Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Polish Knifers 2 # Czyli to z czego tak ochczo się śmiejecie.

22.05.2012 19:34
😊
1
Eryk55
16
Centurion
Image

Polish Knifers 2 # Czyli to z czego tak ochczo się śmiejecie.

Pierwsza część chociaż zaplanowałem ją dla dyskusji w plutonie wywołała dosyć duże poruszenie ze strony użytkowników gry-online. Na waszą prośbę (która wynikała z ochoczego hejtwania i obrażania mnie) postanowiłem zrobić zasady nie wynikające z naparu kolegów.

Jeżeli masz mimo to zamiar sobie pohejtować bo jesteś niespełniony w pracy, miłości, szkole itd. masz tu listę tematów poruszonych wcześniej:

1. Co to za zasady ?
2. Patrzcie co Rojo robi z ludźmi.
3. Symbolika emblematu.
4. Nazwa klanu.
5. Moje K/D.
6. Knife only jest do bani.
7. Na podanym serwie istnieje niesprawiedliwość.
8. Można z innej broni.
9. Mój komputer.
10. Bf przypomina mi CODa
11. Rojo i Rock są do bani.

Więc jeżeli musisz hejtować to doradzę coś nowego z poza tej listy.

Standardowo nowe zasady symbolika plutonu itd.

Pluton: Polish Knifers (Polscy Nożownicy)

Zasady:

Witaj żołnierzu.

Chcesz do nas dołączyć ?
Jeśli tak to pamiętaj:

1.Lv 20
2.K/D 0.50 mnimum
3.Znajomość obsługi noża.
4. Rock i Rojo to nasi przyjaciele.
5. Nóż najlepszym przyjacielem człowieka.
6. Szerz masakrę na serwerach Knife Only.

Chcesz pograć na Knife Only ?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/servers/show/4dd9089d-0f2a-4f3e-8c7b-695ddcc21f4b/BF3Clan-32-24-7-Knife-only/

Symbolika emblematu :

Nowa symbolika zmodyfikowana: Symbolika emblematu. Tło biało czerwone reprezentuje to, że jesteśmy Polakami. Wieniec to zwycięstwo. Znaczki wszystkich klas w rogach reprezentują ogólny dostęp dla wszystkich. Herb symbolizuje 4 jedności : -Tarcza (czyli przyjaźń z Rockiem i Rojem) z czaszką (Masakrą sianą na knife only) -Nóż ( nóż najlepszym przyjacielem człowieka) -Korona (naszym przeznaczeniem jest dominacja) -Złoty orzeł(wysoki poziom naszego plutonu)

Emblemat załączony.

Życzę miłej zabawy ! :)

22.05.2012 19:40
😃
2
odpowiedz
zanonimizowany838815
2
Generał

Mój komentarz do tego ciągłego używania słowa "hate" w wielu odmianach i użalanie się jakim to prawem nie jestem wywyższany pod niebiosa bo jestem "ql" (wg "nowych" standardów)?
brak komentarza (you wish)

22.05.2012 19:49
📄
3
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Jeżeli chodzi ci o to, że używam wyrazu ,,Hejtowanie" w jego odmianach to wynika to z tego, że jest on obecnie używany. Mógł bym napisać ,,Celowe uważanie czegoś za złe nawet jeśli tak nie jest" to pewne osoby mogły by nie zrozumieć do końca. Twojej odpowiedzi pewnie większość nie zrozumie ale raczej odpowiedzi do tego wątku piszą osoby o średniej ilorazu inteligencji (100 IQ) , a w niektórych przypadkach niższym (oczywiście są wyjątki). Więc obawiam się, że nie został bym zrozumiany przez większość grupy uczestniczącej w tej dyskusji. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Czekam na kolejną dawkę [dla bardziej inteligentnych] ,,Celowego uważania czegoś za złe nawet jeśli tak nie jest"
lub ,,Hejtowania" [dla tych z mniejszą inteligencją]

Oczywiście zapomniałem o linku do plutonu:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/platoon/2832655391576904317/

22.05.2012 20:17
MAJOT14
😁
4
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

Jesteś zajebisty. Dzięki tobie wiem już czego mam nie hejtować.

spoiler start

Czy on ma downa? Najpierw się z niego śmieją a teraz zakłada nowy wątek po 30 postach w tamtym jednego dnia. WTF???

spoiler stop

22.05.2012 20:29
MAJOT14
5
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

Przepraszam za kolejny post ale mówisz że wszyscy wyśmiewający się to hejterzy a raczej osoba mająca 25 lat nie napisz reguły: "TARCZA SZMATO!!!!", "Szerz Mordor" a nawet jeśli to "Naszymi bogami są Rock i Rojo" to czyni się 12 latka i osobę z IQ 50.

22.05.2012 20:50
Monk(Biggie)
6
odpowiedz
Monk(Biggie)
16
Pretorianin

A i Rojo jest głupi, nie zdążyłem dodać w poprzednim wątku, wybacz.

22.05.2012 21:00
😊
7
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

No piszesz ze mam tz. zespól ,,Downa".

1. Wątek założyłem nowy by skorygować tak bardzo wyśmiane teksty.
2. Umiesz czytać ,,Wiesz co to presje kolegów ? Jeżeli tak to wiesz dlaczego tak napisałem ok?"
3 Ja nie lubię roja bo jest dosyć wulgarny. Wole Rocka który jest opanowany, rozsądny.

Jeżeli przeczytałeś moje odpowiedzi to powinieneś zobaczyć, że nie odpowiadam na każdy negatywny komentarz
formą typu ,,Sam masz 12 poj***e. Rojo jest zajebisty TARCZ SZMATO !!!". Za to piszę mądre odpowiedzi innego typu niż wszyscy i nie obrażam przy tym nikogo.

Więc zanim się wypowiesz o mojej inteligencji zrób dogłębną analizę czy to ma sens.

Czy ktoś jeszcze uważa, że coś jest nie tak.

Jeżeli nie to jutro powstanie 3 część dla mojego plutonu i ludzi opanowanych i mądrych jak ja w tym momencie.

22.05.2012 21:01
udri
8
odpowiedz
udri
51
dybuk

Mam nadzieję, że kiedyś wróci mania na Dragonballa czy Pokemony. Wtedy dzieciaki nie oglądałyby starych pedryli bawiących się we "vlogging".

22.05.2012 21:09
😊
9
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Aha MAJOT14 jeszcze odpowiedź na twoje obrażanie mojej osoby. Więc tak jak pisałem wcześniej te stare zasady są napisane dla jaj oraz pod presją kolegów. Ty również nie prezentujesz wysokiego IQ :

Przeczytaj swoje odpowiedzi :

Jesteś zajebisty. Dzięki tobie wiem już czego mam nie hejtować.

spoiler start

Czy on ma downa? Najpierw się z niego śmieją a teraz zakłada nowy wątek po 30 postach w tamtym jednego dnia. WTF???

spoiler stop

Przepraszam za kolejny post ale mówisz że wszyscy wyśmiewający się to hejterzy a raczej osoba mająca 25 lat nie napisz reguły: "TARCZA SZMATO!!!!", "Szerz Mordor" a nawet jeśli to "Naszymi bogami są Rock i Rojo" to czyni się 12 latka i osobę z IQ 50.

To zdecydowanie nie świadczy, że jesteś mądrzejszy niż ja.

Jeżeli by tak było napisał byś coś bardziej ambitnego.

Jeszcze jedno nie napisałem, że mój wątek jest doskonały i na pewno zasługuje na krytykę [przynajmniej ta 1 część]. A ,,Hejtować" można wszystko. Bo ta czynność nie opiera się na ocenie i dobremu poznaniu ,,hejtowanego" przedmiotu. To sposób wyrażania negatywnej opinii na wszystko i często mniemanie, że wszystko co moje jest doskonałe.

22.05.2012 21:11
10
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

udri rozumiem, że skoro tak uważasz to ani razu nie włączyłeś filmu roja lub rocka.

Bo jeżeli tak to to jest autokrytyka.

22.05.2012 21:15
udri
11
odpowiedz
udri
51
dybuk

Oglądałem obu. Z tym kretynem, Rojo, nawet grałem. Jaka autokrytyka?

22.05.2012 21:15
udri
12
odpowiedz
udri
51
dybuk

.

22.05.2012 21:34
😊
13
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Uważam tak jak ty. Rojo nie nadaje się właściwie do tego co robi. W większości lubi go publiczność taka jak on. Rojo dobrał się jeszcze z Rockiem co mocno kontrastuje, ponieważ Rock jest jego przeciwieństwem. Czasami faktycznie to co zrobi jest śmieszne ale w większości jest on nieprzyjemny i stosuje za dużo przekleństw.

22.05.2012 21:35
MAJOT14
14
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

3 Ja nie lubię roja bo jest dosyć wulgarny. Wole Rocka który jest opanowany, rozsądny.

1. Szerz Mordor.
2. TARCZA SZMATO !!!
3. Nasi bogowie to Rock I Rojo.

Cool story bro. I nie pogrążaj się. Bo za każdym jednym słowem napisanym przez ciebie odechciewa mi się grać w BF3.
PS. Tak przy okazji: Kiedy część #3? Za 30 minut? Zrób bo już z 20 rzeczy do hejtowania będzie. Jest już 13 postów. Wystarczy. Zrób kolejną część.

22.05.2012 21:44
😊
15
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Przepraszam cię również dlatego iż źle zinterpretowałem twoją wypowiedź. Rock nie jest zły ponieważ jest opanowany i po jego QnA można wywnioskować że nadaje się do tego co robi. To dzięki jego podejściu do YT i temu, że nie traktuje YT jako najważniejszej rzeczy tylko jako dodatek. W tym miejscu i tak się myle bo Rojo jest też czasem opanowany jak w BazgRojkach. Więc do opanowania takiego jake ma Rock mi dużo brakuje bo mogę ściągnąć na siebie gniew fanów Roja.

22.05.2012 21:53
😊
16
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Jesteś chyba kolejną osobą która nie potrafi czytać. Napiszę więc już piąty raz. Całe te zasady powstał pod presją kolegów. Całe zasady powstały z ich podejścia oraz pomysłów. Wiesz wolę napisać te durne zasady niż przez kolejny tydzień spotykając ich słyszeć obelgi. Jeżeli nie masz ochoty nie musisz grać w Bf3. A jeżeli jesteś nastolatkiem to powinieneś wiedzieć o czym pisze.

22.05.2012 21:56
udri
17
odpowiedz
udri
51
dybuk

Twierdzisz, że każdy nastolatek jest ich fanem. Jaja sobie robisz? Trzeba być kompletnym kretynem bez pomysłu na życie.

22.05.2012 22:01
18
odpowiedz
zanonimizowany827077
0
Generał
Wideo

Patrzcie na jego tubę z lipca, wychwalał nieźle Maćka http://www.youtube.com/watch?v=UPfjKirM-wg&feature=plcp , a teraz w sumie wg. widzów ma 3 razy większa popularność. Choć na jakość to się nie przekłada, choć może dzieci kiedy podrosną zaczną myśleć rozsądniej...

Od siebie muszę powiedzieć, że rock mimo wszystko sporo się zmienił. Wszystko idzię pod komerchę, widzów. W zeszłe wakacje tuby co ranek puszczał, teraz jakie gejmpleje bez sensu na potęgę. Dodatkowo, zrezygnował z nazwy, tylko po prostu nazywa to vlogiem, aby mieć większą popularność. W dodatku te chwytliwe hasełka w nazwie.

W dodatku, grubszy się wydaję i może jest bardziej pewny siebie, ale mnie się to nie podoba. Wiem, nieskładnie, ale nie chcę mi się tego ładnie ubierać w słowa, pisze na szybko.

Co do roja - on przynajmniej od początku planował taką konwencje programów jak w tv. Jakieś serie, wymyślne nazwy, darcie ryja, że roj playing games. Ten to praktycznie jakby w jakimś tvnie występował. Brak słów....

