Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Pomoc w Knights and Dragons na androida

27.11.2013 17:22
1
Yemet
92
Konsul

Pomoc w Knights and Dragons na androida

Poszukuje osob, ktore poswieca pare minut wolnego czasu a chce zrobic dobry uczynek. W skrocie:
Gram w darmowa gierke na Androidzie ktora nazywa sie Knights and Dragons. Gierka jest calkiem niezla i wciagajaca, w sam raz do grania np. na kibelku ;). Obecnie jest event referalowy wiec szukam osob, ktore sciagna gierke, przejda tutorial ( co zajmuje gora 2 minuty) i wpisza moj kod
WBD-DDZ-FVF
W ten sposob zostaniemy przyjaciolmi i osoba wpisujaca dostanie niezla zbroje i bedzie mogla mnie przyzwac raz dziennie. Ja mam ponad 100 lvl wiec rozwala wszystko co bedzie moglo sprawiac problem. A jesli ktos nie bedzie chcial grac to potem moze ja odinstalowac. Prosze bez glupich komentarzy, jesli ktos chce pomoc to z gory dziekuje.
-Yemet

29.01.2014 07:32
xNaruto
😊
2
odpowiedz
xNaruto
97
Generał

Myślałem żeby napisać nowy wątek ale widzę że ktoś też już o to prosił.

Tak więc jeżeli ktoś chciałby mi pomóc to proszę o zainstalowanie tego https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iugome.lilknights&hl=pl na swoim sprzęcie, podanie mojego kodu WBB-HNQ-VYQ. Będę bardzo wdzięczny, Ja zyskam i Wy zyskacie jeżeli będziecie chcieli dalej grać. Całość zajmie około 1-2 minut.

Dzięki.

29.01.2014 19:01
xNaruto
😊
3
odpowiedz
xNaruto
97
Generał

UP :) Może teraz ktoś się znajdzie :)

21.02.2014 16:36
4
odpowiedz
zanonimizowany978532
1
Junior

Witaj

wpisałem Twoj kod i wyslalem zapa ;) moj jak cos to WBM-HMQ-WHH
mam 42lvl.. gram w sumie 2 tyg;) i nie wiem troche rzeczy np
mam zbroje z 2gwiazdkami na 50lvl - czyli max i zbroje taka z 2 gwiazdkami na 42lvl i potem 4 takie na okolo 10lvl.. jak zrobic by miec zbroje z 3 gwiazdkami ?

05.06.2014 22:25
5
odpowiedz
zanonimizowany1003266
1
Junior

Zapraszam do polskiej gildii. Nazwa... polska szlachta. Jest już nas troszkę.

Forum: Pomoc w Knights and Dragons na androida