Wątek poświęcony plutonowi Polish Knifers w Bf3
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655391576904317/
Zasady : [ ;) ]
1. Szerz Mordor.
2. TARCZA SZMATO !!!
3. Nasi bogowie to Rock I Rojo.
4. Nóż najlepszym przyjacielem człowieka.
Chcesz pograć na Knife Only ?
Polacy Nożowniki? Dobrze rozumiem nazwę?
1. Szerz Mordor.
2. TARCZA SZMATO !!!
Oryginalnie i inteligentnie do bólu.
Z ciekawości? Ile lat ma założyciel?
Róbcie z Battlefielda CODa. Nie ma to jak napieprzać się na same noże w tej grze i jeszcze jakiś idiotyczny klan robić.
Wpaja im jakieś gówniane hasełka, a potem młodzież zachowuje się .... jak powyżej. Oj wasi bogowie... Hahaha
Współczuję Rojowi niektórych fanów, bo naprawdę przez ich bezmyślność traci szacunek i opinię u innych.
Zasady : [ ;) ]
1. Szerz Mordor.
2. TARCZA SZMATO !!!
Rodzice kupili nowy komputer ? Srednia wieku 12 lat. Nie mowie, ze ja jestem jakims staruchem, na szczescie mam troche rozumu wobec takich rzeczy i brania przykladu z ROJA (?!).
Wiesz napisałem to dla jaj po za tym nie zapraszałem was to dla mojego plutonu. Opis dałem sobie bo miałem ochotę a Rajo i Rock tylko ich lubię nawet im subów na YT nie dałem. Wiec zanim wygłosisz opinię na mój temat najpierw mnie poznaj ,a potem ją wygłaszaj ok?
PS. A komputer mam do bani.
Nie, jeszcze na pewno ich nigdy nie oglądałeś, a te hasła same Ci do głowy przyszły :)
Nie napisałem, że ich nie oglądałem ale nie oglądam ich bez przerwy po kilka razy jedną rzecz. Jeżeli wiesz co to presja kolegów którzy są jak z opisu wszystkich powyżej to domyślisz się czemu to zrobiłem ok ?
------>
Sethlan rozumiem, że przeczytałeś moje odpowiedzi na te wszystkie ataki na moją osobę. Bo jak oglądam twoją reakcję to wątpię.
Chwila, a czy przypadkiem nie jest zabronione tworzenie serwerów z ograniczeniami typu Knife Only?
@Eryk55 ------>
Sethlan trollu wyjdź.
>ten tred
~.PolisH.KniferS.~
Symbolika emblematu. Tło biało czerwone reprezentuje to, że jesteśmy Polakami. Wieniec to zwycięstwo. Znaczki wszystkich klas w rogach reprezentują ogólny dostęp dla wszystkich. Herb symbolizuje 4 jedności : -Tarcza (czyli przynależność do Rocka i Roja) z czaszką (Mordor) -Nóż ( nóż najlepszym przyjacielem człowieka) -Korona (naszym przeznaczeniem jest dominacja) -Złoty orzeł(wysoki poziom naszego plutonu)
k/d 0.79 LOL
Wbiłem na 5 minut na tego serwa. Takiej dzieciarni jeszcze nie widziałem. Zabijesz kogoś z pistoletu. Ciebie zabija admin, zabijesz admina i "elitę" z noża, ciebie zabija admin. 5 na serwie mogło strzelać z czegokolwiek. Boże. Ratuj.
Dosyć ciekawe bo miało być dla plutonu, a takie dyskusje się toczą, że aż miło popatrzeć.
No tak kontry na następne ataki:
1. K/D 0.79 - Więc tak zagraj na moim kompie w BF3, a do tego dorzuć naukę = 0.79
2. Wyśmiewanie się opisałem wyżej.
3. Co do elity znam współ właściciela serwera. Nie mam g w przyjaciołach ale dostałem raz od niego bana (granat mi się omsknął zamiast defiblyratora cudem odzyskałem dostęp i dziś z nim grałem zabiłem go z 5 razy i nie dostałem zabity przez admina więc nie wiem o co chodzi.
Jeżeli wątek zniknął już z głównej zmodyfikuje wszystko tak aby wam pasowało.
ZAMYKAM WĄTEK
współ właściciela
Żal mi tych wszystkich "wypranych z mózgu ludzi"... biedni są... i nie piszę o pieniądzach.
Moment to nie koniec robię 2 część do hejtowania jeżeli jesteś nie spełniony.
O jakie trolowanie ci chodzi ?
Link do części 2: