Jak ktoś pisze, że Francji się nie chciało wygrać, to najwyraźniej nie ogarnia drabinki turniejowej. Przecież oni tym remisem z nami skazali się na ewentualny ćwierćfinał z Portugalią i półfinał z Hiszpanią lub Niemcami.
Raczej wątpię w to, że odpuścili ten mecz. Oni po prostu nie są w optymalnej formie. Przecież już z Austrią ledwo wygrali po samobóju i ogólnie według suchych statystyk mają najgorszą ofensywę w naszej grupie. Nawet my strzeliliśmy od nich więcej bramek. Oczywiście mogą nagle się obudzić i przejść fazę play-off jak burza, ale żeby to się stało muszą bardzo poprawić swoją grę.
Słabe te mecze 3 rundy. Wszyscy grają na remis. Holandia-Austria warto było oglądnąć, a reszta to jakaś lipa.
Fajne mecze remisowe ,Polacy pokazali że umieją grać twardo szkoda że tak późno, a reszta to tylko austria pokazała że ma chrapkę na finał
Jak na razie jest nieźle, jestem na 130 miejscu i wszystkie typy na pałe strzelam:)
Jak na razie jest nieźle, jestem na 130 miejscu i wszystkie typy na pałe strzelam:)
Ale ściek ta grupa C, że aż musieli sięgać po ilość strzelonych bramek w eliminacjach żeby rozstrzygnąć, która drużyna będzie druga w grupie.
A jutro przecież grupa E gdzie każdy ma tyle samo punktów, tam to dopiero będą kalkulacje. Na szczęście tam nie będą się patyczkować żeby dotrwać na 0:0, dużo się będzie działo. No i może coś trafię, bo pierwszy raz mam więcej nietrafionych niż trafionych.
Po prostu pięknie, na ostatnie 16 meczy trafiłem 3 :D
Aż wrzucę wspomnienia sprzed tygodnia, bo to se ne vrati :P (aktualnie 816 miejsce)
Wczorajszy dzień to kompletna farsa i żenująca gra faworytów,jakby pod bukmacherkę grali...
Wszystko źle. Koncertowo. A byłem w top 10. Cóź, czas na ryzyko. Postawiłem na Danię w meczu z Rzeszą.
Dzisiaj najciekawsza grupa E, wszystkie drużyny mają po 3 punkty i każdy końcowy układ tabeli jest możliwy.
Wczoraj na Wikipedii sobie sprawdziłem,że rywalem Niemców będzie Słowenia, dziś patrzę,że Dania. Myślałem,że źle zobaczyłem, ale teraz właśnie się dowiedziałem z wiadomości,że przed kartkę dla kogoś ze sztabu Słowenii nie wejdą do 1/8.
Wszystkie 4 drużyny po 4 punkty. Kurde smutno na z 4 punktami nie wyjść z grupy.
Trzecie miejsca nie powinny wchodzić do dalszego etapu rozgrywek, bo potem mamy takie farsy jak dzisiaj i wczoraj, gdzie drużyny wolą przeczekać remisem żeby nie ryzykować spadku na ostatnie, jedynie niepremiowane miejsce. Gdy było 16 drużyn na Euro, to każdy mecz w grupie był ważny, a teraz jest takie kombinowanie z matematyką i tabelkami, że odechciewa się oglądać. Szkoda, że na przyszłych mundialach też nas to czeka.
Wiem że się powtórzę, ale oni się zesrali z tymi remisami. Gdybym obstawił wszystkich na remis, to miałbym więcej punktów niż teraz mam mimo że na początku całkiem dobrze strzelałem.
Uff już dawno nie miałem tak złej passy xD Ostatnie 6 meczy, wszysko źle trafiłem :D Na dodatek jak na razie 2 kolejne mecze też nie wyglądają teraz dla mnie najlepiej... Te Euro to jakieś jajca są xD
Za takie gówno karny, a jak Ronaldo ciągnięty za koszulkę przez kilka sekund, to opaska na oczy XD Jaki cudowny sprzedany mecz.
Gruzini którzy zawsze byli chłopcami do bicia, nagle na Euro coś grają. A Portugalia która pykała takich jak chciała, to nagle nie potrafią zagrać naprawdę szybkiej akcji XD A kusiło dla beki coś dać na Gruzję. Remis czy coś...Żenada.
CHciałem dać na wygraną Gruzji, ale jak Portugalia rezerwą wyjdzie. A ci dostają pełnym składem.
Wniosek. Wystarczy mieć wybiegany skład, który ma paru szybkich zawodników,murować, i grać z kontry. Tyle. Ale no na Euro zawsze cuda były. Ale aż takich to nie. Gruzja w ciągu pół roku stworzyła taką drużynę...Opartą w sumie też na jednej gwieździe. A my nie potrafimy przez tyle lat...
Jak będzie upał to kolejna faza też będzie cyrkiem na kółkach. Nie chce się takich meczy oglądać jak piłkarzom nie chce się grać. Pewnie myślami są na wakacjach.
Ajajajaaj tylko ta Słowacja mi weszła a tak byłaby ładna seria ;D
I jak tu cokolwiek dalej obstawić, jak każdy z wielkich gra padakę, prócz w sumie Niemców i Hiszpanów, ale ci już mogą grać z sobą w 1/4. A reszta drużyn to dla mnie czarna magia. Mecz Francja Belgia to będzie padaka. Ja jakieś cuda, wyczuwam głównie w meczach Anglia Słowacja, i Szwajcaria Włochy. Niby Anglicy tak samo grali na Euro 2020.No ale kurde.
Gruzja i Dania, im kibicuje
Ale kolega z pierwszego poleciał, 5 punktów przewagi nad 10 miejscem po fazie grupowej, hohoho, aż by się chciało mieć taki zapas:-P.
Ja skromne 16p i 643 miejsce, niby zawód, bo mam o 4 błędnie obstawione meczy więcej (wszystko przez tą kolejkę, dobrze, że teraz mamy 2 dni przerwy), z drugiej jednak strony wynik mam dużo lepszy niż ostatnio. Choć wydaje mi się, że w rulecie mamy dużo mniej graczy niż kiedyś, bo na ostatnim euro wyniki liczyłem w tysiącach, a nie szło mi jakoś tragicznie.
No ale najważniejsze dopiero się zaczyna. Okazji do zgubienia punktów będzie jeszcze więcej.
10 punktów straty do lidera, oj ciężko będzie to odrobić :/
Najbardziej boli te 14 remisów :(
Tak tragicznej ruletki nie miałem nigdy xd 10 poprawnie i 26 błędnie. Nie wiem co poszło nie tak :D remisów w uj. Piękna seria 13 błędnie pod rząd. Ahhh dobrze że nigdy u buka nie grałem xd
MECZE 26.06.24
Gruzja 2 : 0 Portugalia
Tu mamy hit! TYLKO 1.6% głosujacych postawiło na wygraną Gruzji.
Czechy 1 : 2 Turcja
30.6% postawiło na wygraną Turcji, 39.2% oczekiwało wygranej Czech.
Słowacja 1 : 1 Rumunia
37.54 % głosujących postawiło na remis. Brawo! :)
Ukraina 0 : 0 Belgia
Tutaj tylko 10.76 % z Was postawiło na remis, a 83.9% na wygraną Belgii :)
Po fazie grupowej mam zaledwie 13 punktów. Mogłem postawić na same remisy to miałbym więcej.
Trzymam kciuki za Szwajcarów. Ciekawy będzie mecz chyba, że będą grali wszyscy jak w 3 rundzie to pier.... te mistrzostwa.
Włochy zapomniały jak się gra w piłkę. Od pół godzinki stoją, nie atakują, nie doskakują i podają na ślepo lub źle.
Lubię to!
