I taka frędzlowata Portugalia jest w finale. Aż mi się Brazylia z Mś 2014 przypomina
Wczorajszy poziom spotkania to jakiś dramat.. Pomysł ze zwiększeniem drużyn jest dobry, ale mogli zostać przy zasadach awansu dwóch najlepszych drużyn z grupy. Mieli byśmy wtedy na pewno ciekawsze mecze w fazie pucharowej a Kristina Rinaldo już dawno byłaby w domu i malowała paznokcie.
Dalej boli mnie ta porażka Polski z Portugalią.. Walia wczoraj wyglądała biednie.. Gdybyśmy awansowali dalej to My moglibyśmy być w tym Finale z Niemcami i nawet wygrać Euro!
Dziś trzeba delektować się każdą minutą meczu Francja - Niemcy bo to będzie ostatni mecz na dobrym poziomie. Niemcy w finale rozniosą Portugalię..
Dla mnie najlepszym spotkaniem był mecz Włochy - Niemcy i ten mecz zostanie w pamięci po Euro.
jej z 53 na 1040... Wszystkie mecze ćwierćfinału się nie zgadzają :) Cóż PS4 mam już od 3 lat więc mniejsza o to. Ale trzeba powiedzieć fajna zabawa :)
Heh, Afr... tfu, Francja prowadzi po karnym. Żeby tylko teraz Niemiecy kibice (jak mecz przegrają) nie rozpoczeli akcji #richterfehler...
Chciałbym zobaczyć więcej powtórek. Ale jeśli Schweinsteiger dotknął ręką piłki, to nie ma o czym mówić. Tym bardziej, że uniesiona ręka (dotykająca piłki) przeszkodziła francuskiemu piłkarzowi w oddaniu strzału głową.
Francja idzie na mistrza, Niemcy się raczej nie podniosą... a nie, przepraszam, gra jeszcze Portugalia. Ci się przecisną tak jak zawsze na tym Euro.
Wszystkie półfinały źle obstawione, noż kurde...
No to teraz pozostało 6 punktów do wygrania, więc szansę na zwycięstwo ma tylko 9 osób, pod warunkiem, że Baron_Krakowa się pomyli.
Ja dzięki meczom półfinałowym awansowałem do pierwszego 1000, jak w meczach 1/4 finału trafiłem wyłącznie ostatni wynik, tak tu 100%. :)
Powodzenia wszystkim.
xD
Wylądowałem na 503 miejscu, biorąc pod uwagę, że obstawiałem z zamkniętymi oczami, całkiem niezły wynik.
Wszystkie mecze obstawiałem z kilkudniowym wyprzedzeniem, a o finale prawie zapomniałem. Całe szczęście, że nie mam już szans na wygraną, bo bym sobie nie darował. :-D
Ronaldo może się pożegnać z kolanem
A faulujący nie dostał nawet żółtej kartki
Ez +6
17 miejsce, chociaż mogło być lepiej.
Gratulacje dla zwycięzcy.
A już myślałem, że będę żałował że postawiłem na Niemcy w półfinale, ale jednak zabrakłoby i tak jednego punktu :) Swoją drogą będąc na 10 miejscu po meczu Polska - Portugalia trzeba było wszystko do końca dobrze obstawić aby wygrać.
Rzutem na taśmę!
miejsce w rankingu: 282
typowanych meczów: 51
poprawnie: 24
błędnie: 27
niewytypowanych: 0
nierozegranych: 0
No i Portugalia zdobyła Mistrza w stylu Grecjii.Grekom pomógł w 2004 sędzia, a Portugalii ĆMY xD
Ps. Gratuluje zwyciężcy piłkarskiej ruletki ;)
Mi szło dobrze do pewnego momentu, ale pózniej niespodzianki jak z jajka..
Trzymajcie się i do zobaczenia za 2 lata! Wróć.. Do jutra xD
Jestem ciekaw ile spadli goscie z pierwszej 10 obstawiaja pewniaka francje :D
Szkoda, że nie wygrał ten który zajął 16 miejsce. Chciałbym zobaczyć jak redakcja gry-online ogłasza go zwycięzcą ruletki :D
Kiedy ogłoszenie statystyk wraz z ilościa zbanowanych alterkont?
Gratuluję graczowi Marecki186 zwycięstwa, oraz wszystkim uczestnikom. Do zobaczeni za 2 lata.
