Ja pierdziu to jest moja 6 ruletka i pierwszy raz przegapilem typowanie i to 2 meczy. A moglem wygrac...
Jak uczęstniczę W piłkarskich Ruletkach od edycji z 2008r.
To ta ruletka w moim wydaniu była najlepsza, od początku Mistrzostw nie byłem niżej niż 600 miejsce, ostatnio to nawet byłem przez chwilę w pierwszej 10-tce ale żle obstawiłem Półfinały i teraz jestem na 129 miejscu z dorobkiem 44 punktów.
Życzę powodzenia wszystkim w ostatnim meczu.
Ja postawiłem na Hiszpanie
Wszyscy stawiają na Hiszpanie to trzeba postawić na Anglię. Będzie spory skok w razie zwycięstwa.
Mam nadzieję, że Hiszpania nauczy Anglię jak się gra w piłkę. Ci drudzy ledwo przechodzili grając ze słabszymi zespołami, a Hiszpania musiała na swojej drodze pokonać Niemcy i Francję...
Jazda z nimi!
Najlepsi w Europie Hiszpanie, a na świecie Argentyńczycy. Latynosi rządzą piłka na świecie
Hiszpania wygrała zasłużenie ale i tak byłem za Anglią. Chciałem żeby wygrali ten pierwszy puchar Europy i żeby Harry Kane nie był wiecznym przegrywem. Szkoda.
53 punkty i 41 miejsce - Jestem naprawdę zaskoczony jak dobrze mi poszło bo na piłce nożnej to ja się niewiele się znam.
redakcja dajcie jakies statystyki z podsumowania ruletki np. ile bylo wszystkich uczestnikow itp.
610 miejsce, z mistrzostwa na mistrzostwa coraz mniej trafionych meczów, a coraz wyższe miejsce w rankingu, nadal tego systemu nie mogę pojąć-P.
Finał oddał z nawiązką, aspiruje do tych, o których się będzie pamiętało przez lata. Anglia wyszła dziś bojowo nastawiona, ale no przykro mi, linia pomocy i skrzydła u Hiszpanów były magiczne. Poza tym za ten brak szacunku do srebrnych medali z poprzednich mistrzostw należały im się kolejne 4 lata smuteczku, teraz już ich nie zdejmowali to może na następnym turnieju futbol jednak wróci do tego swojego domu.
Samo Euro już było mniej legendarne, ale nadrobiło chociaż klimatem w porównaniu do tego syfiastego tworu co tak połączyło Europę, że nikt już nie chce myśleć o turnieju rozsianym po takim obszarze.
A teraz czas rozpocząć okres przygotowań do następnej ruletki, tam do obstawienia będzie ponad 2 razy więcej meczów niż teraz, to będzie dopiero powalona rywalizacja.
Chyba od 2008 roku i finału Hiszpanii z Niemcami nie cieszyłem się tak bardzo z bramek obcej drużyny w jakichkolwiek rozgrywkach. Zresztą nie tylko mi się to udzieliło, bo finał oglądałem w pubie i praktycznie wszyscy kibicowali Hiszpanii. Za Anglikami były tylko nieliczne jednostki.
Co do ruletki, to skończyłem z wynikiem 46 punktów i 302 miejscu. Gdyby nie 3 poprzednie mecze Anglików w fazie pucharowej, to miałbym 55 pkt i byłbym zaledwie 1 pkt od top 10, no ale wiadomo po fakcie zawsze można sobie gdybać.
Gratulacje dla zwycięzcy i powodzenia za 2 lata. Wtedy to dopiero będzie hardcore.
Gratuluję zwycięzcom!
Brawa dla drużyny Hiszpańskiej za postawę w całym turnieju i ostateczny sukces!
Sam też jestem zadowolony ze swojego wyniku. Zabrakło szybszego zgłoszenia do TOP100 :P
Więcej poprawnych od błędnych :)
Dojście do granicy 50 punktów :D
23 błędne ale w tym 14 remisów fazy grupowej i dwa ćwierćfinały rozstrzygnięte karnymi (Anglia - Szwajcaria oraz Portugalia - Francja) :/
Dziękuję wszystkim za rywalizację i dziękuję GOLowi.
