Obawiałem się, że Polska może okazać się najsłabszą z 24 reprezentacji tego Euro. Wywarła chyba gorsze wrażenie niż Finlandia (zwycięska notabene). Polacy prezentują się na tle Europy, jak polskie zespoły ligowe w europejskich pucharach.
I choć większość reprezentantów nie gra w Polsce, to jednak większość tutaj wykształciła swój "kunszt" piłkarski. Ta zależność nie jest przypadkowa.
No to moje w miarę korzystne pozycjonowanie w ruletce myślę powoli będzie się kończyć xD Ale generalnie Polaczki mogą się uczyć woli walki (i umiejętności) od Węgrów i tyle w temacie.
No chyba masa osób znowu poleci. Jak ktoś obstawił remis, to od razu niech idzie na pierwsze miejsce.
No niestety - mecz trwa 90 minut, a tu się Węgrom posypało.... Ale bramkarz bronił dziś, jak z nut... nie można go winić.
Ale szkoda mi Węgrów. Stawiałem na Portugalię, ale serduszkiem byłem z bratankami, dzielnie walczyli, a na koniec wszystko poszło na marne.
ooo czyzby portugalia wygrywala? no to dzis w koncu punkt sie przygarnie :). jeszcze tylko remis po tym meczu :).
Ale że niby do 80 minuty było 0:0?
Edit: no dobra, szybki skrót na Onet wszystko wyjaśnił, ładnie się podłożyli madziarkowie, i dobrze :D
Ech, szkoda Węgrów... Trzymałem za nich kciuki, ale spodziewałem się, że przegrają. Trafili niestety na najtrudniejszą grupę i każdy ich skazuje na dawce punktów.
Sporo osób stawiało inny wynik. Pewnie remis Portugalia-Węgry. Skoczyłem 50 miejsc.
A teraz Francja-Niemcy a raczej Niemcy-Francja (mecz rozegrany zostanie na stadionie Bayernu). Niby każdy wynik możliwy, ale jednak atut własnego boiska jest nie do przecenienia. Typuję remis ;) Gdyby mecz był w Paryżu, raczej stawiałbym na Francję.
Niemcy 0 Francja 4
Francja ma tak niesamowity skład na tym Euro, że klękajcie narody. Każda formacja to grube nazwiska.
Uff nie jesteśmy już jedyną drużyną, która strzeliła sobie samobója :D
A to przepraszam jakoś to przeoczyłem;)
Wynik może być różny, a nawet remis ale chce napisać jako, że Polska drużyna przegrała to patrzymy na zachodniego sąsiada.
<nosacz> i co somsiedzie też pierwszy meczyk przegrałeś? hihi
Szkoda, że był spalony byłbym bardziej spokojny o wynik;) Pamiętam jeszcze mecz półfinałowy MŚ z 1982 r. gdzie Francja prowadziła z Niemcami 3:1 a ci wyrównali i wygrali w karnych.
Uff drżałem do końca, ale punkcik wpadnie :D
DamnGoodGamer źle obstawił ten mecz, ale nadal jest liderem :)
2/2 dziś i już jestem prawie w pierwszej dziesiątce na 11 miejscu (awans z 19 lokaty ;) , podsumowując pierwszą kolejkę powiem tak mam bardzo dobry początek i oby tak dalej , naprawdę mogę być dumny z siebie 9 dobrze wytypowanych meczów to świetny wynik jak na początek , i walczymy dalej , myślę że lider czuję że siedzę mu na ogonie (już tylko 1 punkt straty do Ciebie, a to jest nic), ale prawdziwa jazda zacznie się od fazy pucharowej kiedy jednym meczem będzie można przeskoczyć multum osób albo spaść daleko . Wszystko się okażę ale wiedz DamnGoodGamer i pierwsza dziesiątko że będę walczył do końca , bo szansę uważam że w tej ruletce mam sporą w przeciwieństwie do poprzednich.
Ja po zwycięstwie Francuzów skoczyłem o 200 miejsc ale to ich obstawiłem grubo na początku ruletki.
Wuj wie jak obstawić teraz grupę A bo każdy będzie chciał wygrać. W drugiej rundzie remisy mogą być rzadko bo teraz walka o awans.
Postawiłem na Niemców i jak się okazało to był błąd, poleciałem w dół tabeli jak polscy kopacze na Euro :D Póki co na 12 meczy mam tylko 6 punktów i 1143 miejsce, coś czuję że ciężko będzie osiągnąć założony cel i zająć 3-cyfrowe miejsce na koniec mistrzostw
Francja wpadła i zbliżam się niebezpiecznie blisko pierwszego tysiąca (1242 msc). Jutro gram na Rosje, Turcje i Włochy.
Moje typy na jutro: wygrają Rosja, Turcja i Włochy, myślę że w 2 kolejce będą zaledwie dwa remisy a reszta meczy przyniesie rozstrzygnięcie. Najtrudniejszy mecz na jutro to moim zdaniem wbrew pozorom Finlandia - Rosja bo Rosjanie na razie słabo wyglądają a Finowie potrafią przycisnąć , niemniej jednak myślę że Rosja jest na tyle doświadczona że wygra. Turcy bez problemu powinni ograć Walię bo ta widać było że trochę farciarsko zremisowała że Szwajcarią, a Turcja gra z nożem na gardle i dla nich będzie to priorytet. Włosi wygrają z Helwetami bez problemu i jako pierwsza drużyna zapewnią sobie miejsce w 1/8 finału. I oby tak to właśnie jutro wyglądało
Uuu, miejsce 66 w rankingu.I tyło jeden punkt mniej od najlepszych. Nigdy tak dobrze nie było :)
Obawiam się, że obstawienie Turków to jak postawienie na Polaków. Przeczuwam, że Walia wygra szczególnie, że dobrze zagrali ze Szwajcarią chyba, że Szwajcaria słabo zagrała. Spora zagwozdka.
Idę jak burza
spoiler start
2144 miejsce w rankingu
spoiler stop
niektorzy to niezli typerzy, powinni grac na prawdziwe zaklady o ile tego nie robia.
Ja pierwsze mecze obstawiałem na czuja i pomogłem sobie lekko rankingiem FIFA, aby zobaczyć jak mocne są obecnie różne drużyny. W ten sposób udało mi się zdobyć aż 8 pkt :)
Teraz obstawiam na podstawie tego jak konkretna drużyna sobie poradziła w ostatnim meczu i zobaczymy co z tego będzie :)
Postawiłem na Rosję, to teraz będzie remis.A kusiło mnie u buka żeby to zrobić. Zawsze tak jest z moim szczęściem.Stawiam na niespodzianki, to wszystko idzie normalnie.Stawiam na niby lepszych, i przegrywam ;D Całe moje życie.
Jak tak Patrzę na Ruskich, to widzę naszą reprezentację. Niby chcą,niby walczą,ale popełniają dziecinne błędy, i mają braki techniczne i nie potrafią wykończyć akcji. Więc albo remis, albo pójdzie kontra i po meczu.No i Ruski Krychowiak też będzie ;)
Uffff ulga. Tylko, że z Danią to będzie krwawy mecz.
Rosja to był pewniaczek, skoczyłem na 1182 miejsce. Pociesza fakt, że po pierwsze czołówka najlepszych typerów w końcu kiedyś się wykruszy, gdyż nie da się typować wszystkiego poprawnie, a po drugie lepiej jest atakować z niższych pozycji niż utrzymywać się w topce przez cały turniej.
Polska awansuje z 3 miejsca ! !! :) tylko jedna wygrana i awans w kieszeni mamy :)
Kurczę po wygranej Rosji skoczyłem o 120 miejsc w górę :) teraz postawiłem na Walię bo te turki jakieś takie szemrane mi się wydają i ostatnio miałem sr.... po kebabie.