Tragicznie w tym roku wyszło mi typowanie, chociaż samo Euro też jakieś takie dziwne... Mało goli, faworyci średnio radzili sobie z potencjalnymi średniakiami, kilka zespołów błyszczało, choć teoretycznie nikt nie dawał im szans... Ciekawie, ciekawie... W sumie poprawnie typowanych meczy mam... 19 :D
Gratulacje dla zwycięzcy, baw się dobrze nową konsolą :)
Skończyłem obstawianie na miejscu 427. Zawaliłem sobie sprawę trzema meczami: finał, jeden półfinał i jeden ćwierćfinał. Nieważne. To była naprawdę fajna loteria i dobrze się przy tym bawiłem. Naprawdę wielkie gratulacje dla zwycięzcy oraz tych w pierwszej dziesiątce.
miejsce w rankingu: 2093
typowanych meczów: 50
poprawnie: 19
błędnie: 31
niewytypowanych: 1
Zapomniałem typować finał, grałbym oczywiście na Portugalie :)
Heh, jestem w TOP1000 (miejsce 879).
Gdyby nie sensacje w fazie grupowej, to bym może coś więcej wygrał.
miejsce w rankingu: 8
poprawnie: 30
błędnie: 21
Wiedziałem, żeby postawić na Portugalię i tym sposobem zakończyłem grę na 272 miejscu. :D Od ostatniego ćwierćfinału wszystko trafione, szkoda, że wcześniej nie miałem takiej passy. :) Ale gratuluję zwycięzcom.
Zaczynałem dobrze, 9 pierwszych meczy bezbłędnie, 20 miejsce a skończyłem na 908 :D
GG WP!
W ogóle się nie znam na piłce i reprezentacjach a skończyłem na 1006 miejscu...supcio :)
Dziękuję za ciekawą zabawę i gratuluję wszystkim, którzy wzięli udział :)
Witam :D
Jakimś cudem udało mi się zająć miejsce w pierwszej dziesiątce, ale co dalej? Miałem dostać maila z pytaniem konkursowym, ale nic nie przyszło... :( Czy przepadnie mi ten abonament premium?
Że co? Zapomniałem obstawić mecz finałowy, myślę sobie trudno, nawet nie chciałem tutaj wchodzić i sprawdzać o ile spadłem w rankingu, ale tak dzisiaj wbiłem, i moim oczom ukazało się Poprawnie i +6 pkt. Czy czegoś nie wiem, czy jak sie nie obstawi nic, to automatycznie wybiera?
Chmielud
miejsce w rankingu: 10
poprawnie: 31
błędnie: 20
52 punktów
Miałem obstawiać Francję
29 Punktów i 2468 miejsce, najgorsze od kiedy jest ruletka na forum :( , całe to ojro to jeden wielki niewypał, zwłaszcza pod względem sportowym,i pomyśleć że taka Portugalia która dużo gorzej zaprezentowała się od naszej Repry w grupie, i przechodzili dalej na farcie zostaje mistrzem ehh... i wyjątkowo dużo sensacyjnych wyników
- A tak z ciekawostek, ci co w meczu Anglia vs Islandia postawili na Islandie to mieli chyba większy awans w rankingu, niż w 5 innych trafionych meczach z rzędu
Crod4312
miejsce w rankingu: 25
poprawnie: 30
błędnie: 21
Dzięki za świetną zabawę i powodzenia w następnych ruletkach. Gratulacje dla zwycięscy.
Czekamy na nowa ruletke.
Pamiętam jak na Ruletce z MŚ 2014 długo byłem w pierwszej piątce. :) Zobaczymy jak teraz pójdzie.
Portugalia- Islandia wygra Islandia. Własnie takimi typami się wygrywa. Ja jeszcze tego nie dałem.
Znów wygra wzorem Kostaryki jakaś Albania czy inna Uganda i pójdą sie walić punkty
Kto postawił remis? :D Czułem, że może być remis, ale postawiłem na wygraną Francji.. Ładnie bronią się Rumunii.Jeszcze 2-połowa, oby weszło.. bo jak nie.. xD
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Dalej Francja Francja Francja
nie rzut karny :/
K**** :/
Dlaczego mnie nie ma na liście skoro typowalem wygraną Francji? Bardzo proszę o odpowiedz. Co ja zie nie licze czy o co chodzi?
markusik nie mam pytań...
ajax34 fajnie ale po mi piszesz mi ze pytan nie masz? A ja nie mam odpowiedzi
Od zawsze ( no moze nie od zawsze) imprezy typu MS lub ME byly prawdziwym pilkarskim Świętem. Obecnie LM jest srednio atrakcyjna bo kto nie ma juz dosyc tej Barcelony czy Realu? Mistrzostwa Europy a tym bardziej swiata to istna uwertura
P.S a ja awansowalem o 1400 miejsc
Lol bylem 36 jestem 5094.
