Otórz zakładam ten temat z nudów.Ostatni mój post na gol-u był bawno temu.Jednak dzisiaj z siostrą pogadaliśmy o piwie i stwierdzam że bez trzech rzeczy niewyobrażam sobie życia
1) bez piwa
2)bez gier
3)bez internetu
piwo to mój ukochany smak.Kocham piwo i nawet teraz zakładając ten temat pije 4 piwo.Zaznaczam że niejestem alkocholikiem bo wódki na ten przykład niecierpię.Ale piwo to mógłbym pić poprostu bez końca.KOCHAM PIWO.
A wy lubicie a może kochacie piwo jak ja?
No beer and no TV makes go Homer crazy :))
Zimna żubróweczka biała najlepsza.
tylko wóda
(6)
spróbój piwo a przekonasz się co to jest za smak.Bez piwa życie byłoby dla mnie smutne.Dla wynalazcy piwa należy się ogromny oscar
p.s.
pozdrowienia dla piwoszy
[6] +2
[6] +3
Jak nie muszę wypić to nie piję. Tylko okazjonalnie i to jakieś słabe bo mocne piwa są bleeee
[1] - Pogadaj z Lysackiem, on się na tym zna i o ile mi wiadomo produkuje je nawet we własnym zakresie :)
Piwo z rana jak śmietana
dzień bez browara się nie liczy.
Ja nie lubię gorzkiego, a piwo robi się z chmielu, który daje gorzki smak piwa. Bez żadnego dodatku typu syrop/sok owocowy lub cola piję bez smaku a nawet z obrzydzeniem. :|
Bez żadnego dodatku typu syrop/sok owocowy lub cola piję bez smaku a nawet z obrzydzeniem.
fucking shock!
z wódką ci się nie pomyliło??
Pisanie, że nie lubi się piwa, to tak jakby napisać, że nie lubi się przypraw. To po prostu oznacza, że jeszcze nie znalazło się gatunku piwa dla siebie, a jest ich setki i smakują naprawdę różnie. Jedne są skrajnie zbliżone do wina lub szampana, inne smakują jak dobry drink, inne niemal jak zsiadłe mleko, a jeszcze inne są podobne do syropów owocowych.
Wszystkie osoby, które twierdziły, że nie lubią piwa, po degustacji u mnie stwierdziły, że jednak piwo naprawdę może być smaczne, choć faktycznie u niektórych wymagało to spróbowania kilku gatunków.
Chmiel nie zawsze ma gorzki smak - są gatunki chmielu pozbawione tego elementu, a nawet istnieją piwa bez chmielu - w końcu to tylko przyprawa, a pod nazwą piwo kryje się głównie sposób produkcji.
nie lubie piwa . Ew. ze smakiem wypije cos slabszego,np. Desperados,Redd's .
Jednak i tak najbardziej lubie wodke :p
------>
Srsly, istnieja ludzie, ktorzy nie lubia piwa? Ja nigdy nikogo takiego nie spotkalem.
ten aromacik świeżo po otwarciu... coś wspaniałego.
Choć trochę się już tego wypiło a nadal kwasi mordę, to gdy dłuższy czas nie mam tego złotego wywaru właśnie w mordzie to tak tęskni człowiek, że trzeba sobie po prostu kupić jedno.
Może jeszcze rzeczywiście nie miałem w gębie tego właściwego dla mnie piwa. Mam nadzieję jednak, że szybko go skosztuję. ;)