Powie mi ktoś jak to liczy i ustawia miejsce np w top 10? Że ktoś ma tyle samo pkt a jest na 5 miejscu zamiast 2 czy 1? Dzięki!
No, chociaż końcówka ciekawa. Mordobicie na boisku zawsze w cenie.
7 trafionych, 7 nietrafionych. W poprzedniej ruletce szło mi jednak troszkę lepiej ;)
Walia zagrała dobry mecz ze Szwajcarią ale z Włochami raczej ciężko powiedzieć może remis albo wygrana na korzyść Włoch. Zależy jak dzisiaj zagrają ze Szwajcarią.
Ostatnie 4 dobrze trafione to awans z około 1250 miejsca na 144.
Turcja to chyba pomyliła tego czarnego konia z pasikonikiem. Jakbym się nie słuchał "ekspertów" to bym miał 2 punkty więcej.
Ale wydaje mi się, że nie tylko mi źle idzie w tym roku. Ostatnio bardzo dobrze wystartowałem, pogubiłem parę punktów i nagle spadłem na granicę trzeciego i czwartego tysiąca. Teraz wpadają mi tylko pojedyncze mecze a błąkam się w okolicy 2000 miejsca. Teraz pytanie czy większą niewiadomą jest obstawianie samego euro, czy może popandemiczna forma piłkarzy?
Oja, ale jestem z siebie dumny :D
Szkoda, że to prędzej czy później je... walnie :D
Seria 5 meczyków z rzędu dobrze obstawionych, awans z 900 - któregoś miejsca na 413 i już tylko 2 punkciki różnicy między mną a najlepszymi. Jest dobrze ^_^
Ciekawe, że nikt z czołowej 4 nie obstawił zwycięstwa Walii :) A więc nadal tracę tylko punkt do czołówki :)
6/8 nie jest to co prawda imponujace, ale zle nie jest :D. w koncu szansa na poprawny wynik to 1/3 u mnie moze troche mniej niz 1/2, ale na pewno wiecej niz 1/3 :D. to niech teraz bedzie remis :D
3 BŁĘDNE TYPY Z RZĘDU i ląduje z 904 miejsca do 1459
Dwa nietrafione dzisiaj i spadek na 1764 miejsce :( Jeszcze niech Włosi nie wygrają to się chyba załamię :P
Szwajcaria to bardzo mocny zespół ale na przeciwników grający podobny futbol. Widać, że pomocnicy Włoscy śmigają bardzo szybko i obrona nie nadąża. W drugiej połowie siły odejdą to będą walić bramy.
Na razie Włosi sprawiają najlepsze wrażenie na tym Euro.
Włosi kurde zaskakują ale zobaczymy jak trafią na mocniejszego rywala...
Francja mnie też przeraża. Wczoraj z tymi Niemcami grali jakby nie na 100%. Bramka wpadła przypadkowo ale jak Francuzi ruszą to w ataku są prawie nie do zatrzymania.
Będzie ciężko dalej obstawiać :D
2/3 punkty tylko Turcja mnie rozczarowała i przez to zleciałem z 11 na 85 miejsce . Ale do lidera dalej tracę tylko punkt więc nie ma co się załamywać tylko walczymy dalej
Jutro mam wytypowane zwycięstwa Ukrainy, Belgii i Holandii więc może w końcu jutro przyjdzie pora na komplet punktów
Jak obstawiliście mecz Belgia Dania? Belgowie będą grali na remis żeby dać szanse Duńczykom na wyjście z grupy czy podejdą do meczu na poważnie?
No cóż.Nauczka na przyszłość.Walić Turcję, Turcjować Walię..bez sensu ;D Zawsze doceniać Walię. Nasza repra tak powinna grać.Nawet tak jak Szwajcaria. Szwajcarzy pod pressingiem potrafią rozgrywać, i atakować. Walia też gra mądrze,każdy wie co robić,i kontry. A z nas się chce zrobić drużyny z top 8.A tak szybko się nie da,to są lata.I nie mamy zawodników do takiej gry jak chcą. Trzeba zejść na ziemię, i grać po staremu,ale bez nerwów i myśleć. Gdyby było u nas szkolenie, to wtedy można grać jak najlepsi.Ale teraz poziom Szwajcarii,Walii ,Rosji,Ukrainy to jest dla nas maks .
