No tak, zostało raptem 10 dni do walki jak niektórzy ją mianują XXI wieku, czyli Adamek - Klitschko.
Sam nie mogąc przegapić takiej okazji, sprezentowałem sobie bilet na to wydarzenie. Jednak dzisiaj zacząłem się zastanawiać o której w ogóle gala się zaczyna i jaki jest plan, kto wcześniej będzie walczył. No własnie przeszukałem przed chwilką internet i nie znalazłem niczego na ten temat.
Może ktoś, coś wie na ten temat i mógłby się podzielić jakimikolwiek informacjami ???
PS. Zobaczycie że tej nocy usłyszymy "End de łyyyyneeeeeer yyyyysss Tomaaaaaasz Adameeeek!!" I wtedy nastanie euforia :)
Podbijam wątek,może ktoś będzie miał coś do powiedzenia w tej kwestii.
Mariusz Cendrowski (21-3-2, 8 KO) - Anton Sjomkin (13-4, 11 KO)
Andrzej Wawrzyk (22-0, 11 KO) - Devin Vargas (18-1, 7 KO)
Paweł Kołodziej (28-0, 16 KO) - Ola Afolabi (17-2, 8 KO)
Johnathon Banks (26-1-1, 17 KO) - Fres Oquendo (32-7, 21 KO)
Mateusz Masternak (23-0, 17 KO) - Carl Davis (15-3, 11 KO)
Ktoś wie czy RTL w końcu będzie kodowany czy nie? Dzięki mojej TV (n) nie obejrzę inaczej walki, nie mają nawet oferty na PPV :( Porażka.
Dzięki wielkie za informację ! Przed chwilką udało mi się na stronie stadionu znaleźć informację iż stadion otwierają od godz 17, jakby się ktoś pytał...
Podobno we Wrocku wybudowali jakąś niezłą obwodnice, ciekawe jak z resztą dróg prowadzących do tego miasta ;)
PS.Założe się że walka wieczoru odbędzie się koło 24...12 rund i mam nadzieje że będzie powrót z bananem na twarzy ;)
Walka Wieczoru zaplanowana jest na 22, ale wiadomo, że zależy to też od wyników poprzednich pojedynków.
jest obwodnica, ale nie bedzie za duzo miejsc do parkowania =]
moze byc masakra po walce =]
A może ktoś z mieszkańców Wrocławia coś zasugeruje, gdzie lepiej zaparkować,gdzie lepiej się wbijać,gps mi tego nie powie...