Jest jakaś wersja online tego ZDF?
Karlo a gdzie to jest? Chociaż pewnie i tak usuna ten komentarz
Włosy mi posiwiały w kilka minut,wszystkie mecze obstawiłem na Słowację.
To uczucie gdy nic nie weszlo i chcesz rzucić wszystko w diabły, ale i tak obstawisz kolejne.
Teraz wejdzie Anglia, bo nobody can't stop Jamie Vardy jak to słyszałem na Youtubie.
Smutaszek :(. Postawiłem na Słowację.
No to jeszcze jeden meczyk dziś, i może będą 4 punkty.
Panowie wiem, że pewnie frajerskie pytanie, ale w obliczu kodowania musze je zadać. Czy meczyki sa płatne SMS-em czy innym badziewiem czy wystarczy Adblocka wyłączyć?
Zapomniałem jaki wynik obstawiłem xD Można to gdzieś sprawdzić? :D
@up nie tyle złodziei, bo to jego telewizja i ma prawo. Szkoda, że TVP tak się dało. Powinni w Konstytucji zapisać, że MŚ i ME są nietykalne przez prywaciarzy. Ogladam tak na serio mistrzostwa od 2002 roku i zawsze wszystkie mecze byly dostępne, problemem byla tylko szkola lub sen. Teraz już żądza pieniądza.
Co za frajernia. Tylko Francje dobrze obstawiłem.
Lipa.
ISIS zaczelo działac?
Dokladnie tak, o to mi chodziło. A na youtubue juz są linki do wybuchu z meczu https://www.youtube.com/watch?v=KkTpnwThl4U
Czyli jeszcze ISIS sie nie udalo.
margol co to ma wspólnego z typowaniem? Hehe
Mnie nie idzie, ale fajnie, ze jak na razie tylko znane nicki na pierwszym miejscu.
@RossoNero tak, ale to raczej przez zmiany typu kodowanie i zwiększanie ilości zespołów, a za 4 lata w ogóle ma nie być gospodarza. Coś co było dobre zostało rozmienione. Tylko co w sumie nie zmienia się na gorsze....
Dzisiejsze (i jutrzejsze) typy:
1. Remis
2. Niemcy
3. Hiszpania
4. Szwecja
5. Belgia
Może mi ktoś powiedzieć jak administracja sprawdza multikonta?
Albo tu coś jest zbugowane albo nie myślę i zaznaczyłem wygraną Turków zamiast Chorwatów, ale jestem niemalże pewien, że to na nich postawiłem.
A zmienne IP? A konto u kumpla? A konto w bibliotece/kafejce?
Bo 1:0 to za mało.
Kapustka nie grał źle, ale nie krycie przeciwnika w polu karnym to dosyć duży błąd. Za to Pazdan chyba za bardzo boi się żółtej kartki.
Wygrana naszych cieszy , ale pod koniec Lewy powinien dostać żółtą kartkę.
Postawiłem na Niemcy ale jestem za Ukrainą ;p
Narazie 5/6 nie jest źle xD teraz pewnie będzie 6/7 bo Niemcy obstawiłem tylko przy Anglia Rosja się pomyliłem :P
ehh
No ja rozumiem, Niemcy drużyna turniejowa, oni zazwyczaj rozkręcają się w trakcie turnieju, ale z Ukrainą to grają... słabo. No jak na mistrzów świata to cienko; nie wymagam od razu na starcie tiki-taki, braziliany, 10-0 do połowy, no ale szanujmy się :)
A tak BTW, to dobrze, że prowadzą, idzie na wynik 6/7 pkt :)
Ja tez obstawilem remis, ale wygram na CD Action hehe
Typy na jutro: Hiszpania, remis w Szwecja vs Irladnia i Włochy
Po dzisiejszym dniu skończyłem na 956 miejscu ;(
Wczoraj nie trafiłem nic, ale dzisiaj już wszystko. Ogólny bilans to 4/7pkt. i 4969 miejsce, czyli nie jest za dobrze :) Moje typy na jutro to - Hiszpania / Szwecja / Włochy.
