Cześć!
Zastanwiam się nad podkładką pod myszkę G700. Ma ktoś tą myszkę i te podkładki? Jak ona działa na tych podkładkach? Która według was będzie lepszym wyborem?
up
Jeżeli nie przeszkadza Ci ekstremalna cienkość, ta podkładka jest świetna - wystarczy poczytać recenzje:
http://sklep.gry-online.pl/KartaProduktu.aspx?id=4281&k=roccat-sense-adrenalin-blue
Sota to dobra podkładka (choć nigdy nie miałem z nią styczności) ale recenzenci narzekają na "ostre" wyczuwalne krawędzie.
O Razerze nie mam zielonego pojęcia, ale fakt że jest niemal jak papier (pod kątem grubości) pewnie by mnie denerwował :)
A miał ktoś styczność z tymi podkładkami i z tą myszą?
Ja mam podkładkę Razer Goliathus Speed Edition i jest bardzo fajna, myszka chodzi po niej bardzo sprawnie, polecam ;]
Zdarza mi się czasem używam czasopisma z twardą okładką (np. CDA) i jest dobrze. Co prawda preferuję takie z poduszkami pod nadgarstek.
QcK +
Odkopuje - słyszałem że do g700 podobno najlepsze są twarde podkładki, w związku z tym zastanawiam się nad Steelseries Hd4-9, lub Razerem Scarabem, który wybór będzie lepszy?