Nawet jak Włosi wystawią rezerwy na Walię to i tak będą grać na zwycięstwo bo to dalej mocny zespół, a tym bardziej, że wielu piłkarzy będzie się chciało pokazać z dobrej strony.
powiem wam że Szwajcaria ma matematyczne szanse na awans z grupy Mistrzostw Europy 2021
Ukraina ma dobry zespół dążący do zwycięstwa, a Macedonia bardziej będzie grała na remis bo to będzie dla nich wielki sukces więc będą mocno bronić ale Ukraina pokazała pazury przy Holandii.
Po tym meczu raczej niewiele się zmieni w ruletce. Pewnie 99% typujących postawiło na zwycięstwo Ukrainy;)
Ech, jedyna szansa na dogonienie ludzi jest to ,że przejadą się na Anglii. Napompowany balonik jak Polska, pompują od 30 lat i nic nie osiągają... No może jeszcze na Belgii, z grupy pewnie wyjdą ale nic więcej...
Ukraina nawaliła bramek w 30 minucie to teraz im dłużej mecz trwa to jakby bardziej odpuszczali.
Mecz Dania 2:2 Belgia takim rezultatem się zakończy ten mocz tak mi podpowiada intuicja :)
Belgia mi w ogóle Belgii nie przypomina. Nie wiem czy robią to specjalnie, czy są jacyś wystraszeni, czy co...
Zobaczymy czy w drugiej połowie się przebudzą :p
Czy Wy też macie wrażenie, że ten mecz Belgowie oddają? Nieładnie zachowanie moim zdaniem. Solidarność solidarnością ale z punktu widzenia sportowego jest to nie fair...
No teraz to przypominało Belgię. Ledwo De Bruyne wlazł i proszę.
Rany ogarnijcie się, Belgia to jeden z moich faworytów na Euro come on!!!
Dawaj Belgia jeszcze jeden , Duńczycy są już zmęczeni trzeba ich dobić ;)
Kevin De Bruyne jeeeestttt!!!
Świetnie się ten mecz oglądało.
No to dziś może być komplet na razie 2/2 , a mówiłem że Belgia nie odpuści
BRAWA DANIA!
Jakby Polska grała w ten sposób, włożyła w swoją grę tyle serca to absolutnie bym się do niczego nie przyczepił i nie miałbym za złe, że jadą do domu!
Chyba że wygrają z Hiszpanią :P :DDD
Tylu ludzi co miało po 13 punktów naprawdę obstawiało inny wynik niż wygrana Belgii. Jak pisałem wcześniej, ludzie przejadą sie na Belgii i Anglii w obie strony haha!
Polska pokaże ta agresywność w meczu tylko muszą więcej podań do napastników oraz ze skrzydeł będę musieli dużo strzelać wtedy ten mecz wygramy więcej sytuacji polska musi kreować w meczu z Hiszpanią wierze w awans polski do fazy pucharowej mecz w sobotni wieczur będzie zaskoczeniem wygranej polski skroma wygrana polska 2:0 Hiszpania a systemać przy tych bramkach będzie Lewandowski i spółka
no i dobra 6/11 teraz, bardzo slabo idzie. co trzecie albo nawet czwarte trafienie :). poczatek byl calkiem niezly w porownaniu do tego.
Ustawione to wszystko ;D Żartujęoczywiście .Moje szczęście jest ultra żałosne. Postawiłem na remis, to luj jednak Belgowie.Postawiłem na Holandię, to będzie remis.
To będzie wielki wieczór a ci ludzie i komentatorzy którzy już nie wierzą się zaskoczą meczem a Hiszpania jest do ogrania bo tam nie ma zadnychy gwiazd a wiem co mówię bo znam wiele ekspertów sportowych i dzienikarzy a ja jako przyszły dziennikarz wierze w polskich chłopców i nigdy w przyszłości nie napisze i nie poniżej w brukowcu żadnym bo wiem ile wysiłku i czasu oraz treniwac żeby były rezultaty :) pięknego wieczoru życzę każdemu Polakowi :)
No i grają Holandia z Austrią. Postawiłem na Holendrów. Piłkarsko są lepsi i na papierze mają wszystkie atuty by wygrać. Ale do końca pewności to nie mam. Holandia gra taki tęczowy futbol ;) Strzela gola czy dwa, a potem żeby wszyscy byli szczęśliwi i zadowoleni to też dadzą d... py i im strzelą ;)
Jak ja mogłem postawić na remis Holandii z Austrią. Bóg mnie opuścił.
Widzę że dodano informację na co się głosowało. Fajnie by było jeszcze jakby po zakończeniu meczu pokazywało ile % grających wytypowało remis/wygraną A/wygraną B.
Niby już czwarty mecz dobrze obstawiony z rzędu, a odrabianie tak mozolnie idzie, że na euro 2024 do czołówki nie dotrę.
Jutro też grają tak zwane pewniaczki (w których pewnie coś się odpieprzy i jak zwykle nie wejdą) więc na duży awans nie ma co liczyć. Szwedzi nie dadzą się zbłaźnić Słowacji, a Szkocja i Czechy nie mają startu do rywali.
3/3 trafione i jest awansik z 85 na 65 miejsce , i nadal punkt straty do liderów. Jutro przewiduję parę niespodzianek tzn. Szwecja pokona Słowację i to raczej bez problemów,Chorwacja - Czechy sensacyjny remis i na koniec bitwa brytyjska Anglia - Szkocja i tu kolejna niespodzianka jaką będzie remis. Szkoci spinają się na mecze z Anglikami podobnie jak Belgia na Holandię, a gra Anglii z Chorwacją jakoś mnie nie zachwyciła więc stawiam że będzie remis. Oby tak było ;)
Nie wiem skąd u większości takie przekonanie, że Szwedzi bez problemów poradzą sobie z Słowakami, którzy jakby nie było są bardzo podbudowani po zwycięstwie z nami i pewnie poczuli szanse na wyjścia z grupy.
Chorwacja natomiast mocno mnie zawiodła w pierwszym meczu, a z kolei Czesi pozytywnie zaskoczyli, więc ciężko wytypować wynik, ale może się powtórzyć wynik z euro 2016 i będzie podział punktów.
I chyba najciekawsze starcie Szkotów z Anglikami. Jak dla mnie Szkoci popełnią te same błędy co w meczu z Czechami, a Anglicy jeszcze bardziej je wykorzystają.
Moje typy na mecze
Słowacja 1:1 Szwecja
Chorwacja 2:0 Czechy
Anglia 1:2 Szkocja
Chorwaci i Szkoci mają nóż na gardle wiec muszą wygrać ten mecz bez gadania i przedłużyć szanse na awans do fazy grupowej 1/8 trzymam kciuki za Chorwakcję i szkocje :)
Postawiłem na remis w meczu Szwedów ze Słowacją, wygraną Chorwacji i Anglii. Fajnie byłoby gdyby taki zestaw wszedł, bo wczorajsze typy były na tyle oczywiste, że "awansowałem" tylko o 23 pozycje :D Życzę wszystkim dużo emocji i wspaniałej zabawy! :)
Jak obstawiacie kto wygra? Szwecja czy Słowacja? Ja na Szwecję
Obstawianie remis w 2 rundzie jest mega ryzykowne bo każdy zespół gra o wszystko.
Najlepiej będzie, jeśli w piątek Słowacy wygrają ze Szwedami (początek o godzinie 15). Dlaczego? Ponieważ przy porażce Polaków z Hiszpanami wciąż będziemy mieli szanse na wyjście z grupy poprzez zajęcie trzeciego miejsca.
