Mamy 3 mocne konsole, dobrze się sprawowały a niedługo będą ich kolejne wersje.
Ranking:
http://www.youtube.com/watch?v=MPGT4DxhRpY
Co? Źle że wii na ostatnim miejscu? No ale tak przecież jest.
Przejdź mutację a później nagrywaj filmiki, bo tego się nie da słuchać...
Czy to ładnie śmiać się z czyjegoś głosu? Złe jest tylko to może że szumi, ale nie wiem co na to poradzić bo bastek odszumia, nic to nie daje. To pewnie dletego że mówimy cicho.
Przejdź mutację a później nagrywaj filmiki, bo tego się nie da słuchać...+1
Twój ranking jest nieobiektywny bo nie uwzględniłeś czwartej i zarazem najmocniejszej z konsol tej generacji - Sega Neptun. Owszem, najmniej popularna i bardzo w naszym kraju trudno dostępna i znana, ale jak na ambitnego Youtubera - błąd rażący
A gdzie Sega Neptun? Od pierwszego filmiku wiedziałem że jesteś kolejnym kidkiem który chce zarabiać jak Rojo czy tam Rock, ale takiej fuszerki to by nawet idiota nie odwalił.
Kafar, powiem ci coś szcerze. Przestań nagrywać, i nie mówię ci tego żeby cię zniechęcić czy coś w tym stylu tylko wyjdzie ci to lepiej. Wszytskie twoje filmiki są minusowane i jadą cie w komentarzach. Więc czy naprawdę chcesz to dalej robić. Nawet tutaj na forum wyśmiewają się z ciebie i trollują na potęgę. Poczekaj na mutację, aż trochę zmądrzejesz a twoje filmik w przyszłości będą dużo lepsze a w tej chwili robisz z siebie pośmiewisko i nic dobrego z tego nie wynika. Dlatego nie chcę cię zniechęcić tylko daję ci dobrą radę która ci się przyda. A poza tym gwałcisz małe dzieci
Zmień się z tym kuzynem oddaj mu grzecznie mikrofon i siedź tam z boku i się nie odzywaj.
O sega neptun tonic mi nie wiadamo. Co kogo interesują tylko japońskie konsole? Ja na niczym nie chce zarabiać i nie wmiawiajcie mi bzdur. Zaprzeczacie sami sobie, jak niby skoro mnie minusujecie miałbyb zarabiać? Do tego raz mi usuneli film to partnerstwa tego całego nie dostane. Dobranoc.
@Kieciol - Przecież to on trolluje.
Wake up, gdyby gość nagrywał to na serio to już dawno dał by sobie siana, natomiast od podkręca atmosferę "głupkowatymi" odpowiedziami tutaj, i ewidentnie mu to trollowanie wychodzi bo większość bierze go na serio.
Czego sie człowiek nie dowie na swój temat. Nigdzie tylu dziwact nie słyszałem.
Proszę zablokować tego użytkownika, zapobiegnie to następnym bezsensownym postom.
bez sensu to jest to co napisałeś, to forum o grach, komputerach. Tutaj umiaszcza się posty na ten temat.
O sega neptun tonic mi nie wiadamo. Co kogo interesują tylko japońskie konsole?
Skoro cię nie obchodzą japońskie konsole to po co robisz ranking z Wii oraz PS3 ? :)
Twój filmik to 2/10
Tylko japońskie, a te co wymieniłeś to poza japoną są popularne, nie tylko w japoni.
Nie ma takiej możliwości bo trzeba coś robić żeby być w czymś dobrym.
Przeczytaj książke, pograj w piłke, albo w jakąś gre, ale nie rób filmików na YT.
chciałbym zakupić konsolę PS3 - http://www.progamingshop.pl/playstation-3-konsole/c-1236, do wyboru jest 500GB i 12GB, w związku z tym
mamy pytanie czy wystarczy mi wersja 12GB? Czy są jakieś inne różnice oprócz ceny?
Czy uruchomię na 12GB wszystkie PS3 gry
lub czy mam czekać na PS4? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Lepiej trochę dołożyć i kupić wersję z większym dyskiem niż się potem męczyć. Praktycznie żadnej gry nie zainstalujesz na 12 GB dysku, nie mówiąc już nic o ściąganiu gier z Playstation Store. Chyba, że chcesz przyoszczędzić to kup tańszą wersję i sam dokup dysk.
mam Sega Neptun i polecam. Duzo lepsza niz PS3, x360 czy nawet Wii U.