Czy ktoś ma jakiegoś linka do streamu z meczu Polska USA? Można to gdzieś zobaczyć?
Pana Solorza mam w dupie.
Ale blokują...
Ja sobie daruje to oglądanie, nie dość że pikseloza, to banują transmisje.
A zapłacić nie zapłacę, oglądać nie muszę, niech się wysrają.
Fakt, niestety pikseloza jest.
http://goatd.net/52724/watch-poland-vs-usa
ed. no niestety, usa broni mase pilek i sa zajebiscie skuteczni, nasi dzisiaj zero bloku i cienizna z konczeniem atakow. jeden slabszy mecz podczas turniejow sie moze zdarzyc, oby to byl ten i forma wroci.
Cebulaki przegrywajo 2:0
Winiarski mówił po meczu z Australią, że Polska jeszcze będzie na tym turnieju przegrywać, bo to po prostu jest niemożliwe, żeby grać równo 13 meczów z rzędu. Swoją drogą Amerykanie dziś w wybornej formie.
Cóż, mecz się jeszcze nie skończył.
Ice bucket challenge dla polskich mediów które ejakulowały do kadry siatkarzy i już zastanawiano sie z kim zagramy w finale. Nie da sie wygrywać w kazdym meczu 3:0 a chyba na to liczyły media i janusze. Równie dobrze możemy nie wyjść z tej grupy, niestety (albo stety) ale światowy poziom siatkówki sie wyrównuje a Amerykanie to nie jest jakaś republika bananowa jeżeli o siatkówkę chodzi.
Poziom wyrównany, były błędy, ale jak to już Ahaswer - nie można wygrywać każdego meczu.
Dzisiaj Amerykanie mieli więcej szczęścia.
Również uważam, że nie można wygrywać wszystkiego, ale mam wrażenie, że te mistrzostwa się już dla nas kończą.
Gdzie znajdę ładne rozpiski terminarzu i grup?
Raz to być w trójce, dwa to spróbować wygrać tę grupę, by być rozstawionym. Amerykanie mieli dziś dzień mustanga, a mimo to w każdym secie Polacy toczyli wyrównany bój. Nie była to więc żadna katastrofa. Zobaczymy jutro z Włochami, którzy chyba nie mają już szans na awans, ale zawsze w meczach z nami są faworytem. Ciekaw też jestem jak Persowie są przygotowani fizycznie do tak długiego turnieju. Trener Serbów po meczu otwarcia powiedział, że jego zespół rozegrał najsłabszy mecz w tym roku. Teraz Serbia ma już tyle samo punktów co Polska...
Tak czy owak jeszcze trzy kolejki meczów w tej fazie. I nie tylko my gubimy punkty. Jutro Amerykanie grać będą z Serbami.
[21] wbij sobie do tej swojej główki, że cos takiego jak Persja już nie istnieje. Tak samo jak abstrakcyjna "narodowość chłopska" która nie istniała nigdy :]