Witam,szukam dobrego telefonu do 2000.Telefony które mnie zainteresowały to LG G3, Sony Xperia Z2, HTC One ,co o tym sądzicie?
Polecam Sony Xperia Z2 lub przez ciebie nie wymienione iPhone 5s lub Samsung Galaxy S5.
Ja bym wybral HTC.
Ma fajny ksztalt, Sense tez nie jest zle, wizualnie bardziej mi sie podoba niz Sony. W LG troche ten guzik od spodu dziwny.
przy z2 jest aparat 20mp z nagrywaniem 4k,przy lg no jest 13mp z nagrywaniem 4k ale proca ma mocniejszego i większa przekątna ekranu,htc ma proca cienkiego i aparat lipny ale wygląd ma ,iPhone ma też procka niezbyt ,i aparat ale precyzji wykonania nie można mu wypominać,galaxy s5 a do nich nigdy nie byłem przekonany *mój kolega miał s4 i strasznie załował zakupu strasznie go muliło i się często zawieszał
Sony i HTC maja ten sam procek - problemem jest aparat ktory faktycznie ma 4Mpix. Inna sprawa ze jezeli wywolywac zdjecia w formacie takim jakie sa robione to zdjecie 3Mpix to zdjecie fizycznie formatu prawie A4.
Obstawial bym chyba G3 - jakby nie bylo najnowszy model z tych co wyszukales.
Ma mniejsza ramke w kolo wyswietlacza - nie mniej powinienes jeszcze wykonac test reki przed zakupem i zobaczyc jak wybrany telefon lezy ci w rece bo jakby nie byl na jakis czas bedziesz skazany na to co kupisz
A moze cos tanszego jak Nexus 5 ?
htc ma proca cienkiego
Ma taki sam jak pozostałe, 100 mhz w tą czy w tą różnicy nie robi.
Aparat w Htc robi zdecydowanie najładniejsze zdjęcia w nocy ze wszystkich telefonów.
aparat 20mp z nagrywaniem 4k
rozumiem, że masz telewizor, który odtworzy taką rozdzielczość i minimum 128gb kartę pamięci, żeby jakiś trochę dłuższy filmik zapisać?
W zasadzie weź pod uwagę tylko Xperię Z2, One M8 i iPhone 5s. Są ładne, dobrze wykonane i szybkie.
Sony Xperia Z2. Bez dwóch zdań.
@kawa18
Co Ty pieprzysz? Sugerujesz się, że megapiksele mają jakąkolwiek wartość przy tym jak wyglądają zdjęcia? XD
Iphone 5S ma słaby procesor? Boże.. Lata wcześniej wychodziły gry na IOS, na które android musiał trochę poczekać.
Z tych powyższych polecam jedynie Iphone 5S. A jeżeli szukasz naprawdę dobrego telefonu z androidem i nie chcesz przepłacić: OnePlus One - a jeżeli ten nie przypadnie Ci do gustu do któryś z Xiaomi
Mi najbardziej podoba się NOkia 1520:
http://www.skapiec.pl/site/cat/200/comp/8506562
Fakt,że jest trochę poza moim zasięgiem ale jakbym miała tyle kasy to bym się nie zastanawiała.
Ewentualnie jeszcze podobają mi się Lg g3 (który notabene jest obecnie dostępny w bardzo dobrej cenie).
Iphone'a to nie wiem czy bym sobie kupiła. Chociaż słyszałam,że system jest bardzo funkcjonalny.
Sony Xperia Z2. Polecam.