2012 18:51
Hellmaker
😃
4
odpowiedz
Hellmaker
261
Legend

Jak chcesz mieć niezapomnianą rocznicę, to udawaj, że o niej zapomniałeś. Gwarantuję, że nie zapomnisz tego do końca życia :)
(Chociaż w zależności od temperamentu żony, to może być bardzo krótkie życie:>)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl