Polska - RPA, dziś 20:40
Jak obstawiacie? Chyba gorzej już być nie może, ale prawdziwe manto będzie za tydzień :P
3-0 dla Murzynów
Leci na jakimś kanale którego nie trzeba dokupić?
A ty jak obstawiasz?
Ja liczę, że mimo wszystkich problemów (a może dzięki nim właśnie) zagramy dzisiaj ładnie i efektywnie, wygrywając 2-0.
[2] tvp i polsat sport.
Zagramy nieładnie i nieefektywnie, ale będzie 1:1.
Majkel --> Transmisja na TVP1.
Ja tam czekam na Polska - Anglia, bilety zakupione, szalik gotowy, nic tylko jechać na stadion :)
2:1 dla RPA ..
1 dla RPA, gówno dla naszych
Kolejny mecz w wykonaniu naszej reprezentacji:/
Wygramy-zostaniemy obwołani mistrzami świata,a w tv będą analizować i pokazywać w jaki sposób piłka wpadła do bramki .
Przegramy-będzie "nic się nie stało" i durne pytania dziennikarzy do piłkarzy/trenera "co się stało/dlaczego przegraliśmy ?"
Nie żebym źle życzył reprezentacji ale przepier...... ten mecz .
1:1, chociaż jeśli chodzi o reprezentację Polski w piłce nożnej to porażka mnie wcale nie zdziwi.
Na dwójce rodzinka.pl a potem pierwszy Indy. Wybór jest oczywisty.
Ale obstawiam komentarze po meczu - Któryś z grajków powie "No...To był ciężki mecz", czyli stały tekst, czy to grają z San Marino czy z Anglią.
I tak nie wyjdziemy z grupy na mundialu, nie ma po co oglądać.... szkoda mojego czasu, po Euro powiedziałęm dość reprezentacji i tego się trzymam.
szmaciarze co nie umieją akcji stworzyć
Ja i tak liczę że Polska wygra ale nie oszukujmy się. Ostatnio to różnie z formą naszego zespołu. Kibicuje naszym! ;)
Nie ma szans, nie da się w parę miesięcy z patałachów zrobić drużyne na mundial, do tego trzeba lat pracy i taktyk, przede wszystkim nowych zawodników. Wygrać jeden czy dwa mecze możemy jedynie naszym szczęściem i pechem przeciwników.
Sobiech pedał... Co za kadra w tym roku... Sagan by go między uszami $^^&*(@ i jeszcze bramkę strzelił :/
[20]
a potem umarl na zawal, bo legia semi-profesjonalny klub nie robi swoim zawodnikom badan
wszolek ladnie sie prezentuje, ale to bylo wiadome, ze tak bedzie, w gazie jest chlopak
Bull ==> Ja się nie czepiam, ale grać na pałę zamiast używania mózgu świadczy jednak o czymś.
sagan to stary wyjadacz juz, doswiadczenie procentuje, sobiech to caly czas mlodzik, nie ma co sie po nim spodziewac, ze od razu bedzie podejmowal najlepsze mozliwe decyzje (nie mowiac juz o tym, ze pewnego poziomu na 99% nie przeskoczy)
swoja droga: google -> znajdzcie trzy roznice miedzy jamiem bellem a deanem furmanem : |
Oj tam :) Lewy myśli i są tego efekty, Sobiech co? Spanikowany? :)
Rozumiem, niech chłopaki nauczą się rzemieślnictwa. I jestem za. ale takiego w stylu Sagana czy Błaszczykowskiego, a nie Dudkowego.
Piech niezły piach gra.
Piech niezły piach gra.
OMG
Tyle wygrać...
1:0 dla Polski, czas na Anglię...
Fajnie się to oglądało, młodzi nie są źli. Przód dobrze, chociaż Sobiech potwornie nieskuteczny, tył chimeryczny. Właśnie wykorzystywanie sytuacji powinno być moim zdaniem teraz ćwiczone w prostych gierkach treningowych bo raz, że w obronie są tacy wyjadacze, jak Lescott czy Cahill, a dwa - i to przede wszystkim - trafiając w światło bramki trzeba wziąć poprawkę, że stoi tam fenomenalny Hart. Z Anglią będzie bardzo ciężko, ale liczę na emocje.
Ale fajnie sie smiac z malkontentow, ktorzy po meczu nie napisza ani slowa, bo mecz byl udany. Ha
Mam nadzieje ze rozczarowanie bylo maksymalnie duze i teraz zapijacie wlasna porazke