Do następnego!
PS Właśnie zaczyna się dogrywka Copa America ( trzymam kciuki z Kolumbię :P )
Ech, gdyby Anglia wygrała, to przegoniłbym Bukarego.
Mi ta yebana Anglia napsuła, bo juz widziałem jak kiepską piłkę grają i dałem na Słowację, do 94 minuty byłem szczęśliwy i jarałem się jak podpalona słoma, ale niestety. Potem tak samo dałem na Szwajcarię, no i oczywiście Holandię, gdzie wreszcie Anglicy zagrali bardziej 'swoje' i nie sfarcili.
335 miejsce, a moja Luba 148, a nic nie wie o piłce. :D
Eh. 712 miejsce. Wszystko głownie przez drugą rundę fazy grupowej i Anglików. Możliwe że zobaczymy się na MŚ w Hameryce
1015 miejsce, 32 punkty. Poprawnie 20 spotkań, błędnie 25, 6 meczów zapomniałem wytypować.
Piłką się nie interesuję, więc tradycyjnie obstawiałem za pomocą rzutu monetą, co w tej edycji wyszło mi zdecydowanie gorzej niż poprzedniej.
heh te remisy zrobily robote :D
26 do 25
254 miejsce
w sumie troche tak jak to cale euro jakies emocje byly ale kto mial wygrywac wygrywal nie zawsze porywająco
Całkiem nieźle, jak na kiepski początek i przebywanie w okolicach 1500 miejsca(ach te remisy w 3 rundzie).
Chyba gorzej niż ostatnio, ale jestem zadowolony.
To do zobaczenia za 2 lata.
STRASZNY PECH 11 MIEJSCE I BRAK NAGRODY A MOZE NAGRODA POCIESZENIA
Gdybym postawił na Anglię zamiast Holandię to byłbym pewnie coś koło setki. A tak 236 miejsce z 47 punktami. Gdyby nie te durne remisy, to miałbym sporą szansę być w pierwszej 50-tce.
A tak to klops, ale zabawa była przednia szczególnie na kogoś kto też nie obejrzał ani jednego meczu.
miejsce w rankingu:
70
typowanych:
51
poprawnie:
29
błędnie:
22
niewytypowanych:
0
nierozegranych:
0
do zdobycia było (pkt):
78
można jeszcze zdobyć:
0
punktów:
51
Nie jest tak źle
Miejsce 1112 ;) Odwaliłem taką manianę jak nigdy xD No nic, wracam na MŚ za dwa lata by pokazać moc ;)
miejsce w rankingu:
191
typowanych:
51
poprawnie:
26
błędnie:
25
niewytypowanych:
0
nierozegranych:
0
do zdobycia było (pkt):
78
można jeszcze zdobyć:
0
punktów:
48
miejsce w rankingu:
191
typowanych:
51
poprawnie:
26
błędnie:
25
niewytypowanych:
0
nierozegranych:
0
do zdobycia było (pkt):
78
można jeszcze zdobyć:
0
punktów:
48
miejsce w rankingu:
191
typowanych:
51
poprawnie:
26
błędnie:
25
niewytypowanych:
0
nierozegranych:
0
do zdobycia było (pkt):
78
można jeszcze zdobyć:
0
punktów:
48
TOP 50 :)
Chyba najlepszy mój wynik w ruletkach, a najmniej wczuty było.
miejsce w rankingu: 43
typowanych: 51
poprawnie: 30
błędnie: 21
punktów: 53
514 miejsce, przez większość czasu kręciłem się w okolicach drugiej, trzeciej setki. Ale trzy mecze ćwierćfinałowe i jeden półfinałowy błędnie obstawione zrobiły swoje.
Moja pozycja 867. I dziękuję za zabawę. I szkoda, że Anglia nie wygrała. HISZPANIA od 2008 ma już 3 puchar w UEFA wygrany. A Anglia? Nic. Ale jak się mówi: Wygrywa ten najlepszy. Pozdrawiam i do kolejnej Piłkarskiej Ruletki.
Tutaj lista nagrodzonych w konkursie z nagrodami - > https://www.gry-online.pl/newsroom/podsumowanie-pilkarskiej-ruletki-gol-a-2024/zb29e56
To co? Jak zawsze człowiek wie, że Polska przegra wszystko, a będzie się łudził i obstawi remisy/wygrane :P ?
Spojrzałem na skład Holandii, Francji na transfermarkt, a potem na Polski. Przecież to będzie pogrom. Wiem, że na papierze się nie wygrywa, ale wygląda to bardzo śmiesznie jak ich wielkie talenty są warte 80-100 mln euro, a nasze gwiazdy 5-20 mln. Kiwior, Zalewski, Lewandowski, Zieliński, Bułka, Szczęsny, reszta naszych to europejski poziom trzecioligowy.
Naklikane. W 2014 to nawet karty zbierałem :P
Trochę słabe nagrody w tym roku. Zawsze za 1 miejsce była jakaś konkret nagroda...
Szybki reset hasła i melduję się po długiej przerwie na GOL. :-)
39. Miejsce. Powiadam Wam - lepiej nie będzie.
Ludzie nikogo nie interesuje na ktorym jestescie miejscu.
Po co wy komentujecie każde zmiany i każdy mecz, jak dopiero zabawa zaczyna się tak naprawdę od ćwierćfinałów xD
O dziwo jeszcze bez błędnych :D.
Polska jutro może wygrać jak będzie krótko kryła, 1 do 0 to by było dobrze.
Jako że teraz te przepisy są tak głupie, i żółtko daje się za byle co..to kusi postawić że któryś z naszych dostanie czerwo. Bednarek, Salamon na obronie. Będzie pogrom. I Buska w pierwszym składzie. No cóż, chciałbym się mylić, ale nie nastawiam się na nic oczywiście;)
Na piłce się nie znam, a tu taki wynik.Teraz tylko będzie spadać w rankingu :-)
Nie no postawienie na Rumunie nie było logicznym wyborem, oni nawet z Lichtensteinem ostatnio tylko zremisowali i nie wygrali żadnego meczu w tym roku.
Austria na takiej intensywności jak z Francją, to rozjedzie Polskę minimum 3:0. Uratować od porażki może tylko to, że dostosują się do poziomu polskich piłkarzy.
Mecz się jeszcze nie zaczął a ciapaci z prawosławnymi już się za łby wzieli
https://weszlo.com/2024/06/18/bitwa-na-trybunach-turcja-gruzja-dortmund/
A korcilo mnie, zeby postawic na Pepickow..
EDIT: Szkoda.. Wole nie trafic, ale zeby CR7 byl smutny :P
EDIT2: Ufff.. Na pochybel ... Portugalii :P
Póki co największy zawód.. Chorwacja.
7 poprawnie i 7 błędnie 1500+
Polska jest zdecydowanym faworytem, z Austrią nawet jak graliśmy totalny piach zawsze minimum był remis, a że teraz gramy naprawdę dobrze stawiam 2:0 dla naszych.
Ja powiem tak. Z grupy już nie wyjdziemy. To chociaż niech pójdziemy z Francją na całego. Już nie ma nas poza grupą. To niech zagrają ten mecz z Mistrzami Świata porządnie. Taki na całego.
I srac na to ile nam Francja walnie goli...
Dobrze szło, to wszedł Lewy i przeszliśmy do defensywy. A wiadomo, jak się gra z Lewym defensorem xD
Tradycyjnie.
Ta Ruletka to tyłko gra. A Polska źle nie zagrała. Poziom był. Ale mimo wszystko przegraliśmy. Czy dobrze zagramy a czy źle jest to samo czyli przegrywamy. Niestety.