No cóż. Może to śmiesznie zabrzmi. Ale zaryzykowałem, i dałem na Włochów. Tak tak, to było ryzyko. Bo moje myśli szły w stronę Szwajcarów, ale postanowiłem ostatni raz dać na Włochów.No cóż. Jak tyle niby faworytów, to wiadomo że z dwa mecze to będą niespodzianki. Słowacja Anglię też pyknie, albo Rumunia Holendrów.
Lubię patrzeć na każdych turniejach jak gra Szwajcaria. Zawsze grają solidnie i na równym dobrym poziomie. Dzisiaj Włochy, Niemcy do domu.
Ale ci Włosi są żałośni. Po jakiego wała oni wychodzili na ten mecz? Mogli dać walkower i tyle. Nie chce się im biegać.
W końcu coś wpadło.
Awans z 610 na 326. Pamiętam że bawiłem się w ruletce w ME kiedy wygrali Włosi i z miejsca ok 1000 awansowałem na top1 i siedziałem na tym miejscu aż do finału, więc realnie liczą się punkty zdobyte głównie w fazie pucharowej.
Byłem pewny że Szwajcaria wygra było to widać już w pierwszych meczach, a i sts się sprawdził aby tak dalej.
Skok z 900-miejsca na 555!
Szwajcaria dała radę. Patrząc po grze Włochów byłem niemal pewien, że wygrają. Czekam na wynik meczu Niemcy - Dania. Tu są jaja, bo przez pomyłkę postawiłem na Danię ;)
Szwabia ma sędziego po swojej stronie więc pewne 2pkt pykną.
Kurczę, po meczu Szwajcarii awans z 1154 na 793. Po meczu Niemców awans z 793 na 550, nie jest źle - aż tyle osób na Danię by postawiło?
Duńczycy mieli dzisiaj dużego pecha, bo najpierw ten milimetrowy spalony po golu na 1:0, a chwilę poźniej karny po trafieniu w rękę. W dodatku w obu tych akcjach głowną rolę grał jeden piłkarz.
Ogólnie to dzisiaj w ruletce był dla mnie najlepszy dzień, 4 pkt i awans o ponad 300 miejsc na 102, a jeszcze z tydzień temu byłem na 1111. Może w końcu uda mi się wejść do top 100.
Elegancko +4 pkt , a jutro pewnie nic nie zdobędę .
Dziś nie bezie niespodzianki jak Słowacy pogonią Angoli którzy grają paździerz chyba jeszcze gorszy nisz nasza repra...
Kurcze, zapomniałem obstawić tego meczu, nie będzie 2 punktów za zwycięsto Słowaków :(
Wiedziałem żeby na Anglię nie dawać:/ I tak dałem XD Trzeba słuchać tej zasranej intuicji.
Chyba że Anglia jakimś cudem strzeli dwa gole. Bo jeden gol to za mało na Słowaków według mnie.
A jakaś sensacja w 1/8 musi być. Więc albo tu, albo Rumunia z Holandią.
Ta strona drabinki co grają Słowacy i Anglia teoretycznie jest bardziej korzystna, bo po drugiej stronie faworyci się wytłuką.
Dzisiaj pewniaki to Słowacja i Gruzja.
Tak myślałem, żeby na Słowację postawić, ehhh... ale Angole i tak się prześlizgną jak szczury w Khorinis.
Chyba dostali po ojcowskim w szatni bo się obudzili.
edit. no, ale na nie wiele im się to zdało.
Jaki Soutghate to jest dzban
Serio myslalem, ze sie ogarna dzisiaj, ale widac niestety nie
Postawiłem na Anglików, ale mylić się w ten sposób- sama przyjemność :)
Mam nadzieje że ten post nie zestarzeje się fatalnie za 10 minut.
Mam za dużą stratę aby coś mi to zmieniło, ale niech to dowiozą to przynajmniej 2pkt mi wpadną
A w pizdu. Myślałem, że Angole jadą do domu. Słowacja przegra bo ledwo biegają.