Mało prawdopodobne ale może ..... jak Szwecja wyjdzie zamroczona i w amoku to Słowacy wygrają.
Przez przypadek kliknąłem, że wygrają Węgrzy z Francją. Szkoda, że już nie można tego zmienić. Jak ten cud się zdarzy to o kilkaset miejsc do góry chyba pójdę.
5 pkt straty do pierwszego i dopier 1372 w rankingu a zaczynałem w pierwszej 20.
Dzisiaj dwa remisy i Anglia. Trzymam kciuki. KTO wygra mecz? WIELKA BRYTANIA!
Postawiłem na Szwecję ale będę się cieszył z wygranej Słowacji. Chyba jeden z najsłabszych meczy, oczy się zamykają.
Coś mnie pokusiło dziś postawić na Szwecję i Chorwację... Chyba będzie -2 pkt :D
No i 1: 0
Esiu się nie myli.
Teraz widać jak mocno nasza obrona jest dziurawa. Szwedzi nam 3 gole wlepią jak nic.
Jak słaba musi być Szwecja by nie wygrać z tak słabą drużyną jak Słowacja? Z Hiszpanami Szwedzi mogli murować bramkę, ale tutaj?
CZYLI
Jeśli Szwecja ma problemy ze Słowacją.
Hiszpania miała problemy ze Szwecją.
To nadal jesteśmy najgorszą drużyną ale może nie będzie jednak 5:0
Polska 0:0 Hiszpania
Hiszpania 1:0 Slowacja
Polska 1:0 Szwecja
Tak musi byc i bedzie awans
Ale Esiu wchodzi.
Czysty fart :D
No nie spodziewałem się tego...
Ale co teraz z naszą reprezentacją? Przecież my dostaniemy od Szwecji i Hiszpani czysty wpierdziel...
Tak powinna grać nasza obrona, jak szwedzka, a nie elektryczni i nerwowi. Nie mamy żadnych szans na wyjście z tej grupy. Ale punkcik za Szwecję mi wpadł więc dobry początek
Coś długo przelicza ranking
Typowałem zwycięstwo Szwedów, ale jestem mega rozczarowany ich grą. Grali z zespołem, w którym są/byli piłkarze grający w półamatorskiej polskiej Ekstraklasie. To aż niewiarygodne, że można się tak długo męczyć z tego rodzaju zespołem.
Szwedzi wyjdą z grupy, ale raczej daleko na tym Euro nie zajadą.
Czyli w tej sytuacji Polska musiałaby ugrać co najmniej 1 punkt z Hiszpanią truututututu ...
Ale to zwycięstwo Szwedów to czysty fuks. Nie wiem po co organizują mecze w klimacie w którym nie da się grać.
Cholera, juz 4 mecze ominalem a z nich 3 punktu bylyby pewne bo dwa razy Włochy, a moze i 4 by siadly a tak pozostaje te 10 punktów
No to teraz dwa remisy Czechów z Chorwatami i Anglików ze Szkotami i będzie znów komplet ;)
dareqe możliwe że bardzo się jeszcze zdziwisz, bo czuję że będzie niespodzianka ;)
Nie rozumiem narzekania, że Szwecja musiała się męczyć z "taką Słowacją". Pamiętajcie, że Słowacja w poprzednim EURO wyszła z grupy, a Szwedzi zdobyli 1 pkt. w swojej. To samo zdziwienie w sprawie Węgrów (którzy ostatnio wyszli z 1. miejsca z grupy i doszli do półfinałów). :) Pamiętajmy, że jakoś te drużyny doszły do większego turnieju i zawsze wszystko może się zdarzyć.
Kto czeka z obstawianiem do ostatniego momentu? Eksperci od piłki nożnej hahah zabawne. No fachowiec normalnie ;) A jak można obstawić wynik 3 meczu w grupie nie znając wyniku drugiego?
