Podkładka pod Razer Deathadder

Forum Komputery
Odpowiedz
15.03.2011 20:03
1
odpowiedz
jakubwpc
37
Konsul

Podkładka pod Razer Deathadder

Witam,czytałem podobne tematy,lecz nie znalazłem wyczerpującej odpowiedzi na moje pytanie. Otóż posiadam myszkę Razer Deathadder.Duży wybór podkładek jest i nie wiem która bedzie najlepsza.Jestem low sensowcem wiec wymiary spore muszą być i zależy mi na tym aby poślizg był jak najlepszy(w sensie żeby nie sprawiała oporu).Dodam jeszcze ze w myszce zostały wymienione ślizgacze na oryginalne z razera(te takie czarne, fabryczne za niskie były :d )

Miałem okazje testować myche na razer goliathus alpha speed,lecz że tak powiem nie "polubili" sie ;d. Co sądzicie o steelseries qck+ fnatic edition? Pozdrawiam i liczę na pomocne odpowiedzi ;d

15.03.2011 20:14
2
odpowiedz
zanonimizowany283992
211
Legend

Przez 2 lata korzystałem z DeathAddera w połączeniu z QcK+, do precyzji myszki i szybkości ślizgu nie mogłem mieć żadnych zastrzeżeń.

Mysz jest dość lekka i sunie bez najmniejszych oporów, myślę że będziesz zadowolony z fnatic'a. A dodatkowa grubość to tylko kolejna zaleta.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl