NIE odpowiadamy pod postem
poprzednia: https://www.gry-online.pl/forum/pod-pomocna-dlonia-cz-786-ekstraklasa-a-nie-powazny-turniej/z1d6875c?N=1
Żebym wygrał dziś pieniążki to Rooney musi wejść na boisko i strzelić bramkę, a Rosja musi strzelić gola.
Więc jak ktoś z was chce dziś coś ugrać u buka to sugeruję obstawiać szybko dokładnie odwrotnie niż ja.
Tym razem nie czekali i od razu po gwizdku śpiewają.
Chodza ploty, że po Euro do Valencii nie wrócą już Gomes i Mustafi. Patrząc na to jak idzie okienko transferowe do tej pory, to bardzo kiepsko widzę szanse na powrót do LM.
Mustafi to od miesiąca jest łączony z Borussią.
Te loon jak wstawiasz jakieś nikogobramki z fify to cię nie ukrywamy...
@Squawka
Jack Wilshere's game by numbers:
8 misplaced passes
1 tackle won
0 chances created
0 interceptions
0 shots
Kolejny po Fabregasie
--------------------------------------------------------------
O, Bejli strzelił
Ale jak przyjemnie oglądać tego angielskiego kapustkę - Dele Alli się chłopak nazywa. Pierwszy Anglik od lat, który mi się podoba.
od pół roku trąbi o nim cała premier league
jedenastka sezonu, najlepszy młody piłkarz na wyspach :D
Stowarzyszenie Kibiców Lechii Gdańsk Lwy Północy wystosowało dzisiaj takie oświadczenie:
W związku z ruchami grupy decyzyjnej kibiców Wisły Kraków, które są nie do zaakceptowania przez kibiców Lechii Gdańsk, z dniem dzisiejszym zostaje zakończona zgoda z kibicami z Krakowa.
hahaha [14]
krucjata loona, przypomina mi klasyczny skecz z jehową --------> https://www.youtube.com/watch?v=MIaORknS1Dk
Walia w 1/8 może zagrać z Albanią, Irlndią Płn, Czechami lub Turcją. Witamy ich w ćwierćfinale!
fakt,zapomniałem. Szanujący się user pamięta o źródłach http://lwypolnocy.pl/Start/TabId/36/ArtMID/1329/ArticleID/2415/Informacja.aspx
ingeland, ingeland, ingeland
-------------------------------------------
@[24]
KATEGORIE: ZGODY
:D
Bezużyteczni ci Angole...
Po przekroczeniu tego progu, będę w stanie samodzielnie ufundować stypendia dla początkujących twórców
To w końcu samodzielnie, czy przy pomocy "patronów"?
internety cos pisza, ze krycha w psg za unaiem sie wybiera
szkoda tracic rodzynka z la ligi ale dla niego to powrot, ktory wydaje sie byc rozsadny
blagam, po pierwsze klub z europejskiego topu (chociaz zobaczymy jak to jeszcze bedzie bez ibry)
po drugie, pasuje do niego stylem gry, a nie jakies brednie o barcelonie
wielkie tak dla tej transakcji
ja nie mialbym nic przeciwko, gdyby zostal w sevilli,
o barcelonie to nic nie slyszalem
ja nie wiem jak krycha sie wpasuje w psg, przeciez oni tam w srodku maja juz matuidiego, verrattiego, motte, a przeciez upchnac musza tez di marie, lucasa, pastore, raczej na pewno odejdzie rabiot w tej sytuacji, stambouli pewnie tez
dziwni sa troche, zamiast wzmacniac boki obrony czy sciagnac kogos kto zastapi ibre to biora sie za pomoc :F
z tego co kojarze to motta odchodzi
a i jest jeszcze akcja z neymarem, tylko nie wiadomo czy ten rok, czy przyszly ale raczej to drugie
Kogoś za Ibrę też kupią. Podobno wiszą na tacie Neymara.
Rozumiem, że z nowym trenerem może być Krychowiakowi łatwiej w przebiciu się do podstawowego składu, ale ja na jego miejscu bym się tam nie pchał.
Z drugiej strony, to pewnie jeden z ostatnich gwizdków by załapać się do ekipy z topu.
Dali by tego Cavaniego w końcu na tą dziewiątkę. Jeśli chodzi o Krychowiaka jestem pewny że sobie w PSG spokojnie poradzi i będzie ich filarem w pomocy.
Cavani na 9 to taki troche wariant Benzema, od biedy mozna, ale druzyny to ci to nie zrobi
Abstrahując od jakości Cavaniego i Benzemy, w zastąpieniu Ibrahimovicia nie chodzi konkretnie o "dziewiątkę", a o kogoś o statusie uber gwiazdy.
Przecież jeśli kupią Neymara, albo CR7 to żaden z nich nie będzie grał na szpicy.
Jeśli faktycznie Motta odchodzi to dla Krychowiaka mogłoby się zrobić miejsce. Z tym, że cholera wie jak Emery chce ustawiać linię pomocy.
Fajnie by było, jakby się na Euro ułożył pojedynek Polska-Chorwacja. Chyba nie było w historii meczu z tyloma dobrymi Słowianami na boisku.
I tak ich ktos odstrzeli, a mecz moglby zapasc na dlugo w pamieci.
Kapustka i Zieliński razem od początku meczu - blagam, niech to wypali, to moze być kosmos :)
Kapustka i Zieliński razem od początku meczu - blagam, niech to wypali, to moze być kosmos :)
I tak wróci Mączyński. Nawałka go zdjął, bo boi się, że dostanie żółtą kartkę i nie wystąpi w kolejnym spotkaniu, co przecież dla naszej kadry byłoby prawdziwą żałobą narodową.
Nie umiem ocenić tego Mączyńskiego, po 2 meczach (na Niemcach byłem w betonie) mam wrazenie, ze to moze byc zawodnik w stylu Thiago Motty - jego nie widac na boisku, ale robi roznice.
Szkoda tylko, że ta różnica jest dla nas niekorzystna. Facet nie potrafi podawać. Sam nie wie co robi na boisku. Traci piłki i nie ma kompletnie pomysłu na grę. Dla mnie to dno.
Co za fajtłapy.
Mączyński w obydwu meczach był widzem, który miał najlepszy widok na całym stadionie.
„Arsenal almost signed Pazdan in 2006” - says Arsene Wenger. W jutrzejszych angielskich gazetach
Stec jest zawsze nieśmieszny.
-------------------------------------------
Karny dla Ukraińców. Dobrze, że sędzia za nami.
ed.
Mendy komentatorskie oczywiście udają, że nic nie było, ale gdyby UPA tak wycięła Lewego to ględziliby o tym do końca świata.
Jak na razie Yarmolenko i Konoplianka robią co chcą. Aż się dziwię, że oni z tą Irlandią grali tak beznadziejnie. Może faktycznie to była wina tego deszczu.
Nieumiejętność poradzenia sobie z Yarmolenką i Konoplianką, źle świadczy w perspektywie kolejnych spotkań.
Karny dla Ukraińców. Dobrze, że sędzia za nami.
Do dupy powtórkę widziałem. Był kontakt?
Mendy komentatorskie oczywiście udają, że nic nie było, ale gdyby UPA tak wycięła Lewego to ględziliby o tym do końca świata.
+1
przemilczeli temat i jak gdyby nigdy nic zaczeli mowic o nic nie znaczacym niby-faulu na lewym na srodku boiska
Hiszpanii?
Co to ma do kibicowania? Był cholerny faul w polu karnym. Nic by się ciulom nie stało gdyby to przyznali, zamiast udawać, że patrzyli akurat w drugą stronę.
Ogladasz jeden z najważniejszych meczy polskiej reprezentacji w polskiej telewizji i oczekujesz obiektywizmu? Założę się, ze w ukrainskiej telwizji wyglada to podobnie.
Przelacz sobie na jakis inny kanal to wtedy nie bedziesz sie denerwowal.
Generalnie od ludzi oczekuję odrobiny odwagi cywilnej. Szczególnie w sytuacjach, w których ona nic nie kosztuje, nie ma sensu robić z siebie szmaty.
---------------------------------
Nie do końca rozumiem ten plan taktyczny by podawać piłkę do Ukraińców.
zielinski od poczatku meczu 5 kontaktow z pilka, w tym samym czasie jego odpowiednicy z ukrainy ~25
sorry, ale chyba rosnie nam nowy krzychu warzycha
Co tam mecz, ja nie moge sie doczekac jaki blyskotliwy komentarz po meczu zostawi mistrz sarkazmu loon. Tony Stark dla biedakow
Co się odwala w naszym polu karnym.. Obrona nie potrafi zaradzić ukraińskiemu duetowi.
ale tak szczerze, bez lewego ta reprezentacja by moze jakos dala rade, ale bez krychy to by byla chuj dupa i kamieni kupa
A tymczasem 10 dni temu pewien mądry człowiek pisał tak... http://www.spidersweb.pl/2016/06/euro-2016-polska-irlandia-ukraina.html
Ale to kraj, który jest pod rosyjską okupację, to stłamszony naród, który w krzyku rozpaczy będzie się chciał pokazać na arenie międzynarodowej.
troll w zyciu prywatnym i zawodowym, szanuje to
czyli morata w arsenalu za 45 mln
Podobno Real chce za niego 75 baniek. Co jest dosyć zabawne.
------------------------------------------------
Jak tak patrzę na Zielińskiego to zaczynam tęsknić za Mączyńskim.
I to jest skala upadku.
ale tak szczerze, bez lewego ta reprezentacja by moze jakos dala rade, ale bez krychy to by byla chuj dupa i kamieni kupa
Otóż to. Najbardziej boli mnie fakt, że wyjdziemy z grupy, a potem dostaniemy wpierdol od kogoś, to i tak będzie zachwyt nad wszystkim, ochy i achy, bo przecież z grupy wyszliśmy.
A Szpakowski, to faktycznie gada choćby nieprzytomny. Powtórka kontry Ukraińców, a chłop zamiast na niej się skupić, to gada głupoty: "Może Robert nie strzela goli, ale patrzmy, jak tu przeszkadzał, jak wracał". A na powtórce ewidentnie widać, że po prostu biegł i tyle.
Beznadziejna praca sędziów w pierwszej połowie. Wspomniany karny. Spalony na początku, którego nie było. Do tego decyzje o faulach i kartkach też z czapy.
Ukraińcy robią co chcą na skrzydłach. Do tego stopnia, że taki Milik musi asekurować Jędrzejczyka. Dla odmiany, u nas skrzydła nie istnieją.
Nadal nie mogę zrozumieć jak Zieliński nie potrafi przełożyć formy klubowej na tą w reprezentacji. Przecież chłopak ma umiejętności, ale w kadrze gra jak kompletna fajtłapa. Mecz w naszym wykonaniu chaotyczny, zero czegokolwiek, tak źle jeszcze na tym turnieju nie graliśmy. Zgodnie z moimi oczekiwaniami zupełnie nie radzimy sobie z ich skrzydłami, które w zasadzie są jedynym ich mocnym punktem, bo reszta jest mocno przeciętna. Kiepsko to wygląda, jak się nic nie zmieni to remis będzie naszym "zwycięstwem".
Spokojnie, teraz Ukraina będzie puchła.
A Zieliński chyba nie powinien iść do Liverpoolu, pogubi się jak w kadrze. Jeszcze nie czas, Udinese to świetny kierunek na kolejny sezon.
udinese to byl swietny kierunek, bez guidolina to juz nie to samo, ja bym bardziej optowal za jakims sassuolo
zreszta widac, ze go te wlochy rozleniwily, bo gra jak typowy wloski regista (nie chce mu sie wracac) zapominajac, ze nie ma obok siebie takich marchisiow czy gattusow, ktory by mu ratowali dupe, ani takich umiejetnosci jak pirlo czy od biedy montolivo sprzed 2013
[71] za wcześnie to wrzuciłeś, Lewy zaraz hatt-tricka strzeli i będzie ci głupio
Nadal nie mogę zrozumieć jak Zieliński nie potrafi przełożyć formy klubowej na tą w reprezentacji.
To bardzo proste, psychika. Ja też w kosza w gierkach treningowych wymiatałem, a jak przychodził jakiś turniej to byłem najgorszą łajzą na parkiecie.
będzie ci głupio
Oj davis, zapominasz do kogo mówisz.
------------------------------------
Zmiana pr0
Ciekawe czy by do tego doszło gdyby Zielinski zostal na boisku?
#dobrazmiana
Kurza twarz, jaki ten Cionek jest ociężały. Już dawno nie widziałem takiego kloca na boku obrony.
-------------------
Ech, młodziak, durniu.
Pep trolluje Barcę.
Jezu, Krychowiak jest bogiem.
Było by nam łatwiej gdyby Fabian w końcu nauczył się kopać do kolegów a nie na aut.
Może ktoś rzucić linkiem do tej strony, na której można było symulować EURO? Nie mogę tego znaleźć.
Z góry dziękuję.
Fuck yes.
Jezu, Krychowiak jest bogiem.
+1
Chyba gazeta.pl, ale generalnie 90% z nas ustawiło Szwajcaria -> Hiszpania, wiec nie wiem czy przeprowadzanie dalszych symulacji ma sens.
BTW 7 punktów w grupie, nieźle :))
Może ktoś rzucić linkiem do tej strony, na której można było symulować EURO? Nie mogę tego znaleźć.
Ja nie wiem co to za strona. Ale ciekawy artykuł ostatnio widziałem z przewidywaniami na dzisiejszy mecz.
O, mam - http://goo.gl/lmBvot
Ale ciekawy artykuł ostatnio widziałem z przewidywaniami na dzisiejszy mecz
Przecież cały mecz wyglądał dokładnie tak jak przewidywałem. To był nasz najtrudniejszy mecz na turnieju, Ukraińcy napędzili o wiele większego stracha niż Niemcy, a Konoplianka i Jarmolenko hasali bezkarnie po skrzydłach aż miło. Tego, że przegramy natomiast nie prognozowałem, więc zarzut z dupy i żeby się przywalić.
hahaha o niee
Wynik lepszy niż sama gra powiedzmy sobie szczerze. To był zdecydowanie najgorszy mecz naszej kadry na tym turnieju, Ukraina w zasadzie prowadziła grę, a my sobie obserwowaliśmy co się dzieje nawet jakoś specjalnie nie naciskając na ich rozgrywanie. No, ale to nie czas na sądzenie, wychodzimy z grupy więc to co chcieliśmy, teraz tylko zagrać dużo lepszy mecz ze Szwajcarią na udowodnienie, że jednak coś potrafimy.
Swoją drogą bez Lewego jakoś byśmy sobie poradzili, ale bez Krychowiaka tej drużyny nie ma. Grzegorz jako jeden z niewielu na boisku rzeczywiście myśli i nie gra bezsensownie na pałę jak niektórzy z naszych, umie przytrzymać piłkę, zwolnić akcję czy też ją przyspieszyć, nikt inny w środku u nas tego niestety nie potrafi.
edit: Zresztą gdyby nie cała ta otoczka u Ukraińców to też zagraliby dużo lepszy turniej. Po niektórych zagraniach było widać, że oni zaczynają szczerze siebie nienawidzić.
Ale jednak Lewy jest jest w beznadziejnej formie. Dobrze chociaż, że gra "nazwiskiem" bo tak to byłby drugi Rasiak.
[103] --> Tyle tylko, że na kluczowych w tym meczu pozycjach wybiegli dzisiaj rezerwowi i młodzik, którego przytłoczyła sława po jednym meczu z(teoretycznie) najsłabszym zespołem w grupie. Widać, że Nawałka chciał oszczędzać Błaszczykowskiego i Grosickiego. Ten pierwszy świetnie wspomaga defensywę. A ten drugi może zasuwać przez większość spotkania od bramki do bramki. Na dodatek zabrakło Piszczka. Przecież różnica w szybkości i potencjale ofensywnym między nim a Cionkiem to lata świetlne. Dzisiejszy mecz rozegrany składem z pierwszego/drugiego spotkania wyglądałby zupełnie inaczej. No ale zakładam, że przewidziałeś też te roszady w pierwszej jedenastce... ;)
W tej karczmie nie kopiemy leżących, Maco.
Jej, w tej karczmie to nie tylko eksperci ale również koneserzy. Loon, kubun i Gladiator na 6 gwiazdek :(
Loon i Czas Apokalipsy na 6/10...
Napisał gość, który musiał obejrzeć film z Sandlerem by stwierdzić, że jest nieśmieszny.
Ja nie jestem koneserem, a Sandler miewa bardzo dobre komedie :)
Łowca Androidów, Lśnienie, Żywot Briana, Ghost in the Shell 3/10 - mamy HIPSTERA na pokładzie!
Koobon ty też masz za uszami, np. Pitch Black 2/10, ale generalnie jesteś dużo bardziej OK niż twój sąsiad :)
O nie, ja na filmwebie 1/10 dalem tylko Kac Wawie i wszystkim filmom z Sandlerem
[108] Dzis spoza pierwszej jedenastki to wybiegł tylko Cionek i Zieliński (zdjęty w połowie), bo Jodłowiec powinien grać za Mączyńskiego, więc jakie roszady?
[107]
a kiedy on w reprezentacji dobrze gral? bo pakowanie seryjnie ogurom w kwalifikacjach kiedy i tak juz bylo do przodu to slaby miernik
Father, nie do końca można używać takiego argumentu, bo większość z kilkudziesięciu goli strzelanych przez Ronaldo, Messiego, Suareza, czy Ibrę strzelanych jest ogórkom.
Jednak Lewy w eliminacjach ogólnie grał lepiej i robił więcej zamętu niż w ostatnich trzech meczach.
Ale kij tam z Lewym, te mistrzostwa potwierdzają, że Mario Goetze zrobił się przeciętniakiem. Myślałem, że w Bayernie z winy Guardioli nie może rozwinąć skrzydeł, okazać kunsztu ale on po prostu zapomniał jak się gra w piłkę. Nie wiem, może przytył z 10 kilo, może pieniążki przesłoniły mu wszystko. Faktem jest, że Goetze jest największym upadłym ostatnich czasów.
Muszę w końcu obejrzeć coś Tarkowskiego. Widziałem kiedyś Stalkera ale usnąłem na nim.
Dziwi mnie, że Niemcy i Hiszpania nie wystawili dzisiaj rezerwowych składów. Przemęczają zawodników.
Fabregas - Morata, czyżby nowy duet?
Może negatywne voodoo nie zadziała. Powiem wam, że postawiłem zakład, że Hiszpania wygra to wszystko, a Morata będzie królem strzelców. AKO: 50.
Dziwi mnie, że Niemcy i Hiszpania nie wystawili dzisiaj rezerwowych składów. Przemęczają zawodników.
Kij tam z przemęczaniem, kartkami ryzykują.
Pierdolicie z tym Lewym strasznie, koles ma w kazdym meczu indywidualne krycie, ja szczerze mowiac nie widzialem go przy pilce ani razu zeby nie mial na sobie przynajmniej 1 rywala (a wiele razy widzialem, ze mial nawet 3), wreszcie gra tak jak mial grac na euro 2012 - nie ma okazji, ale notorycznie sie cofa i rozgrywa, regularnie zbiega na prawe skrzydlo bo Kuba mimo gola wcale tam nie wymiata - niestety nie ma wtedy komu wrzucic, nie wiem co robi Milik.
Lewy dojrzal, jest dobrym kapitanem. Wiadomo, ze do idealu sporo brakuje, dzis powinien zdobyc bramke na poczatku meczu, ale on bardzo dobrze gra obecnie w kadrze, sprawdza sie jako kapitan i lider druzyny.
Dodajmy, ze to raczej nie jest turniej dziewiątek, a także reprezentacyjne turnieje generalnie nie są turniejami gwiazd ofensywy.
Napastnikom płaci się za strzelanie bramek i za radzenie sobie z jednym lub dwoma obrońcami, za umiejętność przytrzymania piłki i okiwanie kryjącego zawodnika. Którą z tych umiejętności wykazał się dziś Lewy?
To świetny napastnik, ale jak gra źle to gra źle i nie ma sensu zakłamywać rzeczywistości opowiadając dyrdymały o walce. Każdy poważny piłkarz walczy w każdym meczu.
To nie jest dzień sportu w podstawówce, żebyśmy przyznawali piłkarzom medale za udział i to, że udało im się zawiązać sznurówki.
reprezentacyjne turnieje generalnie nie są turniejami gwiazd ofensywy
ejjj...
Ronaldo, Klose, Muller, Rodriguez, Villa, wszystkie dziewiątki z euro 2012
A Mundo Deportivo jest przekonane, że podobno Nolito wyląduje w Premier League.
EDIT: A, Bullz mnie uprzedził
ejjj...
Ronaldo, Klose, Muller, Rodriguez, Villa, wszystkie dziewiątki z euro 2012
Torres na Euro 2012 to nawet królem strzelców został, mimo, że wchodził z ławki rezerwowych :D
Chorwacja ładnie szarpie. Jak wróci Modrić, to Włosi mogą mieć z nimi przesrane.
Parę wniosków po meczu:
- ofensywna nędza w środku pola
- Krychowiak jest wielki
- niezły mecz Jodłowca
- brutalnie zweryfikowana Kapustka
- sfrustrowany i frustrujący Lewy
- Milik wygrał drugi mecz, można mu odpuścić Niemców
- ogranie banderowców zawsze na propsie
Teraz Szwajcaria, czyli rywal absolutnie w naszym zasięgu. Załamałem się po tym, jak jeden z ekspertów w studio stwierdził, że w kolejnej rundzie czeka na nas drużyna z najwyższej półki. Gówno prawda, wreszcie możemy mierzyć wyżej i tak jak powiedział Glik - czeka nas po prostu kolejne spotkanie, które jest jak najbardziej do wygrania.
imo szwajcaria bedzie trudniejsza niz niemcy, bo z nimi zawsze spinamy sie na 200%, a z helwecja wyjdziemy jak po swoje
modric jeszcze wroci?
Podobno ma odpocząć i ogarnąć się na 1/8 finału
helwecja
Panowie, jak nazywał się ten koleś, który pisał HELWECJA, Italia, itd? Gdzieś to na forum widziałem :D
Nikt nie twierdzi, że to będzie łatwy mecz, dziś też widać było, że koncentracja już nie ta, a także jak może się potoczyć spotkanie przy takim obrocie sprawy. Natomiast czas wreszcie uwierzyć w naszych i pozbyć się nadmiernej skromności, bo to już nie te czasy, kiedy w meczu ze Szwajcarią wychodzilibyśmy jak na ścięcie. Szacunek do siebie przede wszystkim, aczkolwiek bez zbytniej arogancji :P
Loon zapomniałeś[108] Dzis spoza pierwszej jedenastki to wybiegł tylko Cionek i Zieliński (zdjęty w połowie), bo Jodłowiec powinien grać za Mączyńskiego, więc jakie roszady?
Toż właśnie o nich i o Kapustce pisałem. Grosicki dużo lepiej pracuje w obronie i robi większy zamęt w ofensywie. Błaszczykowski bardzo dobrze asekuruje prawy bok. A w dodatku daje jakąś wartość dodaną w ofensywie. Piszczek jest szybki, podłącza się za każdym razem do ataków zespołu i, co bardzo ważne, świetnie dogaduje się z Błaszczykowskim. Na Ukrainę, o której sile stanowią skrzydła, to były dzisiaj kluczowe postacie. Zabrakło ich więc gra wyglądała tak a nie inaczej.
Nero --> Kruk, KO, Behemoth, Blaskowitz, Ahaswer etc. etc.
no wiadomo, ze trzeba w miare realistycznie patrzec, ale same fakty sa takie, ze jak szwajcaria gra na turniejach to przynajmniej od czasow hitzfelda nie zawodzi w defensywie i jest w opor zorganizowana, a nam to nie za bardzo w smak
juz nie mowie o tym, ze wiekszosc tych typow ma przeszlosc w basel, a ten zespol tez nie za bardzo nam lezy
Można więc uznać, że Szwajcaria będzie takim naszym egzaminem dojrzałości na tych mistrzostwach :)
No właśnie, Kapustka dziś przede wszystkim zero w obronie, objeżdżali go niemiłosiernie, także niech się chłopak skupi i spokojnie dalej pracuje nad sobą, bo jeszcze dużo nauki przed nim.
no i dobrze, nikt nie chce widziec zarzyganych koszulek
zreszta, koobon, tez nie wiem po kiego ty im kibicujesz, skoro takie typy jak koke albo saul albo nie graja, albo nie zostali nawet wzieci, przeciez to musi sie zemscic
no wiesz, jakby szwedzi nie zabrali zlatana to mialbym ich reprezentacje totalnie w dupie
edit: no, typowa hiszpania :D
Pfff... gówno.
edit. A jednak tylko pół
Tak to ja sobie mogę decydować w przypadku Francji (brak Benza, Gameiro), lub Chorwacji (dla odmiany, powoływanie Mandżukicia).
Hiszpania to inna para kaloszy. Boli mnie jak patrzę na to kto gra i jak gra, ale i tak im kibicuję.
-----------------------------------------------------
Piłkarze Realu i karne na tym turnieju :|
mnie to tylko na pusty smiech zbiera jak sobie przypomne ile bylo jaj_jak_berety z tego 'treningu' wloch sprzed 10 lat, co niby cwiczyli symulki, a co sie dzeje teraz
Było wystawić rezerwy Dziadu. Iniesta, Busquets, Alba obok meczu, Ramos niepewny. To już Fabregas gra lepiej.
------------------------------
Jezu, a ci się obudzili z tym Krukiem, jak to było wałkowane już poprzedniej, lub wcześniejszej, części.
I czemu to niby taka sensacja, że jakiś baran ma inną ksywkę, pod którą jest nie mniejszym baranem?
Pomijając już słuszność podyktowania jedenastki to za takie wychodzenie bramkarzy karne powinny być powtarzane.
[148] Bo pisałem z nim parę lat w wątku o Borussi i nagle znikł bez pożegnania
Davisa rozumiem bo on w innym bycie funkcjonuje. Ale Ty Paudyn to myślałem, że nadążasz za wątkiem. Bullzeye wspomniał kiedy o tym pisaliśmy nawet.
Ależ ja wiem, że pisaliście już o tym wcześniej, po prostu aż do teraz nie zabierałem głosu na ten temat.
no, a ja niby sie nie udzielam nawet
a mam zone, ze zlamana noga i 10-miesieczne dziecko na glowie, wiec macie zerowe usprawiedliwienie
Co jej draniu zrobiłeś!?
Poza dzieckiem.
Pomijam to, że karnego tam w żadnym wypadku nie widzę, ale czy czasem nie powinien być powtórzony, bo bramkarz wyskoczył z dobre półtora metra w przód? Przecież sędziowanie na tym Euro to jakiś słaby żart jest.
[154]
bylismy na weselu i podczas wychodzenia z niego (yup, canizares) zle stanela, jebla kosc srodstopia
Yikes, nieprzyjemnie.
vinni -->
"Metr" jest rodzaju męskiego.
spoko, max 6 tygodni rehabilitacji i bedzie mogla grac
edit: THE DREAM! <3
a jak się nazywał ten argentyńczyk co złamał nogę w trakcie cieszynki?
ed. i nie strzelił trzech karnych w meczu...
zapomniałem nazwiska
Martin Palermo?
No to Chorwaci rozklepali. Hiszpania sama sobie skomplikowała. No to mamy - Hiszpania - Włochy
jej, Perisić
ta łamaga
cieżko uwierzyć :)
#loonwobłokach
Martin Palermo?
taaak, on!
a najlepsze bedzie to, ze nagle iniesta przestanie byc najlepszym pilkarzem mistrzostw
i nie to, ze go nie lubie, po prostu bawi mnie przyznawanie takich laurek przed koncem mistrzostw
a najlepsze bedzie to, ze nagle iniesta przestanie byc najlepszym pilkarzem mistrzostw
na tym etapie to można nawet wawrzyniaka typować do tego miana.
przed koncem mistrzostw
tzn. kiedy? bo nie wyobrażam sobie żeby nastąpiło to przed co najmniej półfinałami.
Widziałem dziś wywiad z Kubą i najlepiej podsumował to całe Euro, że 4 lata temu też byli w 16 najlepszych. Czyli turniej zacznie się tak naprawdę dopiero w fazie pucharowej. A to co jest teraz to popierdółka.
Patrzcie, jak się drabinka rozłożyła :D W jednej części Polska, Szwajcaria, Chorwacja, Walia, zwycięzca grupy F,
w drugiej części drabinki Niemcy, Włochy, Hiszpania, Anglia, Francja :D Już wiemy, że żadna z tych drużyn, nie zmierzy się ze sobą w finale.
[168] a jestes w stanie kiedykolwiek w fazie pucharowej obstawic odpaniecie wlochow?
mati czy moglibysmy otrzymac garsc statystyk i porcje gifow z iniestą po dzisiejszym meczu
Hiszpania uatrakcyjniła sobie drogę do finału.
Wąsiur to jest jednak cieć jakich mało.
Hiszpania jeszcze bardziej uatrakcyjniła nam Euro. Dół drabinki wygląda bardzo ciekawie, w zasadzie co rundę szykuje się sporo dobrego grania. Minus jest taki, że finał może się okazać strasznie mizerny, bo wszystko co najlepsze powybija się już na wcześniejszym etapie turnieju.
Teraz tylko czekać na ekscytację polskich mediów, że mamy łatwą drogę do finału bez żadnych potentatów :P
https://pl.wikipedia.org/wiki/Mistrzostwa_Europy_w_Pi%C5%82ce_No%C5%BCnej_2016#Faza_pucharowa
To się porobiło. Śmiałbym się jakby taka Belgia jeszcze w finale była :D
Teraz tylko czekać na ekscytację polskich mediów, że mamy łatwą drogę do finału bez żadnych potentatów :P
Żarty żartami, ale nie ma co ukrywać, że drugie miejsce w grupie okazało się darem niebios i choć z jednej strony taka Chorwacja byłaby raczej zdecydowanym faworytem, to z drugiej - przy obecnym układzie - w kwestii chęci i możliwości zapisania się w historii ME, jeśli nie teraz, to może nie tyle nigdy, co na pewno w bardzo odległej przyszłości :>
a ja nie chce loonowac, ale cos mi sie wydaje, ze wlosi moga pocisnac hiszpanie
chyba malo komu w tym watku sie tak nie wydaje poza matim :p
przeciez po tamtej stronie drabinki wszystko jest mozliwe, bede sie tluki az milo
ja tez mam nadzieje, ze wlosi pocisna hiszpanie, ale tam tak bardzo nie ma nikogo dobrego poza trzema pazdanami w obronie, ze az nie wiem czy nie powinni zadzwonic do inzaghiego w trybie pilnym, czy nie chcialby wrocic na jeden mecz
slaba masz pamiec, bo akurat inzaghi, tak samo jak i del piero zawsze byli ofiarami tzw. zlotego pokolenia, przeciez pippo to tak naprawde nie zaistnial w kadrze pomijajac euro 2000 :F
Bullz -->
Faktycznie ta drabinka ułożyła się groteskowo. Zmiana systemu rozgrywek w kolejnym EURO za 3... 2... 1... Zobaczycie, że będą "losować" kulki w 2020.
Mówisz?
oho, ktos tu wszedl w tryb zgredka gadajacego na temat gry o tron
Serialowa adaptacja "Sagi" była jedną z najbardziej oczekiwanych przeze mnie rzeczy kiedykolwiek.
Nie tylko okazała się srogim zawodem, to do tego jeszcze osoby odpowiedzialne za produkcję intencjonalnie obrażają fanów książkowej serii.
Wyobraź sobie na ten przykład, że ktoś kupuje Inter. Ty myślisz sobie, że klub wreszcie wróci na szczyt a tutaj budują tobie druga Barcelonę z wyłączeniem sukcesów sportowych.
Z pozytywnych wiadomości, Nietoperze bardzo blisko pozyskania serbskiego talentu z Bundesligi.
Kostic ze VfB wzmocni lewe skrzydło. Ja o kolesiu nic nie słyszałem, ale chyba lepszy on niż kontuzjogenny Czeryszew.
Dajecie Chorwatom szanse na znalezienie się w strefie medalowej? Chłopaki fajnie grają, Perisić dobrze z formą trafił, podoba mi się. Tylko zastanawiam się, czy Chorwaci są w stanie utrzymać ten poziom przez całe mistrzostwa.
No i przede wszystkim nie jest to mizeria jak u Bilicia.
ja nie daje, jesli liderem jakiejs druzyny jest ivan perisić to znaczy, że ten titanic predzej czy pozniej pierdolnie
Chorwacja przecież nie będzie w strefie medalowej bo są już tam Polacy.
Dlaczego Polsat w 3 rundzie grupowej na swojej otwartej antenie pokazuje te bardziej gówniane mecze? Chcą do końca zniechęcić ludzi?
Jak rozumiem ta "strefa medalowa" to finał.
Chorwaci grają zrywami. Przez pierwsze pół godziny (czyli do momentu gdy Hiszpania spuchła i stwierdziła, że teraz się położy i odpocznie) wczorajszego meczu nie istnieli, a Czechom oddali remis bez walki (meczu z Turcją nie pamiętam, czyli pewnie nie był wybitny). Gdyby mieli głowy mądrzejsze, a nie bałkańskie, mógłbym wierzyć, że coś ugrają, ale jakoś tego nie widzę.
Dlaczego Polsat w 3 rundzie grupowej na swojej otwartej antenie pokazuje te bardziej gówniane mecze? Chcą do końca zniechęcić ludzi?
Chyba tak. Jak grała grupa A, to też woleli pokazać Rumunia-Albania. Pewnie idą z założenia: "O, jak ktoś będzie chciał, to kupi".
Nie wiem, ale chyba czeska telewizja ogarnia system, bo w przypadku meczów równoległych, zawsze pokazują ten ciekawszy, a nie ten polsatowski.