Esiu jak tam denerwujesz się?:) Prowadzisz w ruletce a postawiłeś na wygraną Chorwacji ;)
Po tej wygranej Szwedów chodzę jakiś taki nerwowy i zły. Zapominam, że to przecież zabawa. Tak naprawdę prawdziwe obstawianie zacznie się od fazy pucharowej, bo tam jest dużo punktów do zdobycia. Może chociaż ten remis Czechów i Chorwatów wpadnie, bo Anglia musi wygrać.
Jeśli Anglia wygra ze Szkocją, to pierwszy raz zaliczę hat tricka, podczas tegorocznej ruletki.
Brytyjczycy grają z Brytyjczykami u siebie, ale dochodzą nas zza kulis słuchy, że niekoniecznie musi im zależeć na wygranej ;) Faza grupowa rządzi się specyficznymi prawami.
Tuż przed meczem Anglii że Szkocją awansowałem z 55 na 15 miejsce więc bez wątpienia ten mecz ma znaczenie choć nie jest mimo wszystko ostatnią szansą na dobry wynik, ale fajnie by było gdybym zaliczył dziś komplet ;)
Chorwaci zagrali jak polskie cioty. Na remisik. Mam nadzieję, że Szkoci ich za to kalkulowanie dojadą. Największe rozczarowanie jak dotąd.
oho, 108 miejsce xD, ale o ile dobrze na szybko policzyłem to jeszcze 57 punktów do ugrania i cały ranking się pewnie przetasuje jeszcze.
Esiu i Michcio jak obstawiliście mecz Portugalia Niemcy? Znacie się na piłce lepiej ode mnie a ja to taki kibic amator :D
Niby pewniak na Anglików.Ale przy tej ulewie, nie zdziwię się z remisu.Kufa ;D Nie ładnie, to jedna z zmiennych ,która może zmienić sporo w grze. Ale myślę że 2:1 dla Anglików.
Tia. Jednak będzie remis, albo sensacja. Ale wiecie co? Ależ mi się marzy,żeby nasze żele tak jutro grali.No i sumie jak nie będzie wygranej Anglii, to w sumie przewaliłem już całkiem,więc mogę tracić pkt dalej, i postawić na na remis z Hiszpanią ;D
Pewnie skończy się tym remisem. Nie lubię obstawiać remisów;) Wolałbym, żeby po każdym remisie były karne i zawsze był zwycięzca :D
Przesram to na bank ;D Ale walić to,sercem za Szkotami.Ale jak mi nie wejdzie, to kolejny powód żeby Anglii nie lubić ;D Jutro Węgry Francja też może być ewentualny remis.Mniej możliwy,ale będą grać przy upale. Uptade
Lol fajnie że karnego nie ma XD Nie takie karne się gwizdało.
No cóż ,jak zwykle.Postawiłbym na remis, to by pewno Anglia gola strzeliła ;D Weź stawiaj na niespodzianki, nie trafiaj.Stawiaj na pewniaki,nie trafiaj.Moje życie,a raczej szczęście wyczerpało się na konkursach kościelnych gdzie wygrywałem kubki i aniołki ;D
Ale brawa dla Szkotów.Naprawdę chciałbym żeby tak jutro nasi grali.A Anglicy tfu tfu .
Aj Anglicy mnie dziś zawiedli, a Chorwaci jeszcze bardziej :D
Gratki za poprawne typowanie! :)
Drugie 0:0 na tym Euro, ale mecz super. Brawo, Szkoci!
Mecz walki. Zamiast strzelać z dystansu chcieli wejść do szczelnej bramki Szkotów... Nadal twierdze, ze Sterlingiem w składzie Anglia daleko nie zajedzie. A ten partacz trzyma tego Sancho na ławce... 1p. dzisiaj dzięki Szwecji. 15na21-117m.