Przecież cesarz Kellanved nie żyje! Nie powinien być na 1. miejscu :(
Ktoś wie czy to Euro 2020 ma być rozgrywane w calej Europie czy wraz z kajdankami Platiniego pomysł uleciał?
Aha no to czyli moga sobie kodować. Ja odpadam.
Mówiłem, że wygrają po strasznych mękach.
Mają szczęście, uratowali mi punkcik :v Teraz jeszcze remis i Belgia i komplet na dzisiaj :v
W sobotę nie weszło nic, wczoraj wszedł każdy mecz a dzisiaj zaczyna się dobrze:P
Narazie 7/8 lepiej niż się spodziewałem :D tyle że teraz jak patrze na swoje bety coś czuje że zaraz punkty pouciekają :P
Mnie bardziej ciekawi czy ktoś poleci za multikonta.
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że Ci co mają wszystko na 100% to nawet jak i tak źle wytypują to mają punkty. Coś mi tu nie gra...
7/10 no chyba nie jest aż tak źle jak na kogoś kto minimalnie interesuje się piłką nożną :)
Dzisiaj weszło wszystko, 7/10 i 873 miejsce. Nie jest źle, zastanawia mnie tylko jak bardzo multikonta się przewijają w topce.
Ja bym chciał za ten ,,drugi Wołyń'' tak z 3:0 z banderowcami.
Wszystkie mecze na tym Euro, które do tej pory widziałem, były dość emocjonujące. Najgorzej zaprezentowała się Irlandia Północna, która w całym meczu nie oddała ani jednego celnego strzału a w pierwszej połowie w ogóle nie oddała strzału na bramkę przeciwnika, nawet niecelnego. To ewenement.
No ale dziś mamy dwa kolejne nisko przez buków notowane zespoły: Islandię i Węgry. I chyba najsłabsza grupa...
Co do remisu Szwedów z Irlandczykami. Wydaje mi się, że Belgowie i Włosi z oboma zespołami powinni sobie poradzić. A to oznacza, że ów remis sprawi, że 3 zespół tej grupy pozostanie zaledwie z 1 punktem...
Austria zbudowała w eliminacjach wizerunek drużyny, która może zajść daleko. Postawiłem na nich, więc muszą. I Portugalia też.
Spokojnie jeszcze Wegrzy strzela gola
Brawo Węgry! :)
Mam nadzieję, że dotrzymają to prowadzenie do końca.
Jeszcze dzisiaj Portugalia wleci i 2/2 na dziś :D
Austria coraz bardziej mnie przekonuje że przegra ten mecz... A postawiłem na nich -_-
Na pewno znowu wygra bot tak samo jak ostatnio i jak wcześniej i jak wcześniej.. administracja coś powinna z tym zrobić bo te konkursy nie mają sensu.
Myslisz ze serio tu jakis bot jest ?? Poprostu farta mieli :P
Niewierze postawiłem na Wegry alie zalowalem. A tu prosze. Jeszcze żeby dzis Islandia zrobila niespodzianke i bedzie cudnie
13 graczy ma na razie 10 punktów. Ciekawe, ilu z nich na tym meczu straci punkt ;)
Bitten Apple ciekawy typ :D jak się sprawdzi i wygrają aż tak wysoko to stawiam Ci piwo ;)
ta a co powiecie na typa który w STSie postawił 95 kafli na Polske że wygra z Niemcami
hahahaah nie wierze ;/
A tak swoją drogą piszą właśnie, że Ruscy znów zadymę robią, czyli mogą odpaść ich mecze do typowania :)
W sumie wykluczenie drużyny za ekscesy kibiców jest chamskie. To tak jakbys poszedł siedzieć za przestępstwo syna.
Chyba nie doczekamy sie pogromu na tych mistrzostwach.,
Kończ pan to panie turek, to będzie punkcik :D
YES! Czyli jednak czasem mam nosa... :)
No i jednak Portugalia zawiodła, mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
6/12
2810 miejsce
Rosja, remis, Francja - błagam, nie zawiedźcie mnie
6/12 to jest jakiś dramat :v
a moje typy to Rosja Rumunia Francja, oby nie remisowali bo nudno będzie ;]
Słowacy, liczę na was :D
Szkoda mi nieco drużyny rosyjskiej. Widać, że nie udźwignęli całej tej sytuacji ze swoimi kibicami i karą w zawieszeniu. Morale mają tak niskie, że pewnie nie dadzą rady się już podnieść.