W ogóle, pierwszy raz chyba jestem bardzo szczęśliwy, pomimo, że nie mam żadnej z telewizji. Zawsze grzebałem i szukałem tych streamów, a teraz mogę dzięki CT Sport obejrzeć wszystkie mecze. Chociaż tyle. Po czesku prawie jak po polsku, dużo rozumieć :D
koobun -> Bardziej miałem na myśli półfinały. Pomimo, że nie ma meczu o 3. miejsce, jakoś nadal tak to określam :D
Nie wiem, ale chyba czeska telewizja ogarnia system, bo w przypadku meczów równoległych, zawsze pokazują ten ciekawszy, a nie ten polsatowski.
u esesmanów to samo.
btw. ostatnio na ZDF mecz komentowała kobieta...jak później czytałem w necie, kibicie nie byli z tego za bardzo zadowoleni.
Nie ma to jak satelita, bez dopłat dodatkowe kanały.
Portugalia znów "parodiuje" euro 2004.
Węgrzy koniecznie chcą wygrać grupę i w sumie im się nie dziwię bo nagrodą jest teoretycznie łatwiejsza część drabinki.
Byłoby zabawnie jakby Belgia znalazła się w tej połowie co my i nagle się okazało że Belgowie będą w finale :D
A to skurczybyk
ed.
Co oni wyprawiają!? (O_O)
Mają rozmach skur..... :D
Osobiście liczę, że Węgrzy wywalą Portugalię za burtę.
Najlepszy mecz do tej pory za sprawą rozszerzenia o więcej zespołów, było warto.
Trael
+1
Odpadniecie tych gwiazdek to bedzie jedna z najpiekniejszych rzeczy na euro
Jak Cristiano odratuje tych cieniasów z Portugalii (choć nie zasługują) to potwierdzi, że jest najlepszym piłkarzem w historii
No nareszcie porządne meczycho.
A CR swoją złością/energią to by dzisiaj nie jedno miasto zasilił.
Mecz życia obrońców obu drużyn.
Poza tym Portugalcom piłka odskakuje tak, jak niegdyś naszym asom :>
@sidlowe
That piece of paper says: "help us, Cris, you're our only hope"
yup
Z całym szacunkiem dla bramkarza z Węgier, ale te dresy z nałożonym na nie getrami wyglądają mega wiejsko.
Nie ma wakacji, bo Portugalia też awansowała dalej. Choć zagrają z Chorwacją, więc pewnie tylko odroczyli wyrok patrząc na ich grę podczas tych Mistrzostw.
Islandia wygrala i tym samym znalazla sie w tej gorszej czesci drabinki. Portugalii oplacalo sie byc ba trzecim miejscu
No CR zagrał dziś taki mecz, jak kiedyś w końcu mógłby u nas zagrać Lewy, choć raz :)
Jak z biografii mojego ulubieńca z gier RPG :)
ronaldo trafia na chorwatow, czyli w 1/8 bedziemy grali przeciwko niemu, potem w polfinale ktos z pary walia/belgia (oba zespoly nam leza, pokonalismy ich niedawno w eliminacjach) a w finale niemcy/anglia - czyli 0-0 i po karnych wygrywamy
Portugalia wychodzi z grupy nie wygrywając spotkania, to niech jeszcze Turcy wyjdą. Świetny system, nie ma co.
A meczy HUN-POR nie dość, że najlepszy do tej pory to jeszcze z dwoma najładniejszymi bramkami turnieju. Takie spotkania chce się oglądać.
Portugalia wychodzi z grupy nie wygrywając spotkania, to niech jeszcze Turcy wyjdą. Świetny system, nie ma co.
wczesniej tez to bylo mozliwe
trudniejsze, ale mozliwe
zreszta umowmy sie, ze poziom tego euro to jest poziom mundialu, w czym jest gorsza taka austria od hondurasu czy australii
A meczy HUN-POR nie dość, że najlepszy do tej pory to jeszcze z dwoma najładniejszymi bramkami turnieju. Takie spotkania chce się oglądać.
Ten drugi gol to który? #Payet
z tym wspanialym to nie szarzujmy
typowy scott, nuda nudę nudą pogania
jedyne co mu w zyciu wyszlo to krolestwo niebieskie director's cut
skonczylo sie person of interest, czuje sie jakbym stracil przyjaciela. fantastyczny, fantastyczny, fantastyczny serial
tak Loon wiem ze nie lubisz
jedyne co mu w zyciu wyszlo to krolestwo niebieskie director's cut
niezłe prowo, 5/10
przestalem ogladac jak ta czarna umarla w windzie, bo ten serial nigdzie nie zmierzal
ale jak mi ktos powie ktory to byl odcinek i doda, ze dalej sie cos jeszcze ciekawego dzieje (bo nie zanosilo sie) to moze, moze
niezłe prowo, 5/10
to nie prowo, a 5/10 to twoja srednia filmow z adamem sandlerem, wiec wybacz, ale nie jestes w stanie obrazic mojego gustu filmowego
person of interest jest fantastyczny wlasnie dlatego, ze do czegos zmierza, niesamowicie sie patrzy z perspektywy 5 minionych sezonow jak wszystkie elementy ukladanki wpadaja na swoje miejsce
poza tym jest swietnie nakrecony i ma jedne z lepszych scen akcji w telewizji w ogole + genialnie obsadzone role
Kiedyś próbowałem oglądać PoI, ale nie dałem rady. Jezus jest drewnem z zapaleniem krtani, a Fretka ciągle przypominał mi o największej hucpie w historii telewizji.
Gdyby zmienili obsadę to może dałoby się to oglądać.
+ genialnie obsadzone role
wwwweeell...
ed.
Nie minusuj ojca adrem, bo Ci ręka uschnie!
w ogole, skoro juz tak sobie offtopujemy o kulturze wyzszej (seriale) to kilka refleksji
drugi sezon gomorry duzo, duzo gorszy od pierwszego, fabula rozwleczona, 9 i 10 odcinek to juz ledwo sie dalo ogladac, bohaterowie nijacy, gennaro savastano ma najgorsza fryzure w historii telewizji, klimat i muzyka nadal na wysokim poziomie, no i zakonczenie sezonu spoko, ale generalnie z 9,8/10 spadek na 6,9/10 w drugim sezonie
z kolei silicon valley ogladam juz tylko dla jareda, niestety, ale serial jest po prostu nudny i popluczyny po entourage
tymczasem zakonczenie penny dreadful bylo najgorszym zakonczeniem w historii seriali - wiem, ze wielu z was odpuscilo juz na starcie ten serial (i szanuje bo to byla bardzo dobra decyzja) wiec chetnie wam streszcze czego nie straciliscie
spoiler start
eva green przez 3 sezony walczy ze wszystkimi zastepami zla, szatanami, drakulami, sralami, po czym bohaterowie uznaja, ze przeciez wystarczy ja zabic i problem solved
3/4 pozostalych watkow urwane w polowie
spoiler stop
wreszcie gra o tron, zawsze myslalem, ze gruby zaczal pisac ksiazke w 2009 i po prostu ostatnio sie zaczal opieprzac, a tymczasem koles dlubie sobie ten swoj shit juz tak mniej wiecej ćwierć wieku i w sumie nie zadzroszcze jak nagle wszyscy zaczynaja go poganiac ze ma sie przerzucic w trybie pracy z 4 lat na 4 miesiace/czesc :D
Jezus jest drewnem z zapaleniem krtani, a Fretka ciągle przypominał mi o największej hucpie w historii telewizji.