Wspaniały dzień wszystko mi weszło tak jak wczoraj ;) opłaca się ta moja analiza ;) . może popełniam błędy czasami, ale ogólnie 17/21 trafionych to bardzo dobry wynik . I jedziemy dalej z analizami bo w większości przypadków się sprawdzają ;). I po raz pierwszy w ruletce zajmuję pozycję lidera czyli awans z 15 miejsca na 1. Walczymy by to utrzymać do końca, nie będzie łatwo,ale kto nie walczy ten nie wygrywa ;)
Nie wiem kto co stawiał, ale jak miałem 7 punktów tak mam, a i miejsce takie samo, czyli reszta zaczyna pudłować :D
duza roszada miejsc bedzie na meczu niemcy portugalia i polska hiszpania pewnie duzo osob sie znajdzie co dalej bedzie wierzyc w polakow ze wygraja albo remis i ja tutaj skasuje punkcik za wygrana hiszpanii xd
Dziś chyba najtrudniejszym meczem wydaję się mecz Niemcy - Portugalia . Obstawiłem wcześniej że Francja wygra bez problemu,Niemcy zremisują z Portugalią,a Hiszpania pokona Polskę, bo skończyłem z sentymentami i nie widzę żadnych szans po tak marnej grze Polaków
Gram dzisiaj na Francje, Niemcy i Hiszpanie i liczę na komplecik bo narazie okupuję 1541 miejsce :)
Co oni tam robią na tym EURO, wczoraj pewniaczki nie wchodziły i dzisiaj też? Może jeszcze Polska wygra?!
Na szczęście można wyłączyć Strejlala ;)
Panowie do konca meczu jeszcze 45 min sadze ze francuzi sie podniosa i mecz bedzie na ich plus. A jaki nie to Napoleon sie w grobie bedzie turlal jak wiatrak na wichrze :)
Tak, ale mimo wszystko francuzi musza wygrac wiec sadze ze podkreca tempo i wegrzy nie wytrzymaja
Pogba i Griezmann są do zmiany. Kompletnie im nic nie wychodzi. Jednak cofam to co napisałem ;)
Musze przyznać, że kondycyjnie nieźle Węgry wyglądają przy Francuzach, ale zobaczymy jak będzie wyglądać końcówka meczu.
Za to Polska już by po 20 minutach gryzła ziemię :DDD
Jak to Madziary wygrają to śmiem twierdzić, że nasi mogą dzisiaj się odpalić i zrobić sensacje z Hiszpanią.
Węgrzy bardzo dobrze się pokazali z Portugalią i 0:3 nie odzwierciedla tego meczu, korciło mnie, żeby dać remis z Francją, ale wiedziałem, że wszyscy raczej Francję obstawią i to był bardziej prawdopodobny wynik i wolałem nie mieć punktu ze wszystkimi niż ryzyko braku punktu, gdzie reszta zdobywa ;)
Szacun dla tego co wytypował remis!
Francja zawiodła dziś tak samo jak Chorwacja i Anglia wczoraj. Pf, słabiaki :D
Przez przypadek zaznaczyłem, że Węgry wygrają i miałem nadzieję, że stanie się cud. :D
Oby nasi piłkarze wzięli przykład!
Moim zdaniem trochę przesadzają z tą euforią odnośnie Węgrów bo to remis w fazie grupowej a nie wygrana w fazie pucharowej. Mają 1 pkt i Niemcy przed sobą, mogą z tym pkt skończyć ostatni ale fakt, walki nie można im odmówić.
Komentator darł się, że na Węgrzech to będzie święto narodowe, serio? Przez chwilę myślałem, że to finał :D
Poza tym 9 miast jako gospodarze a tacy Węgrzy drugi mecz u siebie przy pełnym stadionie własnych kibiców, hmmm.
Nie wiem jak będą wyglądać Mistrzostwa Świata w Katarze ale widać po zawodnikach, że jak jest około 30 stopni to im się grać nie chce.
I co somsiedzie drugi meczyk i do domu hihi.
Tak trzymać Ronaldo i spółka. Jeszcze jedna brameczka dla św. spokoju by sie przydała :D
Niestety Niemcy to jednak Niemcy grają zawsze do końca ;)
Niemcy mi dzisiaj dają punkt, a później pewniak Hiszpania.