Nie wiem czemu polacy mowia z koncowka dzini aleto szczegol.
Juz nie chodzi o to ze ten samochod robil wrazenie w latach 80-90 a polacy teraz uzywaja superszubki, superauto.
Otoz jak na zalaczonym obrazku temu superauto super drogie napewno wystarczyla niewielka stluczka ( bo nie wypadek ) zeby kolo odpadlo i sie cale rozklekowtalo. Fordzik stary jak sobie stal na 4 kolach tak sobie stoi i nie widzialem zeby jakies auto stracilo kolo przy wypadku. Tylko w USA tylko przy tych polaczkowatych superautach.
Jako nastolatek bylem zauroczony w Hummerze. Jak te auto zobaczylem na wlasne oczy to sie za glowe zlapalem. No wersja wojskowa jeszcze ok bo rzeczywiscie wyglada solidnie ale 2,3 ....
W sumie ktorych juz nie widac na drogach bo sie ludzie samo przekonali co to za badziew.
ty serio jesteś przygłupi, chyba jesteś drugim wcieleniem podobnego usera, ktory też zalatywał hameryką na kilometr a w głowie pusto.
W artykule jest napisane że po uderzeniu Lambo wleciało na chodnik. Auto z tak niskim zawieszeniem przy odpowiedniej prędkości może spokojnie sobie "wywalić" koło zwłaszcza że w Polsce krawężniki są wysokie. To trochę tak jakbyś chciał otworzyć piwo o kant stołu
Zacznijmy od tego, że takich samochodów jak Lambo nie kupuje się patrząc wyłącznie na takie aspekty jak awaryjność, spalanie czy jak najlepsze bezpieczeństwo. I bardzo dobrze, bo dzięki temu na ulicach nie ma tylko Passatów 1.9TDI w kombi i im podobnych. Jednakże Lamborghini, tak jak każde inne auto posiadające homologację, musi spełniać pewne normy bezpieczeństwa, i mimo że pewnie nie jest pod tym względem najlepsze, to argument który wytoczyłeś jest zupełnie z odbytu. Nie wiem więc czy chciałeś sprowokować forumowiczów do ostrej dyskusji czy po prostu masz pewne ubytki w mózgu. Chętnie poznam odpowiedź.
Lambordżini to nie superszybkie (0-60MPH - 4s) superauto bo się mocno rozklekotało po wypadku?
I'll just leave this here http://www.wreckedexotics.com/
spoiler start
6/10
spoiler stop
[1] Tak sie zapytam offtopicowo, co jest nie tak z Hummerami? Poza tym ze wersje 2, 3 wygladaja jak auto dla rapera do teledysku ;D
zloteuszy : jak rozumiem w San Marino gdzie widzialem z 10 lambo to byli polacy? no no uspokoiles mnie.
Wiesz golodupcu, jak ktos ma lambo to i ma na jego naprawe , a ty chocbys sie ze.... to nigdy nie bedziesz mial lambo i tyle.
Tacy ludzie nie maja tylko jednego samochodu .To jest zabawka zeby sie zabawic .
@Dryf Wiatrów Zachodnich: Niech pomyślę, może to że H2 to kupa złomu? Widziałem zdjęcie ze zderzenia H2 z fordem F150, F150 miał trochę rozwalony przód, a H2 nie miał pół przodu, taka drobnia różnica.
Swoją drogą H2 i H3 są brzydkie, nie wiem dlaczego ludzie tym jeżdzą, H1 był sporo ładniejszy, no i znalazł bym kilka innych ładniejszych samochodzików od H2 i H3.