Witam
Chciałbym sobie kupić gta 5 na laptopa i wlasnie nie wiem czy mi ''pójdzie'', nie chce wywalić 200zł w błoto.
Mój laptop:
Procesor: Intel Core i5 3337u 1,80GHz
karta graficzna: Nvidia Geforce 720m
4gb ram
[link] to jest link jak gosciu nagral z podobnego kompa tylko ja mam 720m
[link] a to jest link jak gosciu nagrał z moją kartą ale troche lepszym prockiem.
[link]
to jest link porównanej minimalnej karty graficznej w wymaganiach do gta 5 z moją
[link]
to jest link porównanego minimalnego procesora w wymaganiach do gta 5 z moim prockiem.
wiem że mój procek jest dwurdzeniowy czterowątkowy a do gta 5 trzeba miec cztery rdzenie ale moze będzie dało sie grać, w sumie wstawiłem wam link jak gosciu grał na moim procku.
Będę mógł w miare pograć przynajmniej kampanie? no i moze troche online? da radę?
Z góry Dzięki
[link]
[link]
[link]
[link]
kurde no wstawiam je z http i nie wiem czemu ale robią się tak
Napisałem żebyś wstawiał BEZ.
Skoro gościowi działa na tej samej karcie z Pentiumem to tobie też.
Dodam ze bf4 i fifa 15 bez scin plynnie chodzi, bf4 40 fps, fifa15 nie patrzylem.Wiec raczej gta5 pojdzie, jak myslicie? Wiem ze gta online potrzebuje wiecej niz single ale daloby rade plynnie pograc na online?
www.notebookcheck.pl/Ranking-kart-graficznych-w-grach.31531.0.html
robili testy, oto moja karta, tety im wyszly na minimalnych 50 fpsów, czyli pogram na moim procku i5 3337u? i jak myslicie ile fpsów wyciągne online? bo nwm czy ten test co w linku dalem to robili online czy single, raczej single, z 30 bedzie, moze wiecej online?
moja karta jest na 254 miejscu w tym linku co dalem tyko zmiencie na gta V i kliknijcie zawęz