Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Polacy to sie maja z tym lamborDZIni

09.06.2013 00:57
zloteuszy
1
zloteuszy
51
Generał

Polacy to sie maja z tym lamborDZIni

http://goo.gl/PkHQz

Nie wiem czemu polacy mowia z koncowka dzini aleto szczegol.
Juz nie chodzi o to ze ten samochod robil wrazenie w latach 80-90 a polacy teraz uzywaja superszubki, superauto.
Otoz jak na zalaczonym obrazku temu superauto super drogie napewno wystarczyla niewielka stluczka ( bo nie wypadek ) zeby kolo odpadlo i sie cale rozklekowtalo. Fordzik stary jak sobie stal na 4 kolach tak sobie stoi i nie widzialem zeby jakies auto stracilo kolo przy wypadku. Tylko w USA tylko przy tych polaczkowatych superautach.

Jako nastolatek bylem zauroczony w Hummerze. Jak te auto zobaczylem na wlasne oczy to sie za glowe zlapalem. No wersja wojskowa jeszcze ok bo rzeczywiscie wyglada solidnie ale 2,3 ....
W sumie ktorych juz nie widac na drogach bo sie ludzie samo przekonali co to za badziew.

09.06.2013 01:11
2
odpowiedz
Malaga
146
ma laga

ty serio jesteś przygłupi, chyba jesteś drugim wcieleniem podobnego usera, ktory też zalatywał hameryką na kilometr a w głowie pusto.

W artykule jest napisane że po uderzeniu Lambo wleciało na chodnik. Auto z tak niskim zawieszeniem przy odpowiedniej prędkości może spokojnie sobie "wywalić" koło zwłaszcza że w Polsce krawężniki są wysokie. To trochę tak jakbyś chciał otworzyć piwo o kant stołu

09.06.2013 01:28
fire
3
odpowiedz
fire
45
Spacz

Zacznijmy od tego, że takich samochodów jak Lambo nie kupuje się patrząc wyłącznie na takie aspekty jak awaryjność, spalanie czy jak najlepsze bezpieczeństwo. I bardzo dobrze, bo dzięki temu na ulicach nie ma tylko Passatów 1.9TDI w kombi i im podobnych. Jednakże Lamborghini, tak jak każde inne auto posiadające homologację, musi spełniać pewne normy bezpieczeństwa, i mimo że pewnie nie jest pod tym względem najlepsze, to argument który wytoczyłeś jest zupełnie z odbytu. Nie wiem więc czy chciałeś sprowokować forumowiczów do ostrej dyskusji czy po prostu masz pewne ubytki w mózgu. Chętnie poznam odpowiedź.

09.06.2013 01:30
👍
4
odpowiedz
zanonimizowany283992
211
Legend

Lambordżini to nie superszybkie (0-60MPH - 4s) superauto bo się mocno rozklekotało po wypadku?

I'll just leave this here http://www.wreckedexotics.com/

spoiler start

6/10

spoiler stop

09.06.2013 01:47
Dryf Wiatrów Zachodnich
5
odpowiedz
Dryf Wiatrów Zachodnich
143
Generał

[1] Tak sie zapytam offtopicowo, co jest nie tak z Hummerami? Poza tym ze wersje 2, 3 wygladaja jak auto dla rapera do teledysku ;D

09.06.2013 09:32
Belert
6
odpowiedz
Belert
182
Legend

zloteuszy : jak rozumiem w San Marino gdzie widzialem z 10 lambo to byli polacy? no no uspokoiles mnie.
Wiesz golodupcu, jak ktos ma lambo to i ma na jego naprawe , a ty chocbys sie ze.... to nigdy nie bedziesz mial lambo i tyle.
Tacy ludzie nie maja tylko jednego samochodu .To jest zabawka zeby sie zabawic .

09.06.2013 22:18
Deton
7
odpowiedz
Deton
207
Know thyself

Hummery palą jak smoki, więc to raczej dlatego się ich u nas nie widuje ;)

09.06.2013 22:37
8
odpowiedz
demon92
197
Senator

@Dryf Wiatrów Zachodnich: Niech pomyślę, może to że H2 to kupa złomu? Widziałem zdjęcie ze zderzenia H2 z fordem F150, F150 miał trochę rozwalony przód, a H2 nie miał pół przodu, taka drobnia różnica.

Swoją drogą H2 i H3 są brzydkie, nie wiem dlaczego ludzie tym jeżdzą, H1 był sporo ładniejszy, no i znalazł bym kilka innych ładniejszych samochodzików od H2 i H3.

Forum: Polacy to sie maja z tym lamborDZIni