Co sądzicie o Polskim rapie ? np o taki ZBUKU czy Zeus ? Dlaczego polski rap idzie w tym kierunku ? Dlaczego ktoś kto nigdy nie słuchał rapu chce sobie posłuchać jeden kawałek i trafia na takiego pajaca który "rapuje" i potem ma złe zdanie o rapie do końca życia ? Czy jest w dzisiejszych czasach ktokolwiek kto wybija się ponad to całe szambo ?
np taki Zbuku nie ma do Zeusa podjazdu.
A polski rap to kopalnia beki
LIROJ!!!
Słucham bo lubię i tyle. Ogólnie słucham prawie wszystkiego oprócz Disco i Death Metalu ;)
dlacczego nikt nie docenia takich legendarnych zespołów jak wzgórze ya pa 3, kaliber 44, liroy, stary peja czy 3x klan, ich najlepsze kawałki mają po 100 tyś wyświetleń a tacy pajace w zbyt dużych czapkach mają po 5 mln
dlacczego nikt nie docenia takich legendarnych zespołów jak wzgórze ya pa 3, kaliber 44, liroy, stary peja czy 3x klan, ich najlepsze kawałki mają po 100 tyś wyświetleń a tacy pajace w zbyt dużych czapkach mają po 5 mln
Bo stare kawałki były popularne jeszcze zanim powstał/był modny youtube?
http://www.youtube.com/watch?v=VcQl8DwKwJU
@UP a rzecz nie o polskim rapie przypadkiem ? Dla mnie klasykiem są Brudne albo Smarki i nie wynika to z zadnego hipsterstwa.
PS. Zeus robi fajnego follow-upa do GKMC w tracku z [5] ;)
To że coś jest stare nie czyni tego od razu klasykiem.
Do Peji chyba tylko szacunek za to, że tak długo utrzymuje się na scenie. Liroy dobrze nawijał. Ale co było genialnego w reszcie, nigdy nie pojmowałem.
Polski rap jest słaby i bez pajaców w za dużych czapeczkach, a co niektórzy nawet próbują go z tego dołka wykaraskać vide Zeus, Bisz, Rap Addix, Łona. To jednak kropla w morzu bezbeków, bo na jednego dobrego gracza przypada tysiąc pikejów, zbuków, chad, pihów, słoniów, RPKów i innego robactwa.
Z resztą gadasz jak potłuczony, bo akurat Zeus robi dobry rap. To że gatunek ewoluuje, to akurat dobrze. Źle że polski rap to morze shitu i kilka perełek. Ty żyjesz marną przeszłością, bo patrz 3 akapit
Polski rap jest słaby i bez pajaców w za dużych czapeczkach, a co niektórzy nawet próbują go z tego dołka wykaraskać vide Zeus, Bisz, Rap Addix, Łona
Ja tu bym jeszcze dodał; Małpe i TMK aka Piekielny :)
Za godzinę Level Up 5 Laikike'a, rap umrze znów jak co roku
Za godzinę Level Up 5 Laikike'a, rap umrze znów jak co roku
Z jego grafąmaństwem to nawet moja belferka z liceum go zdissuje.
spoiler start
A to nie prowo czasem ? Miało nie być w tym roku, Bober pisał.
spoiler stop
Za godzinę Level Up 5 Laikike'a, rap umrze znów jak co roku Ja nawet nie wiem o co mu chodzi...