pieknie powiedziane, w punkt panie Maksie!
a Person of Interest to fabularnie taki Chuck tylko z kijem w dupie
i w rezultacie o wiele gorszy
ktos tu nie dostanie kubka dla najlepszego ojca na swiecie, co to to nie
@graotron, ostatni odcinek zajebisty, ale ogolnie jestem mega rozczarowany watkiem aryi, mialo byc super bractwo zabojcow, wyszlo... nie wiem co wyszlo, kupsko jakies. poza tym nadal nie moge przebolec tego, ze grupa swirow w pizamach jakims cudem przejela kontrole nad stolica
jaka nienawisc do poi po aprobacie starszyzny, a podobno to ja sie wdalem w kubuna
Silicon Valley jest fantastyczne, ten sam poziom co Veep, a momentami jest nawet lepiej. Nie słuchajcie Loona.
Nie da się tej Belgii oglądać. Szkoda, że nie mogą odpaść.
Mogą. Wystarczy, że Ibra coś pierdolnie, a Włosi pozwolą strzelić Irlandii :D
Belgia w naszej części drabinki. Żeby jeszcze kutasy do finału nie doszły :D
jaka nienawisc do poi po aprobacie starszyzny, a podobno to ja sie wdalem w kubuna
zacznij dyskusje od slow tak Loon wiem ze nie lubisz
zarzucaj inspiracje postami, ktore pojawily sie w przyszlosci
Włosi nie pozwolą awansować Szwecji (oczywiście w granicach możliwości), więc pozwolą Irlandii zapunktować tylko gdy Belgowie coś strzelą.
Poza tym, Ibra jest bezzębny niczym w Lidze Mistrzów.
ale juz byles gotow dac szanse niby, a jak sie okazalo ze kubun nie lubi to podkresliles jak bardzo nie lubisz. eot, jestescie niegodni
juz nawet nie wspomne, ze z tego co widze to ty ogolnie niewiele co lubisz z seriali, jak ty sobie dajesz rade bedac zmuszony do ogladania samego szajsu? :p
Mentalista, Ekipa, IT Crowd, Supernatural, Dexter, Friends, Marco Polo, Narcos, Gomorra, Downton Abbey, Wikingowie, House of Cards, Mr. Selfridge, Suits, Peaky Blinders, Gossip Girl [*], Entourage, Prison Break
radze sobie
Od Gladiatora to wara, jeden z lepszych filmów, tuż obok Bravehearta.
Btw w Hiszpanii mam chyba z 5 programów niemiecko i anglojęzycznych, na ktorych moge ogladac Euro. My to jednak jestesmy dziki kraj.
Ale za to hiszpańskojęzyczne były (są) w dupie. Chyba jeszcze w dniu rozpoczęcia EURO nie było w Hiszpanii telewizji, która pokazywałaby mecze Mistrzostw.
----------------------------------------------
Czekam na odpowiedź Italii.
#vendetta
----------------------------------------------
kubun mistrz
Co znowu zrobiłem?
Dziki kraj to mało powiedziane z tego co przeglądałem jesteśmy jedynym państwem, które wpadło na genialny pomysł Euro w PPV. Zrozumiałbym jeszcze taką decyzję jakby rzeczywiście relacja była relacją na poziomie, ale nie jest. Nudne studio z ekspertami rodem z TVP, ciągłe problemy audio/video, przy rozgrywaniu dwóch meczów jednocześnie brak jakiejkolwiek informacji o tym co dzieje się na drugim stadionie i wychodzi na to, że płaci się za brak reklam...
Wchodze na livesports "o, Belgia strzelila", a za 5 sekund Kowalski krzyczy, ze Irole strzelili :D Szybko sie Wlosi dowiedzieli, ze w drugim meczu padla bramka
Szwajcaria - Polska (chyba wyszarpiemy, mam złe przecucia, ale sercem wskazuję na nas, chociaż wydaje mi się, że SZwajcarzy to wygrają)
Chorwacja - Portugalia (Liczę na Chorwatów)
Walia - Irlandia Północna (Sam Bale powinien załatwić sprawę)
Węgry - Belgia (Węgrzy tanio skóry nie sprzedadzą, trzymam kciuki za nich)
Niemcy - Słowacja (Niemcy pewnie jak walec się przejadą)
Włochy - Hiszpania (Wyrównanie, ale stawiam na Hiszpanię)
Francja - Irlandia (Francuzi + ewentualnie sędzia = awans)
Anglia - Islandia (Anglicy grają kupę, liczę na defensywną Islandię)
Typujmy ludziska!
szwajcaria (mam zle przeczucia, co do pompowania tego balona, niektorzy juz typuja z kim zagramy w finale :D)
chorwacja (portugalia jest cienka jak sik pajaka, wiec powinno byc latwo dla chorwatow)
walia (bale i ramsey zrobia swoje)
belgia (wymecza 1-0)
niemcy (latwizna)
wlochy (oby)
francja (gospodarz, dojda co najmniej do pofinalu)
anglia (po mekach)
[255] leze
Wow, siadła Irlandia i Belgowie w ruletce. Typów nie daję na fazę pucharową, wolę nie zapeszać.
najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ech sluchajcie, znalazlem wczoraj nowe forum http://forum.gazeta.pl/forum/w,10226,161847442,161847442,Odbior_osobisty_towaru_z_Allegro.html
łykają wszystko jak pelikany, znowu czuje, że żyję
Leicester City striker Jamie Vardy has signed a four-year contract extension.
#moratawafc
tutaj w Waszym siedlisku nerdów może ktoś wie
można gdzieś obejrzeć cały mecz z irlandio polnocna? konkretnie mi w sumie chodzi o pierwsze kilka minut i machnięcie się Milika
tutaj w Waszym siedlisku nerdów może ktoś wie
można gdzieś obejrzeć cały mecz z irlandio polnocna? konkretnie mi w sumie chodzi o pierwsze kilka minut i machnięcie się Milika
Tutaj rozwiązuje się sprawy rodzinne(ustalenie kto jest matką, itd), rozmawia o tym jaki kto ma gust muzyczny/filmowy i dlaczego jest taki chujowaty, dlatego radzę zadać pytanie w tym wątku https://www.gry-online.pl/forum/pilka-nozna-cz-692-euro-2016/z9d69bbb?N=1 tam znajdują się eksperci którzy fachowo Tobie pomogą.
Dzięki Skiter za linka. Zapomniałem, że chciałem zobaczyć jak się rozwinie nowa część. Póki co, widać jak się zawija.
Powiedział dorosły facet, napawający się swoim trollowaniem na żydowskim forum.
Sto lat temu urodził się jeden z najwybitniejszych polskich piłkarzy w historii.