Wszedł remisik na Niemcy i węgrzy strzelili w ostatniej minucie i dali drugi punkcik, awansik o 40 pozycji, atualnie 14 miejsce, oby szczęście dalej dopisywało
Haha ale się teraz podniecają tym remisem jak kur... Francja uja grała tzn grała jakby się jej nie chciało.
Koniec z oglądaniem trzecich kolejek, a pewnie i całego tego sportu. Wiedziałem że będą remisy w tych dwóch meczach. Ale i tak dałem na wygraną Anglii i Danii. Bo myślałem że jednak spokojnie, coś pograją. Ale nie, ustawka musi być. Ohydne dwa mecze, szczególnie ten Anglików. Ale śmieciom się niczego nie udowodni. A uwierzcie mi, jak już na etapie młodzików, potrafiliśmy tak grać, żeby nie wygrać(nie pytajcie czemu) to tym bardziej potrafią to robić profesjonaliści. A tutaj akcję strzelic w kosmos, a tutaj za lekko, a tutaj za mocno. Ha tfu. A mimo fatalnego dnia, i tak dalej tracę te 6 pkt do top 10. Wkurza mnie to, że już dawno tam mogłem być ;D
Od początku minimum top 230 ciągle między 90 po 170 skaczę. Oby teraz wchodziły wyniki na meczach na styku za większą ilość pkt. Grupa na koniec dnia masakra dwa mecze 0:0 dramat dobrze że chociaż wszedł remis Danii z Serbią.
No to remis Czechów już mi nie wejdzie XD Turcy to pykną.
Za to Portugalia robie sobie jaja. Chciałem dla beki dać remis, bo już wiele widziałem, ale dałem na Portugalię./
Nienawidzę Turków od dzisiaj...minuta do punktu za remis. Fajno:/
A Gruzja to nie wiem czy wał tysiąclecia, czy historia stulecia ;D
Ukraińcy podobno mają jutro złożyć skargę, że dzisiejszy mecz Rumunii i Słowacji był ustawiony oraz, że Polacy nie kupili od nich zboża.
Wiedziałem, że Szwajcaria awansuje, ale zapomniałem zagłosować. Proszę dopisać mi 2 pkt.
O cie ch... z przewroty w takich okolicznościach
Kolejne łatwe 2 punkty.
Jakby ktoś nie obstawił jeszcze, to niech da na Belgów.
Via Tenor
W obecnych Mistrzostwach Euro 2024 w klasyfikacji strzelców prowadzi w tym roku "Own Goal" i ma wielkie szanse na Króla Strzelców.
Memy już gotowe na dziś
spoiler start
Jeśli miałbym obstawiać wynik to 2:2 w podstawowym czasie gry - 3:2 dla Niemców w dogrywce
spoiler stop
No proszę jak sędzia faworyzuje niemiaszków, tak będzie doliczał te minuty cały czas? Nie dość, że powinni grać w 10 to jeszcze takie cos?
Wstyd po prostu, czysta amatorka w wykonaniu sędziego...
edit.
I mimo faworyzowania WYGRYWA LEPSZY!!! I tak powinno być, sprawiedliwie :)
Pierwsze EURO jakie oglądałem było te w 2000r. Tam był mega poziom, Francja i Holandia miały na koniec turnieju po 13 zdobytych bramek. Teraz na EURO'24 Francja jest w półfinale mając na koncie 3 gole... 2 samobójcze i jeden z karnego i to z Polską... Masakra. Byłem wczoraj za Portugalią, szkoda że odpadli. Szkoda tylko że Ronaldo nie zdobył żadnego gola na turnieju na zakończenie kariery w EURO.
Niemców też szkoda chociaż bardziej boli wygrana Hiszpanii
12 lat od Euro w Polsce i Ukrainie. Czy drogi na te impreze zostaly wybudowane? Ktos wie?
Naprawde ktos sie ludzll ze bedzie inaczej? Mozemy sie pozegnac juz z euro. I teraz wszyscy razem. POLACY, NIC SIE NIE STALO!! POLACY, NIC SIE NIE STALOOOOO! NIC SIE NIE STALO!!!