Rock i Rojo(w szczególności ten pierwszy) robią się strasznie leniwi i monotematyczni. Vlog u rocka raz na miesiąc, tylko te głupie 30 minutowe diablo czy jakie wowy... Jeszcze ten bf przejdzie, ale reszta.... brak słów, szkoda czasu. Oglądam go od samego początku, jak zaczynał na gameplay'u i tera wydaję się to wszystko mniej naturalne.

ZASTANAWIAM SIĘ NAD ANULOWANIEM SUBSKRYPCJI, ZOBACZYMY CO CZAS PRZYNIESIE, ALE OSTATNIO BĘDĄC SZCZERYM 3/4 MATERIAŁOW TYCH PANÓW NIE OGLĄDAM..

Dziękuję tym, którzy popierają i przeczytali moją opinię. Musiałem to wylać z siebie :P Dobranoc

Jeszcze jedno - Rock montuje byle jak te filmy, walnie jakieś głupie napisy i muzyke do czyjegoś trailera i wielki zaciesz jaki to z niego MONTAŻYSTA. A gówno prawda, wygląda to kiepsko i śmiesznie, to ja będać 2 razy młodszym od niego lepiej umiałbym skleić filmiki i rozpocząć intro, a on jeszcze podobno robi filmy na zlecenie.... no paniee...

22.05.2012 22:02
19
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Więc tak nie mam co robić to jeszcze popisze. Pytam ponownie. Umiesz czytać to co pisze ? Więc napisałem, że nowa część powstała bo sam nie mogłem znieść tych zasad (napisze 6 raz powsrały pod presją). Zrobiłem nowe więc dałem nowy temat. A one i tak się zmienią. A nowy temat dam za trochę. Jak sprawa ucichnie to wtedy zrobie 4 cześć nad ranem by nikt bez linku nie odnalazł tematu od tak. Więc skończ korzystać z odpowiedzi posujących pod początkiem 1 części i napisz coś do innych moich wypowiedzi.

22.05.2012 22:10
20
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

udrl źle mnie zrozumiałeś. Chodziło o to, że karzdy nastolatek powinien wiedzieć czym jest presja środowiska.

Twoja opinia na temat tego duetu jest bardzo trafna. Oczywiście wszystko przeczytałem. Jak sam napisałem nie wydam dobrej opini o nich ponieważ nie znam ich osobiście więc normalne, że się myle.

22.05.2012 22:14
21
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

W ostatnich postach przepraszam za możliwe błędy ale piszę z telefonu i nie ma korekty. Piszcie jeszcze to rano usiąde do kompa i udzilę wam wszystkim na wszystko odpowiedzi. Dzisiaj już mi się nie chcę pisać, ale rano na wszystko godne uwagi odpiszę.

23.05.2012 11:16
MAJOT14
22
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

Koledzy powiedzą żebym zabił człowieka bo jak nie to będę słuchał ich obelg. Zabiję jakiegoś tam, policja mnie złapie ale wypuści bo działałem pod presją kolegów. Jeśli rzeczywiście jesteś inteligentny i masz więcej niż 18 lat to raczej nie postąpiłbyś tak że zrobisz z siebie klauna bo koledzy tak ci powiedzieli. Jak każą skoczyć z mostu to też skoczysz?

23.05.2012 11:49
23
odpowiedz
Tuminure
106
Senator

Chciałbym dołączyć do plutonu.
Pamiętam, że lvl 20.
Pamiętam, że K/D 0.50 minimum.
Pamiętam znajomość obsługi noża (well... wczoraj robiłem kanapki).
Pamiętam, że Rock i Rojo to Wasi przyjaciele (choć moi akurat nie).
Pamiętam, że nóż jest najlepszym przyjacielem człowieka.
Pamiętam, że szerz masakrę na serwerach Knife Only.
Chciałbym tylko wiedzieć, co takiego robicie w plutonie. Aż mi się przypomniały czasy przedszkolne, gdzie razem z kumplami mieliśmy klub.