Ale fuksiarze ;D Kurde, mogłem jednak iść do Buka. Chciałem dać naSzwajcarów, minimum dwa gole Niemców, Słowacja pierwsza strzeli gola, i remis w meczu..kuźwa:/ Nie lubię ryzyka po prostu;D Pytanie czy strzelą i wygrają w dogrywce, czy mimo wszystko przeczucie mnie nie myli, i odpadną Anglicy.
Jestem Ciekaw Meczu Hiszpania VS Gruzja, moim faworytem są Hiszpanii . Według mnie w finale się spotkają Hiszpanie i Austriacy lub Szwajcarzy
Dokładnie chociaż nie wierzę w Niemców, nie graja tak dobrze , moim zdaniem Niemcy polegną w ćwierćfinale
Szkoda Słowaków, ale skąd my to znamy. Poczuli to co my przez ostatnie 30 lat.
Ciekawe jakby na kolejnych MŚ dać możliwość jednorazowej zmiany po 1 połowie. To by sporo namieszało w typowaniu. Sporo ludzi zmieniłoby swoje typy na Słowację, a inni o twardych nerwach zostawiliby Anglię :)
Ja pier...
Nie ma to jak być na 40 miejscu i nagle źle obstawić 10 meczy pod rząd i znaleźć sie na 400 xD
Anglicy na farcie. Potem już Słowacy nie dali rady. Hiszpanie też w miarę lekko. Gruzja dobrze w pierwszej połowie. Tak jak wiedziałem ,co obstawić u buka, to na te 4 mecze, nie mam zielonego pojęcia co będzie. Nic nie czuję.
Francja -Belgia. Myślę że Francja przejdzie, ale może być dogrywka. Przez 90 minut będzie 0-0 albo 1;1
Portugalia powinna to wygrać 2;1; 3;1 albo do zera.
MECZE 30.06.24
Hiszpania 4 : 1 Gruzja
94% głosujących postawiło na wygraną Hiszpanii.
Anglia 2 : 1 Słowacja
82% z Was postawiło na wygraną Anglii.
Kur$%, ale byłem zniesmaczony tym golem Bellinghama w '95, juz sobie liczyłem ze bede prawie w top 100 i zachowam jeszcze jakieś matematyczne szanse, jak nasi co turniej na wyjście z grupy. :)
Ale niestety, jak ktos wyzej napisał, zagrali jak nasi, normalnie 1;0 i murujemy, a ogladalem mecz z moją lubą (postawiła Anglików) i mówiłem, ze tak sie to skonczy, w koncu Anglicy nabiją jakąś rękę, wywalczą karny, pójdzie rykoszet, tak jak zawsze Real wygrywa, cisną i jakoś w końcu wychodzą zawsze na swoje. No i z jakiego farfocla wsadzili na 2:1? No właśnie.
Ale z pozytywów, trochę nas było, az prawie 1/5 widziała jakie gówno gra Anglia i dała na Słowaków.
Oj tak, Hiszpania Niemcy - przedwczesny finał. Ale to będzie meczycho.
Współczuję ludziom co wydali kupę kasy na bilet żeby oglądać takie słabe mecze na żywo. Widzisz Francja-Belgia i wiesz, że będzie zaj.... mecz naszpikowany gwiazdami, a tu taka kopanina.
powieliło się, tu dodawanie jakoś dziwnie działa
powieliło się, tu dodawanie jakoś dziwnie działa
uuu, tylko jeden zły typ na ćwierćfinałach, obstawiłem słowację, ale to anglia wygrała :D
Oby tylko portugalia wygrała :).
Słowenia na luzie to bierze, najpewniej po golu Luki Doncicia... a nie czekaj...
Ale mi to pachnie jakąś kontrą, i wygraną Słowenii. Chyba że dogrywka, i Słowenia nie wytrzyma kondycyjnie.
Zakładałem Słowację, że wygra. Bo zawsze jest jakaś niespodzianka. Ale widzę, że tą niespodzianką pewnie będzie Słowenia.
Dobra. Jednak nie papa ;D No bramkarz Portugalii to zrobił robotę.Szok.
Costa.