15 - Targo79
14 - Qcza
14 - unformers
14 - ZOOLTAR5
14 - Maciek104
14 - Haziii
14 - marcinkol82
14 - MateuszBART
14 - premium935479925
14 - rodosik
14 - Zaknafein89
14 - Spukologist
14 - maselo18
13 - Kyuumi
13 - robertg25811
13 - Mate^
13 - marcind2581114172023262932
13 - Smoleń
13 - Beaverus
13 - Hollowz
13 - RafaeloMontero
13 - LittleSun
13 - marcinc89
13 - KoKi0328
13 - mrgonzopl
13 - Strudzinski
13 - bryszard18
13 - Smoczyy
13 - kacmisz
13 - Shaamaaaan
13 - Bucoorek
13 - madpatrik15
13 - ookie
13 - msgruby
13 - baobao18
13 - Sheio
13 - Robi27
13 - multigry
13 - Lechu4444
13 - BurzaCzarny
13 - Lezorat
13 - Phenom
13 - pena
13 - Andersen85
13 - wata_PL
13 - FrankerZ
13 - TrojniX
13 - Teleseil
13 - bejdak
13 - maciek75575
13 - Odonell
13 - Burzykk
13 - mikolajo
13 - jerryyy
13 - Myśli Ambiwalentne
13 - Rio
13 - Marcin92_
13 - AdamoFelicjano
13 - Drakkar84
13 - patrykd2
13 - jerec
13 - victripius
13 - realtive
13 - semp
13 - kamil123oxxo
13 - Nen17
13 - Vlad_Blood
13 - smoczes
Czołówka się już powoli klaruje. Wiadomo, że w fazie pucharowej można zyskać sporo punktów jeszcze, ale już na ten etap sądzę, że zwycięzca ruletki będzie spośród tych graczy.
PS. Na koniec turnieju sprawdzę czy miałem rację.
Wczoraj straciłem 3 punkty. Intuicja mówiła że będą 3 remisy, ale uwierzyłem że Angolom i Danii będzie sie chciało więcej grać, a remis Polaków chciałem dla beki. Trudno, kolejna głupia strata.
Ale dzisiaj. Zaufałem intuicji, i wiem że nie takie wałki w piłce są, i postawiłem na dwa remisyXD W końcu posłuchałem siebie. Chociaż myślałem, że jednak dałem na Belgów ;D Czy Słowacja Rumunia ustawka? Może. Chociaż obie ekipy miały okazje na wygraną. Belgów remis w miarę urządzał, ale nie wierzę że nie chcieli wygrać.
Dałem wygraną Portugalii jeszcze, ale pewnie dadzą punkcik Gruzji. Bo czemu nie.
Czechy dałem remis. Ale czuję, że wygrają Czesi, albo Turcy po jakimś babolu u murowaniu bramki ;D
Łatwe 2 punkty.
W obecnych Mistrzostwach Euro 2024 w klasyfikacji strzelców prowadzi w tym roku "Own Goal" i ma wielkie szanse na Króla Strzelców.
Szkoda Anglików.
Jak mnie te przepisy wkurzają. Chłop robi dobry wślizg, to dostaje za to żółtko. Chłop przyjmuje według mnie jeszcze barkiem, ciul ręka...Niedługo piłkarz nie będzie mógł wejść w kontakt z drugim piłkarzem na metr, bo będzie faul XD Czekam aż AI zastąpi ,ale wspomoże sędziów, wtedy nie będą interpretowali według swojego widzi misie.
Via Tenor
Cry more!
Łatwe 3 punkty.
Jak za takie coś daje się czerwoną i karnego, to ten sport jest już kpiną. Obrońca w takim razie, nie może już totalnie nic w swoim polu karnym zrobić. Najpierw trafił w piłkę Szkot. A potem w nogę. Walka o piłkę. Te całe przepisy są do zmiany według mnie.
Cóż, wygląda na to, że muszę kibicować Anglii w finale, bo Hiszpania postanowiła pokonać moje ulubione drużyny, Niemcy i Francję.