Polska wersja FIFY 12 okrojona
Dam do wykopu, żeby nie zblokowało linka :P
http://www.wykop.pl/ramka/793841/absurd-fifa-12-w-polsce-bez-koszulek-m-in-realu-przez-ustawe-hazardowa/
Brak słów na tę żenadę.
Ale żal... Ja rozumiem - ustawa ustawą, ale w pewnych sytuacjach przecież powinno się pozwalać na ustępstwa. Zreszta - skoro wersja będzie okronona to cena niech też będzie okrojona.
[3] ---> Taaa, prędzej kaktus na głowie urośnie, niż obniżą cenę.
[3]
A dlaczego EA ma okroić cenę? W końcu to nie ich wina, że są zmuszani do wymazywania logo tych firm.
Śliczny przykład jak to rządzący "chcieli przecież dobrze", a jednak ktoś oberwie rykoszetem. Nie pierwszy i nie ostatni raz...
Czy transmisje np finału ligi mistrzów jeśli będzie grała któraś z tych drużyn też będą cenzurowane/okrojone/w ogóle nie zostaną pokazane?
[5] Ja już przez formułę jeden rozbieram się w internecie, ale na szczęście panowie z sejmu mnie wyratowali przed kolejnym uzależniem. UFFFFFFFFFFFFF
Mimo wszystko nie jest źle - myślałem, że chodzi o nowy silnik fizyczny.
Edit: A co do ceny to myśląc logicznie powinna być wyższa a nie niższa bo EA zrobiło koszulki, a dla Polski specjalne wersje musieli robić ;) Taki kit mogli by wcisnąć - pewnie wyświetlanie poszczególnych elementów mają na zmienne i wystarczyło ustawić zmienną na false :P Jeżeli by tak było to zaraz po premierze będzie mały fix ;)
Boże, co za kraj