Grał w reprezentacji Polski? Grał. Przyczynił się? Przyczynił. A to, że podpisał vokslistę? Akurat miał swoje powody i to bardzo uzasadnione.
no dobrze, ale to nie powód, żeby w tym wątku gloryfikować gwiazdy nazistowskiej piłki
rozumiem, ze jak ktos kibicuje barcelonie, ktora popycha pilkarzy do samobojstwa, to nie robi mu to roznicy - ale nam robi, z powodu osob, ktorzy przez tych samych nazistow umierali
Jaki z niego nazista? To, że grał dla reprezentacji III Rzeszy po to, aby ocalić własną matkę? Da się wybaczyć. Gdyby dzięki Wilimowskiemu, Polska wtedy by zdobyła złoty medal, pewnie duża część społeczeństwa by go nie odrzucała.
Poza tym, wiem z pewnego źródła, że będąc w ich szeregach, uratowal wielu Polaków. Więc znów da się mu to wybaczyć.
ale nam robi, z powodu osob, ktorzy przez tych samych nazistow umierali
Loon, proszę Cię. Nie brnijmy tak daleko! Zaczniemy poruszać smutne tematy.
Koniec tematu. Nasi trenują karne przed meczem z Helwecją
no jesli pobudki mial szlachetne to ok, ale ja pierwszy raz w zyciu o tym slysze
No bo właśnie akurat jeżeli chodzi o Wilimowskiego, to w dużej mierze to co krąży w mediach, to nieprawda. Dużo stereotypów i mitów powielanych, ale mimo wszystko, to był jednak dobry człowiek.
Podobno Barca jest skłonna kupić Perisicia. Ach te plotki związane z Euro :D
ja dzis czytalem, ze pazdan ma jechac na testy do barcy, takze...
ale jakby co sluze uprzejmie, 2 dni sobie wyjme z kalendarza i osobiscie moge zawiezc perisicia do barcy
Sądząc po jej stanie to albo całe życie przewisiała jako eksponat, albo była za duża/mała, albo wstydziłeś się w niej chodzić.
spoiler start
zwalam się, bardzo zacna koszulka :)
spoiler stop
No Panowie eksperci, mam 13 punktów w ruletce. Ktoś gorszy? Nikt nie podskoczy!
Mimo wszystko trafiłeś. Kiedyś kupowałem koszulki moich ulubionych piłkarzy, nawet ich nie ubierając, rzadko w nich chodząc, bo mi było szkoda :D Bardziej jako kolekcjonersko. No bo przecież, gdzie ja tam Juventusowi bym kibicował. No, ale Del Piero to wiadomo, moja czołówka.
Ronaldinho też mam. Tylko go jakoś bardziej zniszczyłem, bo na mecze jednak się ubierało :D
Prawie podskoczyłem, mam 15. Teraz w ruletce szansa na podreperowanie punktów. W końcu mnożą razy dwa, a szanse 50/50, bo nie ma remisów :D Teraz dopiero będą pola do popisów dla ekspertów. Jak ktoś będzie miał mało, to dopiero będzie ekspertem.
My za dużo kombinujemy i bierzemy pod uwagę. Tutaj wygrywają Ci, co na pałę wytypowali całe mistrzostwa przed rozpoczęciem fazy grupowej.
Ja pobiję, mam 12. :) Ale tak na dużych imprezach było zawsze. Nic nie wchodzi tak jak się wydaje, że powinno wejść. To postawiłem wszystko inaczej, na niespodzianki to wyszło, jak wyszło.
Kurde, widzę, że Del Piero i Ronaldinho to był kiedyś typowy set. Sam miałem tylko te dwie koszulki.
Czy tylko dla mnie to Euro to dno i metr mułu? Nudne te mecze są jak cholera, oglądając Copa America w nocy jestem żywszy, niż przy francuskich klimatach.
Ja miałem tylko Ronaldo z Interu (stąd Inter). A szkoda, bo do sklepu szedłem po Beckhama. Ale ze 2 lata rodzice mi nie chcieli takiej koszulki kupić (bo z beznadziejnego materiału, niezdrowa, ple ple ple) to pewnie w tej desperacji wziąłbym wtedy w sklepie nawet Czereszewskiego.
Euro jest - nazwijmy to eufemistycznie - wymagające dla widza.
ja tam nie narzekam, moze nie ma wynikow 3-4 itp ale to co ogladalem, dawalo rade, nie przysypialem, do tego troche adrenalinki z naszymi orlami, no i tak naprawde turniej od soboty dostanie niezlego kopa
e. chyba juz pewne z Krycha w PSG, dobry deal
m
avatar z my little pony, ciagle pieprzenie o uchodzcach i jeszcze vlogi oglada, co za nerd :D
Kto to taki odważny?
To nieważne. Ważne, że Włodarczyk był najpierwszy i oficjalny.
Suck on this Mati!
a wiec to tutaj moj post wyladowal, ech nie chce mi sie przekopiowywac juz :p
Ach, te nagłówki portali internetowych... Szwajcarzy woleli Niemców od Polaków.
chciałem napisać coś sensownego ale nie mam pomysłu, więc miłego dnia wszystkim
Bez przesady. Przepłacali do tej pory to i teraz zapłacą. A za rok się ustabilizuje i będą się cieszyć, że uciekli z tego kołchozu.
ale zdajesz sobie sprawe, ze teraz nie beda mieli opcji wylowic takich mlodych ronaldow i fabregasow?
Nie wiem czy wiecie, ale rozmowy o polityce są chujowym pomysłem.
Naprawdę nie chcę byście mi przypominali o swoich poglądach, bo wtedy musiałbym pożegnać się z tym forum, a na to nie jestem jeszcze gotowy.
Z góry dziękuję.
Bullzeye ---> Oczywiście. I nawet się z tego trochę cieszę. Patrząc na to ilu młodzików kupiła Chelsea w ostatnich 15 latach i ilu z nich zostało sprzedanych po długim wypożyczeniu. Albo na tych zdolnych, którzy nie mieli szansy i byli opychani za śmieszne pieniądze. Teraz może ktoś się przyłoży do szkolenia i utrzymywania w klubie nieoszlifowanych diamentów. Może w końcu doczekam się jakiegoś godnego wychowanka Chelsea na poziomie np. Terrego.
Stracić mogą za to mniejsze kluby, które wyławiały młodzików z zagranicy i faktycznie przykładały uwagę do ich przyszłości w klubie.
ale zdajesz sobie sprawe, ze teraz nie beda mieli opcji wylowic takich mlodych ronaldow i fabregasow?
Mysle, ze jeszcze za wczesnie na to, aby pisac o najwazniejszych konswekwencjach gospodarczych, a co dopiero o pilce noznej, w ktorej - jak zajdzie taka potrzeba - znajdzie sie pewnie pare furtek :>
Plus jest taki, ze przed urlopem czlowiek wymienil sobie eura po dobrym kursie.
To co Panowie? Teraz prognozujecie, że euro pójdzie w dół? W ogóle nie siedzę w tych rzeczach gospodarczych.