Zubożałe Atari wynajęło grupkę niekompetentnych idiotów, którzy stanęli na głowie, żeby oszpecić moją ulubioną grę.
Więcej podobieństw między Beamdog, a Leo Messim nie dostrzegam.
Do kogo w tym roku powędruje złota piłka?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Regulamin wątku: http://pokazywarka.pl/nhcpwt/
Lista linków: http://pokazywarka.pl/pilkanozna/
Baner do wstępniaka: http://i46.tinypic.com/10wp0yo.png
Poprzednia część: https://www.gry-online.pl/forum/pilka-nozna-cz-519-jakiego-klubu-kibicem-jest-infinity/z4bdbe52?N=1
NIE ZAKŁADAJ!
Aż tak złe to BG? Opowiadaj.
Przeniosę do nowej, niech tam:
Jaki sens jest w ocenianiu roku kalendarzowego skoro sezon trwa od września do maja/lipca?
Sneijdera wycyckali więc ktoś, gdzieś naprędce skonstruował takie koślawe "tłumaczenie".
Poza tym, umówmy się, kołtonie wszystkich krajów i tak głosują na tych, o których czytają w nagłówkach. Dlatego Holender nie miał szans dwa sezony temu, i dlatego Casillas nie ma ich w tym roku.
kolejna czesc zalozona przez Loona, zle sie dzieje
Czy jest źle? Jest fatalnie, bankrutujące Atari zatrudniło bandę bankrutujących nieudaczników, w gronie których pracuje jeden facet co dostarczał pizzę twórcom oryginalnego Baldura i jacyś kolesie z łapanki.
Mało komu się ta gra w ogóle odpala, na chipsetach Intela wywala się już po kliknięciu na ikonkę. Po 3 godzinach cudowania w końcu wykminiłem z jakimś Francuzem metodę, która i tak kosztuje dodatkowe 10 minut przed każdym kolejnym odpaleniem gry.
Powiększenie do większych rozdzielczości? Szczerze mówiąc BG TuTu oferował to samo i chyba nawet lepiej to wyglądało.
Dodatkowa kampania? Śmiech na sali, zaczyna się od nudnego walczenia na arenie z potworkami z randomowo przyznaną drużyną.
Jest źle, to jest jakiś amatorski, niezbyt działający mod + gdzieś tam w tle stary dobry Baldur.
Polonizacji juz nie bede sie czepial bo robili ja amatorzy, ale czuc spadek jakosci wzgledem oryginalu. Przecietny gracz tego nie dostrzeze, ale akurat fani BG z tego watku sa na tyle ogarnieci, ze wkurzy ich uproszczona i bardziej prymitywna skladnia domoroslych tlumaczy. Wiecie o co chodzi. Potężny czarodziej gada bardziej językiem ziomka spod klatki co właśnie przeczytał na polski 100 stron "Potopu" niż tak jak powinien gadać czarodziej AD&D ;)
kto gra jutro w pile na hali z okolic wawy? procz kosika ktos jeszcze? mamy pare slotow wolnych
Dodam jeszcze, że denerwuje mnie promowane przez Loona skróconego wstępniaka niczym promowanie przez portale plotkarskie dennej Natalii Siwiec, ale... :P
spoiler start
Ale mieszanie gier z piłką nożną w chwili, gdy Soul przekształca forum na stricte growe tematy, jest sprytnym posunięciem. ;>
spoiler stop
A o której?
od 16;30 do 18
Dziękuję koobonowi i wszystkim moim fanom, dodam tylko, że miałem ułożony wstępniak o derbach stolic Europy - Madrytu czy Lizbony!
Pozdrawiam serdecznie moich wiernych widzów, nowe cykle na YouTubie już wkrótce! Subskrybujcie!
kurdelebele, jutro sie zwijam do domu z warszawy, ale wyjezdzal bede jakos po 18 chyba, wiec zobacze co da sie zrobic, musze ogarnac sprawe z typami z ktorymi mam jechac.
gdzie ta hala konkretnie?
To ja pasuje, o 18.00 musze byc w barze (Andrzeja)
tak jak mowilem, alkohol i fastfoody pokrzyzowaly mi piekna kariere
dajcie juz sobie siana z tym sneijderem, ktory przeszedl obok wielu meczy w TYM jego (nierownym) sezonie 2010.
wyruchany to zostal henry, gdy za 2004 nagrode zgarnal szewa, bo akurat trzeba bylo wesprzec pomaranczowa ukraine albo raul w okolicach sezonu 2000-2001
Wszedles w spolke z Rockiem Stra?
Balsam, gdzie konkretnie?
ja bym jednak nominowal Ciebie Paudyn, ten gol w finale ministrantow byl naprawde ladny
Ale przecież ostatecznie UEFA zaliczyła go draco666
Zrzekam się dobrowolonie tej nominacji, tak jak kiedyś zrzekłem się dobrowolonie profesjonalnej kariery na rzecz dania szansy innym gorzej potraktowanym przez matkę naturę, bo wymagającym leczenia hormonalnego.
podobno dalglisz wczesniej, ale nie wiem, nie moja epoka
Murzyn będzie robił konkurencję Rydzykowi, najs.
Też trzeba będzie się przenieść z Orlika na Halę, ciekawe jaką cenę krzyknie se dyrektor gimbazy.
W walce o nagrodę Puskasa przeszedł Falką, Nejmar i Stoch. (Falką +1)
W mi się nowe BG podoba. Ładnie odświeżone. Dodatkowa kampania trzyma poziom. Nic, tylko grać.
http://i.imgur.com/dHjI6.gif ale słodkie ^^ #gerrard #chelsea
Wie ktoś gdzie mogę kupić cukierki w kształcie papierosów? Pamiętam, że na początku lat 90 były ogólnodostępne a teraz ich nie ma.
Dzięki Loon za nową część. Solidna robota.
Wie ktoś gdzie mogę kupić cukierki w kształcie papierosów? Pamiętam, że na początku lat 90 były ogólnodostępne a teraz ich nie ma.
W gdańsku osiedlowe rybno-spożywczo-monopolowe mają. A że popytu na nie prawie wcale nie ma to leżą spokojnie. Dziś zresztą widziałem i nawet kusiło żeby sobie przypomnieć czasy za dzieciaka... W każdym razie, szukałbym w jakichś małych monopolowo-spożywczych. U nas są, to i na wschodzie być powinny.
Kolega wraca w poniedziałek z Gdańska. Muszę to ogarnąć :D
wyruchany to zostal henry, gdy za 2004 nagrode zgarnal szewa
nigga plz
najlepszy napastnik serie a ostatniej dekady dostal nagrode niezasluzenie, ok
kazdy ma adma wiec sie bawta
najlepszy napastnik serie a ostatniej dekady dostal nagrode niezasluzenie, ok
Ze niby Pirlo, Buffon albo Samuel?
chodzilo o Szewczenke
moze Loon mysli ze tez sa napastnikami, nie jest z nim ostatnio najlepiej w koncu
a bo przeczytalem zawodnik, co do napastnika to chyba zgoda, chociaz chyba jednak obstawialbym ibre
pirlo i samuel i tak gorsi od szewy, imo tylko buffon moze mu sie rownac
zreszta ibra mniej bramek strzelil, za ukraincem statystyki przemawiaja
no, i totti
jutro 16;30 hala na polnocnej wawa
bede ja loon kosik i valem
Raz, że Samuel nasrał sobie w papiery grą w Madrycie, a dwa, wolny slot na obrońcę wykorzystał Cannavaro (który, był o niebo lepszym od Argentyńczyka piłkarzem).
Ibra jest gościem, któremu nikt, poza szwedzkim dworem królewskim, nagrody nie przyzna.
Z tego towarzystwa tylko Pirlo mi szkoda, chociaż za typem nie przepadam.
Zresztą umówmy się, tej nagrody nigdy nie dostał Raul, to wyczerpuje temat.
nagroda jest za rok, nie za dekade. to nie oskary za caloksztalt kariery.
w 2004 od szewy byli lepsi henry i ronaldinho.
a ibry jest mi troche szkoda, bo typ ma taki potencjal, ze moglby co roku stawac na pudle razem z messim i smutnym, gdyby tylko gral w odpowiednim klubie w odpowiednim czasie i nie mial tak konfrontacyjnej natury. ale moze za tez jest lubiany. w psg juz nic nie osiagnie, bo psg gra w lidze francuskiej... szkoda.
A ja nie mowie o zlotej pilce, tylko o najlepszych graczach w Serie A, w I dekadzie XXI jest to dosc klarowna jedenastka mysle
Buffon
Cannavaro - Nesta - Samuel
Maicon - Pirlo - Seedorf - Del Piero
Totti
Ibra - Szewa
pograłem trochę w BG:EE i nawet zainstalowałem spolszczenie PL tekstów pełne, razem z tymi nowymi i głosów z poprzedniej wersji, gra może nie jest piękna w sumie to za dużo się w niej nie zmieniło ale :
1) grafika jest troszkę lepsza, przy tym tła i menu zdecydowanie
2) system został podniesiony w górę do kolejnej wersji ADD, czyli mamy kensai, mamy czarnych rycerzy, mnichów itc.
3) poprawione wstawki filmowe zakładam że będzie ich kilka są nienajgorsze
4) generalnie stary dobry BG1 z dodatkiem + dodali samouczek i dodali jeszcze arenę
co można powiedzieć, gra jest b.dobra jak kiedyś a jak wstawimy PL napisy i głosy to poczujemy się jakbyśmy się cofnęli w czasie, mniej więcej odbiór gry został na tym samy wysokim poziomie
Moim zdaniem warto kupić, gra absolutnie nie wywala do pulpitu, więc jest to problem indywidualny, ode mnie 9,5/10 tak jak poprzedni stary BG !
BTW, akurat kwejk fajny w temacie ;))
A ja nie mowie o zlotej pilce, tylko o najlepszych graczach w Serie A
A to się nie wypowiadam, chociaż ten Maicon jest chyba najbardziej przereklamowanym (przez Ciebie) piłkarzem dekady.
gra nie wywala do pulpitu, więc jest to problem indywidualny
Równie dobrze można powiedzieć, że to że nie wywala jest indywidualną sprawą.
[42]
maldini do 2008 gral, zreszta byl uznany jako najlepszy zawodnik za rok w ktorym milan wygral z liverpoolem w finale
A ja nie mowie o zlotej pilce, tylko o najlepszych graczach w Serie A
Czasami odnoszę wrażenie, że moje skróty myślowe (które mało kto łapie) to pikuś przy tych Twoich.
Stra - a może nie każdy widział? :(
jes zdjecie balzama!!!!!!
edit: nobody cares.... : ///
MICHAL JAK MOGLES GANGSTEROWI DAC 9? PO-----O CIE?
[43]
i cant even... loon wara od tworzenia nowych czesci
zajebisty, super klimat, strzela sie fajnie, grafika ladna, to co mi sie nie podoba to to ze gra jest naprawde trudna i podczas gry ciagle traci sie pod kontrole nad postacia na rzecz jakichs przerywnikow, no i acziwmenty srednio wchodza, duzo jest za multi
Trudniejsza niż Alan Wake? :| Chyba najtrudniejsza giera w jaką grałem, serio, i to na poziomie normalnym. Co by dopiero było na koszmarze to wolę sobie nie wyobrażać.
bez porownania, amunicji niewiele, ciagle za oslonami trzeba byc a pozniej albo strzelasz hedy albo giniesz, ja po pierwszym rozdziale (na 14) przerzucilem sie z sredniego na latwy, a latwo wcale nie bylo
Wedel znany producent czekolady
o co, kurna, chodzi z tym Balotellim?
chłopak jest beczką śmiechu, ale napastnik z niego przeciętny
nie wiem czy wiecie, ze krzysztof gonciarz jest prezesem polskiego fanklubu barcelony
Loon proszę nie zakładaj więcej wątków, bo Bullowi do reszty odbija ;-)
bez porownania, amunicji niewiele, ciagle za oslonami trzeba byc a pozniej albo strzelasz hedy albo giniesz, ja po pierwszym rozdziale (na 14) przerzucilem sie z sredniego na latwy, a latwo wcale nie bylo
Kuźwa, jeszcze mniej amunicji? W Wake'u trafiała mi się sytuacja gdzie miałem latarkę i gumę do żucia na paru przeciwników, albo 15 naboi i 6 opętanych (w tym silniejszych). Poziom jest mocno wyśrubowany jak na grę, gdzie największy nacisk położony jest jednak na fabułę. Wychodzi na to, że jestem za słaby na ruszanie MP 3.
koobon -> swoje na EURO strzelił.
Stra -> na sportowych faktach były artykuły w podobnym tonie o Piszczku i Biletellim. :D
To muzyka podwórek, klubów, bram, dla dobrych i złych dzieciaków, jak ty i ja
http://www.youtube.com/watch?v=RT0V37vC0gY
Balotelli jest autorem najlepszej cieszynki ostatnich lat, to prawdziwy hit. Ja go bardzo lubię, gdyby nie jego przygody, byłoby nudniej.
http://www.activepl.tv/stream1.html Stream do Jagi, bo już niektórzy z wątku mi smsy wysyłają z pytaniem o niego.
Ja niestety na stadionie dziś być nie mogę.
Spartak gra z Zenitem, wieczorem w Pucharze Portugalii Braga - Porto... Nie taki zły ten piątek.
W Białymstoku widzę na wesoło, strzelec gola dla GKSu 10 minut później zszedł z czerwoną kartką. :D
wieczorem w Pucharze Portugalii Braga - Porto.
wieczorem jest Catania - Milan w ktorym to meczu moze byc niespodzianka, a to przeciez lubisz!
"Broda? Nie przeszkadzała mi latem, więc zostawiłem ją, teraz nie tracę czasu na golenie."
Pirlo :D
lol zapomnialem w ogole, ze dzis milan gra, dobrze sie sklada, ze whisky kupilem!!:):)
w ktore dni tygodnia jestes trzezwy Bulzaj?
Hehehe, wyczuwam korposzczura :)
zostales tlumaczem w jakiejs ogromnej korporacji i chodzisz w garniaku od 8 do 16?
Mi GDS sie kojarzy z pewna wloska gazeta, ale pewnie nie o to chodzi?
GDS = Global Distribution System czyli ładne określenie na sprzedawanie ludziom cyfrowego polsatu
Lukis na majku, czek dis ałt
http://www.youtube.com/watch?v=QyNWQabYriQ&feature=share&list=UU9NAd7j6duJqfH3k1C5bGgA
o kurde ale zesmy sie nagrali, ten maly czarny ladnie smigal, jak messi prawie
gg kosik
Ty się Valem nie śmiej, Bullz by ci wszystko sprzedał, nawet byś nie zorientował, jakbyś się pasjonował Ekstraklasą z Borkiem i Iwanowem!
Jagiellonia to i tak gwiazdy, z takim nędznym Bełchatowem dać sobie w dziesiątkę strzelić... :P Frankowski mistrz, 38 lat, a jedzie wszystkich równo.
dobrze bylo bals, jakbys mi czesciej podawal to by bylo lepij. :D dobrze bronil ten gruby typek :D
dobrze bronil ten gruby typek :D
Miałeś dziś z nimi nie grać, oj Loon, kłamco ty...
zabrako tylko davida luiza watku
balsam pisałeś że ja będę a nawet w wątku dokładnegoadresu nie dałeś :(
#68 -> Kuźwa, jeszcze mniej amunicji? W Wake'u trafiała mi się sytuacja gdzie miałem latarkę i gumę do żucia na paru przeciwników, albo 15 naboi i 6 opętanych (w tym silniejszych). Poziom jest mocno wyśrubowany jak na grę, gdzie największy nacisk położony jest jednak na fabułę.
Alan Wake to jest survival horror, w wielu momentach zamiast strzelać powinieneś... uciekać do następnego światła.
Bez przesady żeby uważać MP3 i Alan Wake za trudne gry. W dzisiejszych czasach nie ma trudnych gier :)
sry valem, myslalem, ze kosik cie nakieruje, nie mam twojego numeru
jak sie pytalem co z valemem to powiedziales ze zadzwonisz i sie wszystkim zajmiesz
no chyba cie jeblo kacper, nie mam numeru do valema
[99] w sumie to warunki fizyczne boateng ma zajebiste jak dla wysunietego napastnika :P
fifa ci przezarla mozg, nie kazdy murzyn w rzeczywistosci bedzie wymiatal jako CF
W dzisiejszych czasach nie ma trudnych gier :)
Dark Souls?
Jeśli już mowa o Wake'u, to mi też sprawiał trudność, zwłaszcza DLC były denerwujące.
mowie tylko o warunkach fizycznych, nawet ostatnio jakis komentator o tym wspominal. co innego jesli chodzi o styl gry
mowie tylko o warunkach fizycznych
Szkoda, że już go nie ma wśród nas, ten to by nawet nie musiał skakać do główek, a i żaden obrońca by się nie oparł...
znowu faraon
no ta, ze spalonego, brawo sedzia :F
oliwa sprawiedliwa, powinien byc karny na mlodym, a dostal zolta za symulke
nie mam pytan co do el shaarawiego, powaznie
who the fuck is raheem sterling
http://www.youtube.com/watch?v=1ct8ebrKR1Q
Dobra kosik, teraz bez pierdolenia - serio obaj jestescie z Warszawy i grywacie w te pilke?
El Shaarawy to jest włoski diament obecnie, mam nadzieję, że go Prandelli w kadrze dobrze oszlifuje.
Zaskakuje mnie Fortuna Dusseldorf. Mieli się bronić przed spadkiem, a piłkarze ze stolicy Nadrenii Północnej-Westfalii rozgromili Eintracht aż 5:0. Zaczęli zdobywać punkty z teoretycznie lepszymi od siebie rywalami. Może zaskoczą i np. w przyszłym sezonie powalczą o europejskie puchary? Eintracht coraz bardziej cieniuje, a prawdziwy hit Bundesligi już jutro. Będzie co oglądać. :)
Może zaskoczą i np. w przyszłym sezonie powalczą o europejskie puchary?
oj Stra
. Może zaskoczą i np. w przyszłym sezonie powalczą o europejskie puchary?
kurwa, fortuna dusseldorf walczaca o europejskie puchary, zaczynam odnosic wrazenie ze Stra to jakis masterplan Loona
W przyszłym sezonie, nie teraz. Potencjał jest w tej drużynie.
Kiedyś takim Kopciuszkiem była drużyna Mainz 05 i jakoś udało im się dostać do Ligi Europy, chociaż nikt na nich nie stawiał. Wszystko jest możliwe.
El Shaarawy to jest włoski diament obecnie, mam nadzieję, że go Prandelli w kadrze dobrze oszlifuje.
szlifuje to sie on obecnie sam, bo nie wierze w to, ze macza w tym palce allegri
jak mu nikt nie przeszkodzi to bedzie za ~2 lata tam, gdzie teraz powinien byc pato
12 bramek, w sezonie, a jutro poczatek grudnia - 20 latek
takich statystyk nie mial del piero, totti czy vieri
swoja droga, przebil tez messiego................ ups
Dlatego było powinien, a nie? :P
No nie wiem, czy rozeszły, w końcu na klubowych korytarzach mogą się gdzieś spotkać. ;>
w klubowym szpitalu - moze, ale najpierw baska musialaby std zlapac od mlodego, a ten za bardzo wrazliwy zeby jak prawdziwy ronaldo bawic sie w party hard
Moze i przebil Messiego, ale na pewno nie Lewandowskiego
Siedziałem wtedy na podwórku, zrywałem się ze szkoły
Żeby kleić triki na murku, beztroski i wesoły
Zanim narkotyki Michałowi zrobiły w mózgu szkody
Wynosiliśmy boombox na pobliskie schody
'93 - '94, to był przełom
Nagrywaliśmy klipy na wideo, nie było Vimeo
Przegrywaliśmy kaset tony na pierwszym Sony
Gdy oni odbijali notatki na ksero, moje ziomy
Swoim Beltonem tagowali swe imiona
I co innego znaczyło kupić chromy niż mieć fajne koła
Stara szkoła, bit V.O.L.T.
Zanim nagrałem pierwszą z płyt, pierwszy track na pro LP
http://www.youtube.com/watch?v=eOpvTJPFXo8&feature=g-all#
polecam przed dzisiejszym hitem bundesligi ;>
Rock, proponuję, żebyś co tydzień przeglądał kolejki z najlepszych lig europejskich i wybierał najciekawszy mecz oraz oczywiście go rozgrywał.
Wyrzygana tęcza zalewa już cały mój dom...
Id....., który zarabia spore sumki na byciu oglądanym przez gimbusów :(
Wyjdźcie, nie wiecie co to są prawdziwe gwiazdy, siejcie Mordor! I tarcza szmato!!!
Czy ty czasem Stra nie powinieneś do matury zakuwać?
@o tam na dole
Nie, dziękuję. Mam dosyć Loona na dzisiaj po przeczytaniu [121].
@onemore
No i wywołałeś wilka z budki kababowej
Nie w temacie jesteś, więc niestety nie złapiesz moich celebryckich żartów. :( Loon jako doświadczony vloger (prawda?) chętnie ci wyjaśni, o co w tym chodzi.
Stra postanowił odejść z liceum, bo po co się uczyć, skoro można być vlogerem
Bayern ma przewagę 10 punktów nad II zawodnikiem ...
Mecz rozgrywany jest w Bayernie ;)
Bez przesady żeby uważać MP3 i Alan Wake za trudne gry. W dzisiejszych czasach nie ma trudnych gier :)
Ja nie jestem jakimś hardcore playerem, tylko parę gier znam jak własną kieszeń, w reszcie się męczę i są dla mnie trudne. Wake jest trudny dla mnie z niewiadomych powodów, a MP3 byłby bo nie potrafię grać w FPS na padzie, ale czas najwyższy się nauczyć. Zresztą jak nie ma trudnych jak jest Street Fighter. :|
teraz cytaty z hiphopolo są na czasie?
Teraz na czasie jest disco polo, także hiphopolo pewnie tym bardziej. Zresztą to co wkleja Loon to nie hiphopolo. :>
Bym zapomniał, jeszcze raz ktoś tu wrzuci link do Rocka i jego krzywej mordy to naślę na was Wanię z adremem.
MP3 to TPS
Przyznam, że mnie gry strzelane na padzie męczą i irytują, ale z AW nie miałem żadnych problemów. Przecież tam głównie się nawiewa, bo przeciwnicy spawnują się w nieskończoność.
Zresztą to co wkleja Loon to nie hiphopolo. :>
Nie wiem co to jest. Wszystkie próby podejmowane przez znajomych by zainteresować mnie polskim rapem kończyły się porażką.
z tego co pamietam koobon to w zadnym momencie AW przeciwnicy nie spawnuja sie w nieskonczonosc, po prostu jestes starym dziadem ktory pada pewno nie moze utrzymac ;)
ty z kolei ssiesz kubinho bo fpsy na padzie to sama przyjemnosc!
jak nie jak tak
poza tym, grę przeszedłem, więc musi być łatwa skoro dokonałem tego mimo starczego uwiądu i artretyzmu
jak tak jak nie, jestem przekonany ze za kazdym razem przeciwnicy koncza sie co wskazuje ten bullet time przy rozpieprzaniu ostatniego z nich
ty z kolei ssiesz kubinho bo fpsy na padzie to sama przyjemnosc!
Grałeś kiedyś adrem może po sieci w jakiegoś porządnego szybkiego fpsa? Tak z czystej ciekawości pytam :D
Świat oszalał, są dzisiaj dwa ciekawe mecze w la liga. I żaden z nich nie jest gran derbi.
W AW preciwnicy kończą się, ale w większości przypadków lepiej było poprostu wiać do światła. Z początku też myślałem, że zatłuke wszystko co się rusza, aż do momentu kiedy byłem w sytuacji, gdzie zawsze nie miałem amunicji... spróbowałem poprostu uciec do jakiegoś akumulatora ze światłem :) Wtedy zrozumiałem, że to nie jest zwykła strzelanka, lecz trzeba tak naprawdę grać survivalowo i w niektórych sytuacjach poprostu uciekać :) AW stał się przez to dosyć łatwy.
Co do MP3 to muszę przyznać, że musiałem przerzucić się z pada na myszkę i klawiature. Rzeczywiście na padzie grało się dosyć mozolnie. Najgorsze, że MP nie sprawiał mi takiej satysfakcji na padzie. Dopiero po przesiadce na myszke celowanie było przyjemniejsze i skuteczniejsze.
[141]
oczywiscie, a co chcialbys udowodnic gdyby bylo inaczej?
[142]
ha, wiedzialem ze to sterowanie padem jest spierdolone a nie ja :s
TPSy rządzą na padzie. MP3 akurat kończyłem na PCie i pękł w 12h na hardzie. Nie wiem co tam trudnego było. Macie nieskończony bullet time i pełno painkillerów. No chyba, że jesteście die-hard fanami twórczości Sly'a, to tak się nie da...
Pierwsza gra, w której headshoty dawały mi taką frajdę. Taki mały feature, a jak cieszy.
Później światło w AW jest raz na jakieś 5 minut, a staminy wystarcza Wake'owi na bodajże 5 sekund sprintu. Zresztą ja z wami nie rozmawiam już, tu sami hardkorowi plejerzy są. Ja w takie giery (racja, MP3 to TPS :P) jestem casual i zniszczenie mrocznego kombajnu bez kierowcy i 5 przeciwników na raz nie jest zadaniem prostym, przynajmniej dla mnie. Takich przykładów, gdzie po prostu musiałem zabijać całe hordy opętanych jest mnóstwo. W niektórych miejscach spawnują się w nieskończoność, w niektórych nie.
napster Ty to w ogóle pewnie niszczysz Śląskiem Barcelonę na Legendary jak Strę na necie, a w SFIV grasz na poziomie Asian i zastanawiasz się co tak łatwo. :|
jozef - chyba nie załapałeś czegoś.
[122]
Boże, chociaż tutaj byście nie pakowali tych dziwolągów o nazwie Rock&Rojo...
kubinho - Pisze, że grał więc pytam w którego. No chyba że ten wątek zaczął ostatnio funkcjonować na jakimś innym poziomie abstrakcji od mojego i tam jest napisane coś innego.
adrem - To fantastycznie się składa, trzeba się kiedyś ustawić na jakiegoś duela :D O ile funkcjonują jeszcze w tego ut jakiekolwiek serwery inne niż do gówna którym jest TAM.
[144]
UT 2004 troche kiedys, jedyny fps ktory porzadnie ogrywalem na pc to cod4, na konsoli bylo tego wiele wiecej
[149]
cienko to widze bo tego ut juz chyba od dawna nie mam, serwery tam i tak zawsze byly jakies pojebane i granie na pc ssie ;p zapraszam na xbox live, tam chetnie cie zniszcze
Ja zrozumiałem, że adremowi granie na padzie w FPS się nie podoba, już sam nie ogarniam?
Ciągnę OT, ale jak ktoś mi wytłumaczy na ch ja w to gram to stawiam flaszkę.
http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/143976813
Niedługo mecz Arsenal - Swansea, wreszcie może się odbiją, przeciwnik do ogrania, ale nie będzie łatwo zdobyć 3 punkty, a pewnie nawet i 1.
[151]
zle zrozumiales, ja naprawde uwazam ze w fpsy sie super gra na padzie :p
Ciągnę OT, ale jak ktoś mi wytłumaczy na ch ja w to gram to stawiam flaszkę.
ja nie umiem, jedyne co widze swietnego w trzynastce to to ze ze znajomymi nadal fajnie sie gra
pogadajcie sobie jeszcze o gierkach nerdy, PIF PAF
Bym zapomniał, jeszcze raz ktoś tu wrzuci link do Rocka i jego krzywej mordy to naślę na was Wanię z adremem.
Adrem jest Wanią, to jedna i ta sama osoba. Nota bene i tak nie ma szans z armią Rocka, więc przykro mi, ale...
Idźcie z tymi grami sobie, ja wiem, ze sam zaczalem, ale to dlatego, ze koobon, Cainoor i Bullz są ogarnięci w temacie BG, no i to - kurde - BG.
Inter nie wystawia Sneijdera, United juz kombinuje jak ustawic go w taktyce. Pierwszy raz w historii autentycznie wstydze sie, ze jestem kibicem Interu. Metody totalitarne, a Wes to inteligentny, wspanialy pilkarz i zycze mu nowego klubu w takiej sytuacji.
i cudowna istota ludzka, wierny przyjaciel, ktos z kim mozna konie krasc, chlop do tanca i do rozanca
Stra, balzam, jestem wzruszony jaki wspolny front tworzymy w wiadomym watku, pilka nozna naprawde laczy ludzi
Już kiedyś "Piłka nożna" była uznana jako siedlisko największego zła, element i odrzut tego forum, więc to nie dziwota. :P
A tak na całkiem poważnie to nie jest kwestia jedności akurat, to jest kwestia zwyczajnego sensu.
Śmiej się śmiej, ale prawda jest taka, że ten wątek czyta regularnie dużo więcej osób, niż by Ci się mogło wydawać, ale jak przyznają, "boją się tu pisać" :D
[164]
Sęk w tym, że poza FIFA jestem dosyć cienki. W FPSy mam zazwyczaj ratio 0,00001.
Poważnie, stawiam flaszkę, a nikt nie potrafi rozwiązać tej zagadki?! Domyślam się, że Stra nie widzi problemu (hehehe!), ale nie wszyscy są chyba obojętni na to co zrobiło EA z FIFĄ?
zle zrozumiales, ja naprawde uwazam ze w fpsy sie super gra na padzie :p
Jeszcze powiedz, że na stojąco, a cała ta układanka zacznie mieć jakiś sens.
adrem lubi jesc zupe widelcem
przynajmniej na siedzaco
2 remisy i w dupala, progres z rafa zawsze spoko
To kogo obstawiacie na nowego trenera Chelsea?:))))))
Kurde mam nadzieje, że Mancini też poleci przez LM i Mansour wykaże się intuicją Romana.
btw. Szanse, że United kupi Sneijdera niewielkie, raz że jest Kagawa za 16 baniek, dwa że Ferguson nie kupuje w styczniu, trzy że nie znoszą się z Van Persiem serdecznie, przecież na World Cupie między sobą prawie w ogóle piłki nie wymieniali. Lewandowski to też jakiś bullshit, napastników wysokiej klasy pod dostatkiem a i w szkółce dwa niezłe prospekty siedzą. Fergie teraz skrzydłowych szuka, Nani stwierdził że będzie w tym sezonie kupą, Valencia gra najsłabszy sezon odkąd się zjawił, a Young nie ma psychiki i umiejętności by grać regularnie w dużym klubie (jeśli się coś nie zmieni to obok Bebe będzie najgorszy interes ostatnich 5 lat). Niby się śmiałem jak latem odbywało się polowanie na Hazarda, Lucasa i kogoś tam jeszcze, ale po raz kolejny widać że szkot wiedział co się święci. Szkoda że na pomocnikach zna się tak samo jak pewnie centrach w NBA.
dwa że Ferguson nie kupuje w styczniu
Mam nadzieję, że złamie tę zasadę, kiedy jeszcze Isco jest do wyciągnięcia za rozsądną cenę.
Facet zapowiada się lepiej, niż te wszystkie Sterlingi i El Shoarmy
http://www.youtube.com/watch?v=9VV31g0InpU
Jak Jar Jar Binks za najlepszych czasów, hehe ;]
Rafi zawsze spoko, przynajmniej kase mozna na nim zarobic.
Teraz tylko czekac do 20.45 na derby!
Po prostu prawdziwy Polak wybiera sam wiesz co.
Skiter -> No, mecz do jednej bramki - nudny bądź mecz pomiędzy dwiema solidnymi drużynami - emocjonujący. Wybór prosty. :P
napster -> Nie wierzę, namiary, nazwiska! :D
Co do Fafy to szkoda komentować. Księgowy mam nadzieję niedługo wyleci i liczę, że piłkarze Chelsea robią to specjalnie, tak jak ich koledzy z Interu kiedyś.
21 - Man City have been awarded more penalties than any other side in the Premier League since the start of 2010-11. Spotted.
A to druki podłe jedne : /
also
RAWK Meltdown @RAWK_Meltdown
Agent Benitez is just doing everything he can so Liverpool can finish top 4
[176] Spoko by bylo jakby Juve zasponsorowalo taka sama akcje Milanowi, hehe.
Bayern:
Neuer - Lahm, Dante, Badstuber, Alaba - Martinez, Świniak - Muller, Kroos, Ribery - Mandzukic
POLSKA:
Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, Gundogan - Biletyplz, Gotze, Reus - Lewandowski
DO BOJU POLUSSIO, ZJEDZCIE HITLERÓW!!~~!11
IDEALNA kolejka!
Chelsea i Arsenal zawiodły, a Tottenham spokojnie pokonuje 0:3 Fulham, do tego strata WBA !
ten michu to ladny wariat, co prawda nie ma co sie jarac bramkami z pasterzami z emirates, ale 10 bram w lidze robi wrazenie
wenger przynajmniej nie powie, ze "druzyna pokazala charakter tylko zabraklo nam szczescia".
Księgowy mam nadzieję niedługo wyleci i liczę, że piłkarze Chelsea robią to specjalnie
Profesjonalizm pełną gębą.
Podobno Inter się też podkładał, wiec jak nie ma innego sposobu na pozbycie się niechcianego trenera, to trzeba się łapać najprostszych środków.
Pensję za okres podkładania się też proponuję oddać. Plus zrzutka na zwrot kasy dla kibiców, którzy przychodzą patrzeć jak panowie piłkarze zapierdalają, a nie się podkładają. Chęc wyrażenia swojego wsparcia dla byłego trenera to jedno, a poważne traktowanie swoich obowiązków to drugie. Może i Romek odstawił numer, ale - mimo wszystko - takie jego prawo. Bądź co bądź to on uczynił Chelsea klubem dużego formatu. I jeśli ten klub myśli poważnie o sportowych ambicjach i mistrzostwie, to panowie piłkarze powinni spiąć poślady, zaakceptować zastaną sytuację i zacząć grać, niezależnie tego, czy akutalny trener akurat wg nich jest lepszy, czy gorszy. Jaki by nie był, też zasługuje na jakiś kredyt zaufania, nawet jeśli to jest Fafa.
Niestety po tym, jak wielki pan kapitan musiał pokazać swoje ogólne wyj*** na Beniteza, reszta piłkarzy (prawdopodobnie) poczuła jakąś tam kretyńską solidarność. Bo w tym przypadku inaczej nazwać jej nie można.
Stra - dodałem posta i zmieniło mi wielkość czcionki. Poradziłeś sobie z tym jakoś?
A Arsenal przegrywa, bo im się po prostu nie chce. Sytuacja dużo mniej skomplikowana niż w Chelsea.
MU
Ja pierdykam, bramkarz i obrona United na wakacjach (coś nowego, nie?).
Lindegaard nie potrafi złapać piłki, Evansa przeskakuje każda pika, do której skacze, Evra nie trafia ze wślizgami i efektem tego są częste przewagi gospodarzy w akcjach ofensywnych.
Nie wspominając o genialnych zmianach, teraz napędem United są Fleczer, Jones i Carrick.
edit. Kolejny kiks główkowy Evansa, nie mogę już dziś patrzeć na tego kolesia. Może warto spróbować z duetem Smalling-Jones na środku obrony.
tomazzi -> Nie, ale podbij mój wątek. :D
3:4 do przerwy, szkoda, że w drugiej połowie gra w Reading już mniej bramkowa. Za to Bayern przycisnął Dortmund i piękną bramkę strzelił Toni Kroos. Naprawdę ładny gol i wreszcie Seven Nation Army puszczone.
O co chodzi z tym Lindegaardem, De Gea jakąś kontuzje złapał czy co?
Conte zmienia ustawienie na 4-3-3, nie wiem czy to teraz rozsadne rozwiazanie, brakuje mi poza tym Fabio w ataku. A studio w ence jak zwykle nie zawodzi... juz czuje w powietrzu te stronniczosc komentatorow.