No Słowacy dają mi na razie punkt :)
A Hamsik kolejnym kandydatem na bramkę turnieju :)
No to teraz już widać, że Walia Rosja to pewnik. Stawiam już teraz nawet.
No żesz, niech Słowacy tego nie zepsują, bo głupio stracić kolejny punkt przez Rusków :)
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :D
Ale końcówkę to już na stojąco oglądałem :D
Teraz Rumunia i Francja :D
Ehh, chciałbym mieć taką passę trafionych wyników z rzędu jak nietrafionych. Obecnie 5 błędnie.
z 3000 na 1552 wow 7/13 trafionych ;d 4 pudła pod rząd miałem i to zabolało. Może jeszcze dogonie czołówkę xD
z 3000 na 1552 wow
vs.
Awans z 3700 na 1287
po jednym meczu taki rozrzut? cos sciemniacie z tymi awansami ;)
Zaryzykowałem stawiając na Słowację i jak widać się opłaciło, awans o 1500 miejsc
I tak już nic nie wygram to postawie se na Polskę.
Awans z 183 na 52 :D Jestem w top 100 :D
@Drackula, mało osób wierzyło w Słowaków, stąd takie przeskoki :D
postawilem dosc ryzykownie na Słowaków i Rumunów, a pozniej jednak bez eksperymentow ku Francji i....narazie dobrze na tym wychodze :) odpukac...oby tak do konca, naprzod Rumuni!!
Uff może przynajmniej ten mecz wejdzie bo postawiłem na remis (Szwajcaria - Rumunia)
Jasny gwint, któraś to już moja ruletka piłkarska tutaj, ale żeby mieć serię 6 nietrafionych meczy z rzędu jeszcze nie przeżyłem.
Eh, zastanawiałem się nad remisem, ale w końcu postawiłem na Rumunię. Normalnie nie mam szczęścia, bo miałem tylko jeden dzień w pełni trafiony (meczu otwarcia nie liczę).
Teraz liczę na Francuzów.
P. S. Jak jutro obstawiacie?
No niee, 5 pkt z rzędu w dupe.. Kto da więcej?
Faktycznie hazardowa ruletka
O po stu latach wreszcie mam kolejny punkt.
W końcu po trzech błędnych meczach rzędu leci punkt :P
Sądzę, że w czołówce ten mecz dzisiaj nic nie zmieni :) Chyba tylko szaleniec postawiłby na Albanię :D
heh wczoraj Portugalia dala dupy a dzisiaj widzę ze dupy da i Francja
HAHAHAHAHAHA? i Francja jest niby jednym z faworytów euro 2016? Z taką grą to mogą najwyżej pomarzyć o dojściu do finału!!!
A jednak wymęczyli... ;) Ale tak, czy siak, postawa Francji jest żenująco słaba. Nie wróżę im sukcesów w dalszych etapach, jeśli dalej to będzie tak wyglądać.
Na jutro mam: remis, Ukraina i Niemcy.
10 pkt, nie jest źle :P
Nareszcie dzisiaj udało mi się zdobyc komplet punktów w jednym dniu, chociaż ten ostatni smakuje strasznie gorzko, tak na prawdę to pod koniec meczu liczyłem, że uda się Albańczykom utrzymać ten remis.
9/15, miejsce 1462
ciekawe kto odpadnie z naszej grupy mi sie wydaje że bedzie walka do samego końca eliminacji grupowej jeżeli ukraina zremisuje z irlandią bo w sumie walczą o być albo nie być
Bukmacherzy nie dają szans Ukrainie na awans do 1/8 finału ale mam nadzieję że się mylą a większe szanse mówią że ma Walia , pojedynek wieczorny hit polska Niemcy , w tym meczu bukmacherzy stawiają na remis który dał by mi punkcik , trzymam kciuki za was panowie do boju POLSKO !!!!!!
No jak koleś trzyma Vardy'ego na ławce to o czym mówimy?
Bozeeeee niech strzela wkoncu ten 2 gol :P Ile mozna okazji marnowac...
hah, ale fartem wpada 1 punkcik:D chyba ze bale jeszcze coś strzeli :D
Cholera zapomnialem wytypować Anglię hehe