23.05.2012 14:55
😊
24
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Co robię więc zbieram ludzi i nie mam już tylko kolegów. Teraz większość ludzi to tacy których nie znam w świecie realnym.

MAJOT14 jak ja bardzo lubię ten przykład z ,,A jak ci karzą to ...... to zrobisz ?"
Oczywiście, że nie zrobię czegoś takiego jak ty napisałeś. Są rzeczy które się pod naporem kolegów zrobi ale wiesz, że jest granica i czegoś odmówisz. Więc normalne, że mogło się zdarzyć, że uległem namową. Ale nie patrzysz też na przód. A zmieniłem to nieco te zasady czy warunki jak kto woli. Ale nie patrzysz na + które się objawiają. A napisałem, że te warunki i tak zmienię bo mi się nie podobają.

23.05.2012 16:53
MAJOT14
25
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

[24] - Uwierz mi: po 2 wątkach jednego dnia, i zbłaźnieniu się w obu racej za 10000 waków nikt nie będzie cię traktował poważnie. Szczególnie że żebrasz o dochodzenie do plutonu. Jak się nie ciszy sławą to cieszył się nie będzie. Te serwy Knife Only to zwykły shit. Dzieci próbujące nabić XP. Serio, widziałem tam 5-6 którzy z AEK'a ciągnęli wszystkich i na dodatek po 100 zabiciach nawet admin ich nie tknął a jak ty zabiłeś z czegoś innego jak nóż to byłeś martwy.

23.05.2012 19:14
26
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Grałem dziś z właścicielem i adminem w jednej drużynie. Strasznie przegrywaliśmy i jakoś nie widziałem, żeby admin nadużywał swojej władzy. A co do broni kilka osób z rzędu mogło tak robić i były kickane. Jeżeli coś takiego jak piszesz było to ci się tylko wydawało. I nie żebrzę do klanu tylko zapraszam. A zaproszenie można odrzucić.

23.05.2012 21:47
MAJOT14
27
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

[26] - Po pierwsze nie wydawało mi się bo cały czas widziałem jak osoby miały po 300 zabójstw z 20 deademi i co 2 sekundy napisane było że ta sama osoba zabiła. Po prostu admin oszukał cię. Po drugie to znajdź mi drugi wątek na TYM forum z "zapraszaniem" do plutonu BF. Bo to zwykłe żebranie.

23.05.2012 22:33
28
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

To nie jest wątek do zapraszania do plutonu. A co do serwa nie wiem co i jak.

24.05.2012 07:11
29
odpowiedz
Tuminure
106
Senator

A co z moim dołączaniem :(?

24.05.2012 08:42
😍
30
odpowiedz
zanonimizowany805622
111
Legend

O, juz 30 post, chyba czas zalozyc nowa czesc...

24.05.2012 14:17
31
odpowiedz
Eryk55
16
Centurion

Tuminure to mi na battlelogu wyślij.
Jak wejdziesz na stronę plutonu to masz dołącz.

24.05.2012 14:54
MAJOT14
32
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

Na dodatek K/D 0.50 minimum? Bitch Please. A jak ktoś ma zgonów 1000 a zabitych 10 w jednej rundzie i jest na pierwszym miejscu bo grał Szturmowcem to też się liczy? Sam mam 0.599 ale jakby chciał i nie leczył nikogo to miałbym co najmniej 2.0

24.05.2012 15:03
MAJOT14
33
odpowiedz
MAJOT14
124
Sim racer

Znów wbiłem. Sprawa wygląda tak. Już nikt nie zabija z brani palnej ale robią coś innego, gorszego. Co? Nad głową każdego widać jego HP. Strzelają z broni aby zostało mu tyle HP żeby jedno dźgnięcie zakończyło się deadem. Żal.

24.05.2012 17:44
😁
34
odpowiedz
zanonimizowany838815
2
Generał

MAJOT14 HAHAHAHAHAHA :D
(to smiech przez łzy)
Widzę że "fajnie" się chlopaki bawią, fiu fiu... :D

Forum: Polish Knifers 2 # Czyli to z czego tak ochczo się śmiejecie.