Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Pomoc w wyborze klawiatury

28.02.2014 22:49
1
adrian1995PL
14
Chorąży

Pomoc w wyborze klawiatury

Poszukuje klawiatury do ok 120 zł. Interesują mnie tylko modele z podświetleniem klawiszy (najlepiej niebieskim bo pasowało by do reszty peryferii ). Na allegro znalazłem kilka interesujących modeli:
- NATEC GENESIS RX33
- NATEC GENESIS RX66
- Tracer Avenger
- Genius KB-G265
Która według was jest najlepsza może ktoś posiada jedną z nich i może podzielić się opinią na jej temat. Z góry dzięki.

01.03.2014 01:20
2
odpowiedz
Stinger
150
Generał

Mam Natec Genesis RX66 - zwróć koniecznie uwagę (co ja jakoś zignorowałem) czy cala reka wchodzi Ci na podkładkę. W przypadku tego Nateca, przy graniu w FPSy, dloń sie nie mieści. Po paru miesiącach się przyzwyczaiłem, ale jednak jest dyskomfort.

RX33 ma chyba tą podkładkę jeszcze mniejszą.

już po zakupie ogladałem Razer Deathstalker - i tutaj dopiero podkładka jest taka jak powinna być.

Poza tym faktem, innych minusów Natec nie ma.

01.03.2014 01:24
3
odpowiedz
zanonimizowany928629
76
Generał

Ja mam Trust Led Illumination, jest powiem skromnie zajebista :)
http://www.ceneo.pl/13196107

@down, Mam ją już prawie dwa lata, bez awaryjna i jest po prostu wyśmienita :)

01.03.2014 01:27
4
odpowiedz
zanonimizowany858626
26
Senator

[3] co w niej zajebistego oprocz małego skoku klawisza i podświetlenia? wygląda jak zwykły marketowiec...i nie tylko wygląda :)

01.03.2014 18:45
5
odpowiedz
adrian1995PL
14
Chorąży

Mam jeszcze jedno pytanie, co sądzicie o firmie TRACER w tej recenzji ich klawiatury http://technologiczni.eu/recenzja-tracer-avenger/ jest napisane że to ,,solidna marka" a poczytałem trochę i na forach piszą że to raczej słaba firma. Co o niej sądzicie, zależy mi na waszej opinii bo interesuje mnie wyżej wspomniana klawiatura. Zastanawiam się właśnie nad nią jak i nad NATEC GENESIS RX66. Myślę że to jedyne w miarę znośne rozwiązania w tej cenie, choć martwi mnie nieco fakt że w tak tanich klawiaturach podświetlanych po pewnym czasie używania podobno schodzi farba z klawiszy. Jak to jest z tymi klawiszami są one przezroczyste i tylko pomalowane na czarno? Jak istnieją inne klawiatury podświetlane w okolicach tej ceny to podawajcie modele jestem otwarty na propozycje.

01.03.2014 20:08
DanuelX
6
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Lol tracer solidna marka? Na równi z a4techem, mantą, adidosem, myfonem. To zwykła firma produkująca budżetowe produkty (tanie i wiesz że góra posłużą 2 lata i kupujesz nowe).
Ostatnio kupiłem sobie taką świecącą zabawkę - nie chciałem wywalać góry złotych na mecha-badziewie co to niby sprawi, że staniesz się pro bo ma klikające przyciski - to sprawiłem se A4-TECH X-SLIM KD-800L - świeci i "pisze".

"w tanich klawiaturach podświetlanych po pewnym czasie używania podobno schodzi farba z klawiszy" eee lol co?? Jaka farba? Gdzie? Na czym?

Forum: Pomoc w wyborze klawiatury