Dobrze, że Słowenia odpadła bo słabo się ogląda mecze jak zespół broni się tylko 120 min. Z Francją byłoby to samo.
Ale nas czeka mecz. Portugalia Francja. Albo kolejna wątpliwa przyjemność do oglądania.
Co jest dałem że wygra Portugalia, a tu błędnie i niby że dałem Słowenie xD Prosze o VAR tej sytuacji :O Ktoś miał podobny numer?
Dzisiaj w sumie mecze bez wyraźnych faworytów nas czekają, coś czuję że pierwsze punkty będą stracone w fazie pucharowej, trochę zaczynam już żałować, że postawiłem na Rumunię, ale może jednak dadzą radę - Holandia nic wielkiego w fazie grupowej nie pokazała, są do ogrania.
MECZE 01.07.24
Portugalia 3 : 0 Słowenia
91% głosujących postawiło na wygraną Portugalii.
Francja 1 : 0 Belgia
83% głosujacych postawiło na wygraną Francji.
no i pięknie, tylko jeden nietrafiony wynik w meczach 1/8 :D.
Rumunia do bojuuuuuu!!!
edit.
szkoda :(
Hiszpania ma dobry styl na ostatnie 14 meczow 12 zwyciestw 1 remis i 1 porazka wiec mysle ze oni sa kandydatami do wygrania euro jak w 2012.
No cóż. Czyli dwa mecze nie trafiony. Szwajcarów żałuję że nie obstawiłem. Tutaj obstawiłem Austrię. No cóż, ale tu pewniaka nie było. Ale jak ktoś mówił że Austria potężna, finał i w ogóle, to dobry żart zasadził. Turcja też nie jakaś silna. Ale powiedzmy że grają dwie tak samo silne drużyny. Ja już na top 10 szans nie mam. Przede mną jest 413 osób. Do top 10 tracę 7 pkt., Szansa na to, że trafię wszystko do końca, a 404 osoby będą tylko tracić, jest zerowe.
Turcja z meczu na mecz się rozkręca, ja już chyba wiem kto wygra cały ten turniej...
Kurka, spadłem tylko parę pozycji. Praktycznie nikt z top 10 nie stawiał na Turków ;D Kurna, trzeba było dać tych Szwajcarów i zaryzykować z Turcją. No cóż. Ale w końcu dobry mecz.
Turcy Już jeżdżą samochodami i trąbią a mieszkam w małym miasteczku w Niemczech , trochę mnie to wnerwia. Hiszpania i tak roz@#ie wszystkich
w 1/8 tylko źle mecz Austrii obstawiony. Moje typy na wygranych w 1/4 - Niemcy, Francja, Holandia, Szwajcaria.
Po 1/8 trochę się od dna odbiłem, trafione 6 na 8 i wygrzebałem się z powrotem ok. 400 miejsc w górę, aktualnie 656. Może nie jest to wynik marzeń, ale cel minimum w postaci top1000 nadal do wykonania ;)
Nie mogę zagłosować. Jestem zalogowany, wybieram wynik, klikam, dostaję info, że muszę być zalogowany, nie jestem zalogowany, nie mogę się zalogować
MECZE 02.07.24
Austria 1 : 2 Turcja
14% głosujących postawiło na zwycięstwo Turcji.
Rumunia 0 : 3 Holandia
76% głosujących postawiło na zwycięstwo Holandii.
Via Tenor
W obecnych Mistrzostwach Euro 2024 w klasyfikacji strzelców prowadzi w tym roku "Own Goal" i ma wielkie szanse na Króla Strzelców.
Łoo, od samego początku orbitowałem w granicach miejsc 800-1200, a teraz znajduje się w pińcet plus! Ale obawiam się że szybko zlecę w dół, bo kolejne obstawienie meczów kompletnie nie wiem kto wygra. Teraz jest niestety najgorzej, wielkie strzelanie na chybił trafił.
Od dzisiaj mamy mecze już bez pewnych wyników także cieszmy się swoimi miejscami, bo nie wiadomo czy czasem nie okażą się tymi najlepszymi na tych mistrzostwach.
