A jednak !!! W serii EA Classics i inne gry z jakiejś tam serii klasyki kosztowały 49zł - byłem dziś w sklepie ... a tutaj cena sięgła do 54 zł !!! No gratulujemy !
spoiler start
Nie wiedziałem jaką inną kategorie dać
spoiler stop
Pieprzysz głupoty.. w sklepie GOL'a taki Mirror's Edge z EAC 49.99zł. U mnie w MM seria EAC po 45zł leci, a w Auchanie da się wyrwać nawet po 39.99..
Z tego co widziałem to wszystko zdrożało oprócz chipsów.
Byłem wczoraj kupić sobie loda i też wszystko zdrożało. Pamiętam jak kiedyś Big Milk kosztował 1 zł a teraz to chyba 1,50.. ja pier****.. Top Milker z pięknej złotówki teraz 1,20 zł..
ArtoseruS - Dodaj do tego koszt przesyłki to wyjdzie ci jeszcze drożej niż w Empiku.
Może w sklepie gola, ale pisałem wyraźnie,że byłem dziś w SKLEPIE(a dokładniej empiq)
kolejny powód żeby te gówniane gry trwające po 15h sobie jakoś załatwić nie płacąc :)
Przeczytaj mistrzu co napisałem dokładnie - u mnie w Empiku i MM za 45-49zł seria EA Classic chodzi, a w Auchanie zależy od tygodnia trafić można różne tytuły po 39.99 !
Nie wiem gdzie lody kupujesz, ale u mnie ceny normalne są - Big Milka widziałem maks za 1,20 a tak to normalnie jest...
A no, nie doczytałem...
Ale u mnie niestety naprawde kosztuje 54, ale to chyba tylko w EmpiQ , sprawdzę jeszcze w Saturnie i MM
W Saturnie zawsze najtaniej było, bo szczególnie lubią konkurować z Empikiem. Zostaje też MM, gdzie od lat tak samo jest :)
----------------->
>