Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Pizza Hut

15.02.2015 09:28
Rezort
1
Rezort
165
Naznaczony

Pizza Hut

Mam do was pytanie, co ludzie albo i co niektórzy z was widzą w pizzy z Pizza Hut ? Byłem tam parę razy i 2 lata temu i rok temu, teraz znowu na tym festiwalu pizzy, ale żebym tam przyszedł tak sobie na pizze to bym w życiu nie poszedł. Dla mnie jest to jedna z gorszych pizz jaka istnieje :P Zero sera, składników, mięso z puszek Whiskasa :P Mój kot uwielbiałby Mięsną, gdyby ze mną poszedł xD Zadziwiają mnie te kolejki do tej restauracji. Jakie jest wasze zdanie na ten temat ? Bo naprawdę nie rozumiem co jest w tej pizzy takiego rewelacyjnego.

15.02.2015 09:30
Mastyl
2
odpowiedz
Mastyl
161
Za godzinę pod Jubilatem

Młody ambitny markietingowiec z Telepizzy?

To się nie tak robi, człowieku :)

15.02.2015 09:32
Rezort
3
odpowiedz
Rezort
165
Naznaczony

Panie a w dupie to mam, z dziewczyną byłem i zawsze się nad tym samym zastanawiamy. Ześ pojechał xD

15.02.2015 09:34
4
odpowiedz
zanonimizowany1058058
4
Centurion

ale w Telepizzy lepsze, co nie?

15.02.2015 09:35
KochamKonsole
5
odpowiedz
KochamKonsole
36
Generał

A jak w ogóle z cenami w tym pizza hucie? Ile za najtańszą a ile za najdroższą?
W mojej ulubionej małej pizzerii za 25cm sos ser oregano 9zł, to chyba dość mało.

15.02.2015 09:39
Rezort
6
odpowiedz
Rezort
165
Naznaczony

Brałem tam tylko festiwal, ale mają fajną cenę za butelkę 0,5l Okocima, bo tylko 12 zł xD

15.02.2015 10:38
Mastyl
7
odpowiedz
Mastyl
161
Za godzinę pod Jubilatem

A tak BTW - każdy lokal Pizza Hut zawsze prezentuje podobny poziom. Nie spotkałem się z tym, żebym jadła w dwóch PH dwie zupełnie inne pizze o tej samej nazwie.

Natomiast w Telepizzy jest inaczej. Pewnie wynika to z umowy franczyzowej i luźnego do niej podejścia. Ostatnio jak się przeprowadziłem to zmieniła mi się strefa TelePizzerni. A skoro zmienił się kucharz, to od razu zmienił się smak, konsystencja ciasta i praktycznie wszystko. Zupełnie jakbym zmienił na inną sieć. Niestety - na gorsze.

Także Telepizza Telepizzy nierówna. Ostatnio jestem pozytywnie zaskoczony pizzernią Biesiadowo. Jakość jako-taka, ale za 4x zeta największa pizza jaką jadłem w życiu. Jako typowy polski Janusz doceniam, że mogę za niewielkie pinondze napchać kichę do oporu.

15.02.2015 10:41
8
odpowiedz
Wiarołomca
85
Senator

Kiedys bylem, srednio mi smakowala, bylem na festiwalu pizzy, smakowala mi prawie kazda :)

15.02.2015 10:48
9
odpowiedz
zanonimizowany561661
45
Senator

Dla mnie Pizza Hut to głównie bar sałatkowy, który nie jest najlepszym barem tego typu na świecie ale zawsze trzyma poziom.
Co do pizzy to po sałatce, mała Super Supreme na cienkim cieście to pizza która dobrze trafia w mój gust. Dużo składników mało ciasta.
Do tego wyciskany sok lub cola z dolewką.
Jak dla mnie posiłek marzenie raz na jakiś czas.
Co do klasycznej pizzy, czyli placka z pomidorami z serem to PH już tak dobrze nie wygląda. Jeżeli chodzi o prostą tanią pizzę to są lepsze pizzerie.

Forum: Pizza Hut