Z typowaniami jak co roku od kilku lat - nic z tego nie ugram, ale zabawa przednia :D
Dobra, punkty stracone.. Hiszpanie to pykną. Niemcy z czerwo skończą. Ci Hiszpanie mają wszystko. Szybkość, technika, pressing, niesamowite młode talenty. Jedynie obrona może trochę nie perfekcyjna. Trochę jednak z tymi Niemcami zaryzykowałem ;D
Hiszpania ma być w Finale , żadne Niemcy ... Sędzia też do wymiany , dla Krossa powinna być żółta kartka i to dwa razy
Cóż, miałem rację. Jednak Hiszpania. CHociaż nie po takim łatwym meczu o dziwo. Ale trener dał dupy zmianami.
Już myślałem, że ten mecz się nie skończy...
Potomkowie Wermachtu jadą do domu miód na moje oczy i kolejne pkt pykło!
Obstawiałem zwycięstwo Niemiec, ale i tak wynik cieszy.
Portugalia to pyknie w karnych.
A jako że wszystko idzie w drugą stronę, to jutro Anglia i Turcja przechodzą ;D Ja już szans na top 10 nie mam w ogóle.
No i elegancko.
Francja w tym roku przypomina mi Portugalię w EURO 2016. Wszystko na fuksie. :D
Niestety reprezentacja Afryki idzie dalej, wciąż mając jedną bramkę z karnego i resztę po golach samobójczych. A tak chciałem, żeby Portugalia im dokopała. No cóż - piłka nie jest sprawiedliwa.
I skopałem sprawę, miałem już 381 miejsce i przekreśliłem wszystko stawiając na Portugalię zamiast na made in France...
Dupne te mecze. Wszyscy grają jakiś taki ultra defensywny futbol i ciągną do tej dogrywki. Pierwsze mistrzostwa których nie chce mi się oglądać. Coraz słabsza ta piłka nożna.
Pa pa niemiaszki. Hiszpania dała mi trzy punkty :D
Zapomniałem postawić na Hiszpanię, bo w drugim meczu miałbym zdecydowanie wątpliwości na kogo postawić, obie drużyny dramatyczne biorąc pod uwagę talent, choć Anglia pod tym względem i tak jeszcze lepsza.
Cieszy bardzo, że Niemiaszki odpadły, Kroos powinien był wylecieć przed 10 minutą spotkania a grał całe 120 minut, hit jakiś. Wspaniały ostatni mecz kariery, Toni. Z drugiej strony gdyby Pedri nie ucierpiał to pewnie Olmo nie zagrałby tak fenomenalnego spotkania. A gol Merino absolutna klasa, chyba nigdy nie krzyknąłem GOL tak głośno jak wczoraj. xD
PS: Szwajcarzy, uratujcie dziś futbol, pls
Szykuje się finał Francja-Anglia. Bardzo emocjonujący mecz po którym wygra zespól który zdobędzie gola po samobójczym trafieniu :D oczywiście w czasie 120 min.
Trzeba było dać na tą Anglię...miałem intuicję, że teraz zagrają dobrze i przejdą(znaczy nie zagrali, ale przeszli XD) Szwajcaria zaburzyła trochę meczem z Włochami. TO Włochy były super beznadziejne, a nie Szwajcarzy super dobrzy.
Mam nadzieję, że Hiszpania wygra turniej bo gra najładniej i najlepiej. Anglia lub Francja grają antyfutbol, to byłby najgorszy mistrz od czasów Grecji.
W pewnym sensie Niemcy odpadli u siebie po raz drugi podczas tego turnieju...
Albo inaczej: to Turcy odpadli u siebie :D
Szkoda tej Anglii, miałbym komplet za ćwiartki...
Z ostatnich czterech strzałów ustrzeliłem trzy, wiec jest całkiem nieźle... Ale teraz już leżę i kwiczę na kogo oddać głos...
Typowałem tych co nie chciałem by awansowali, żeby zawsze mieć coś z życia. No i wyszło, że awansowali wszyscy, których nie chciałem. Tak wysokie miejsce to szok, no ale skoro ma być finał Francja-Anglia to niech chociaż dadzą mi za to punkty.
Przez Francję i Anglię zaliczyłem znaczący spadek, a było tak blisko :'(
No ale nadal, na tym etapie, matematyczne szanse na zwycięstwo zachowuję i pozostał mi tylko jeden poprawny typ do celu minimum, więc jestem zadowolony :)
A obstawiłem byle jak. I tak szans na Top 10 nie mam żadnych. Gdybym postawił na Anglię i Hiszpanię jak myślałem, to tak.
Wydaję mi się, że bardzo spadła ilość osób obstawiających, bo przez cztery trafione mecze 1/8 finału awansowałem z 700 na 119 miejsce.
Obstawiam finał Hiszpania - Holandia. Patrząc na grę wszystkich półfinalistów to Francja i Anglia grają piach i się ślizgają na farcie. Oby Holandia to wygrała! :)
Niech się dzieje co chce, zobaczymy czy moja intuicja się sprawdzi. Postawiłem na Hiszpanię i Holandię, pewnie przerżnę z kretesem.
Posłuchałem się jednak głosu tłumu i postawiłem na Hiszpanię i Holandię, a że od końcówki 1/8 finału nic mi nie chce wejść, to przygotujmy się psychicznie na wymarzony finał Anglia-Francja.
Ciekawe bo mieliśmy Włochy-Anglia, a teraz Hiszpania-Anglia. Tym razem stawiam na Anglię.
play-offy po mojej mysli, ale niestety katastrofalna faza grupowa i raczej bez szans na złapanie top 10 na koniec turnieju
I pupa, miałem 285, teraz mam 300 coś... Mam nadzieję że Hiszpania mnie nie zawiedzie w finale.
Eee, słaby turniej, bo pierwszy raz będę miał więcej błędnie postawionych od prawidłowych. Ale mimo to będę pewnie wyżej w rankingu niż na ostatnim euro więc trochę śmieszne to wszystko.
Ale półfinały jednak oddały, w końcu te francuskie i angielskie dziamdziaki zagrały tak jak powinni grać faworyci. Oby i we finale tak Anglicy zagrali to znów będziemy mieli dobry finał. Ale niech nie strzelają już bramek w doliczonych minutach, nie żebym lubiał Hiszpanów, nadal mnie boli, że w sumie nie wiemy kto był lepszym tego najważniejszego meczu, bo głównym bohaterem okazał się być odwalający sędzia, ale jednak wolę patrzeć na płacze wyspiarzy i nadal mieć beczkę, że kraj, który wymyślił ten sport, ciągle nie może wygrać biedackich Mistrzostw Europy. Następny turniej u nich, już tyle dekad czekają na jakiekolwiek sukcesy, że te 4 lata mogą poczekać.
Moje przewidywania co do zwycięzcy ruletki sprawdziła się. Pisałem to w poście 242 gdzie jeszcze w 2 rundzie fazy grupowej napisałem, że ktoś z tamtej czołówki wygra.
Może chociaż w Top 100 skończę :p
A tak dobrze było...
Niezła końcówka, ale oficjalnie odpadam z wyścigu o TOP10.
Tak czy siak utrzymanie pozycji też będzie pozytywnym wynikiem.
75pozycja przed finałem,ale zaryzykowałem I postawiłem na Angoli...zobaczymy ;)
Dzięki swoim unikalnym umiejętnością typowania wyników... 1900 miejsca wskoczyłem do pierwszej osiemsetki. Dzięki ??
Gdyby nie parę pomyłek to Top10 dla mnie by było , a tak trzeba cieszyć się z 16 miejsca. Zobaczymy jak będzie po finale.
Dlaczego historia lubi się powtarzać? Mam nadzieję, że Hiszpania jednak dowali tym ~@*$*^&^&(@$ z kazirodczej wyspy.
3:0 dla Hiszpanów