Stra - dodałem posta i zmieniło mi wielkość czcionki. Poradziłeś sobie z tym jakoś?
To skrypt forum płacze po Beczce
Heheehehehe Taki temat wątku to tylko Stramacioni mógł założyć. ;/ Przykre to jest.. patrzeć jak taki wieloletni wątek spadł na psy i zniżył się do poziomu trollowania..
Brawo Barcelona! :) VIVA BARCA !!!
wypierdalaj!! :))
Już 10 pkt przewagi nad Chelsea, dzięki Rafafafa :)
Przykre to jest.. patrzeć jak taki wieloletni wątek spadł na psy i zniżył się do poziomu trollowania..
"źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"
Może stwierdzenie to wyszło spod klawiatury niewłaściwego forumowicza, ale ja się z tym zgadzam, kiedyś to był fajny nierozmydlony głupotami wątek.
Azazel, tempa dzido, wytłumacz mi dlaczego samobója Amorebiety zaliczyli jako trafienie Messiego?!?!?!?!?!
Messi musi śrubować rekord, dlatego wszystkie bramki w meczach Barcy są naliczane na jego konto.
Dziwna sprawa z tym golem. przecież chyba powinien być samobój? :) No ale i tak byłaby brama :) Brawo BARCA!
Tak swoją drogą dopiero zobaczyłem wyniki z innych lig.
Valencii tym razem nie wyszła gra w osłabieniu, ale że aż takie bęcki?
Poza tym upadków z wysokości ciąg dalszy, bolesny dół kontynuuje Wisła i w sumie naprawdę szkoda mi tego klubu...
Valencii tym razem nie wyszła gra w osłabieniu, ale że aż takie bęcki?
Gdzie byłeś tydzień temu?
Barcelona 3:0 Bilbao :D
Tydzień temu to grali z zawsze silną Malagą na wyjeździe, sądziłem że u siebie będzie jak z Bayernem :D
Nie wiem co jest gorsze.
1. Azazell okazuje się geniuszem zła. Po tygodniach analiz naszych zachowań i postaw stworzył profil psychologiczny trolla doskonałego, która doprowadza ludzi do szewskiej pasji równie szybko jak Loon wciągający kolejne ciastka w Starbucksie.
2. Jest po prostu tak gupi.
hax na wieczór?
kolejny sedzia rozpoczyna "odpracowywanie bledow", powinno byc juz 1-0 dla Juventusu
Kolejny weekend z Kapitanem Morganem :(
Paudyn, obczaj:
http://www.youtube.com/watch?v=yOD5mcMnfmI&feature=player_embedded
\m/
Po przerwie
1. Glik to idiota
2. Dlaczego Pirlo ciagle strzela karne?
Zgred
Widziałem, panna wymiata. Jest coś niezwykle urokliwego i pociągającego w kontraście pomiędzy jej sukienką, a wykonywanym utworem \m/
O dzizas, w jakim Barca jest gazie;o
Nie chodzi mi oczywiście o ilość pkt i wyniki, tylko o styl gry.
Od dwóch kolejek gra naprawdę świetnie, szybko i ładnie, aż chce mi się oglądać mimo, że znam końcowy wynik.;)
dzizas w jakim gownie jest real, co tylko pilke odzyskaja to juz spod wlasnego pola karnego leci pilka na benzeme -_-
napster -> Ja tam jestem zdania, że to troll, może nawet czyjeś wcielenie. No, mam nadzieję, to koobon się śmieje, żem naiwny... :(
Derby della Mole nudne, przez tę czerwoną kartkę Glika Torino bez szans. Ale zasłużona...
Trener Valencii poleciał. Co ciekawe, jak czytam kibice na podczas meczu żądali głowy prezesa klubu :>
HE'S BACK
wreszcie
Trener Valencii był asystentem Beniteza w Interze. To wystarczy, jak ktoś sobie księgowego juniora zatrudnił w Walencji, to niech cierpią.
Bendter po raz kolejny potwierdza, że jest najbardziej drewnianym napastnikiem ostatnich lat. Kompletnie nie rozumiem tego transferu do Turynu, już bardziej efektywne byłoby zainwestowanie tych pieniędzy w zgrzewki mineralki...
ten mecz to jakis koszmar, albo ktos wyleci albo ktos zginie, mowie wam
Bendter po raz kolejny potwierdza, że jest najbardziej drewnianym napastnikiem ostatnich lat. Kompletnie nie rozumiem tego transferu do Turynu, już bardziej efektywne byłoby zainwestowanie tych pieniędzy w zgrzewki mineralki...
+1
ma przed soba z 3 metrow cala bramke a ten oczywiscie kopie z calej sily w Gilleta
dobrze ze spotkanie juz pod kontrola
jezu, ale mnie suszy; siakiś mróz arktyczny idzie
Gdyby tak ktoś jeszcze temu Angelowi oleju do łba nalał... :|
Najlepszy est czarny w koszulce Realu (1:05) :P
to rog swietokrzyskiej i marszalkowskiej?
jedni wala w ronaldo, drudzy w falcao, sedzia wali full retard mode i ma to w dupie, w pizde taka liga
to fakt, nawet wygląda jakby wolał z domu nie wychodzić, deczko zblazowany
[235]
si, widać Sezam
ed.
Costa glutami w Ramosa... #laliga
Nie żeby coś, ale na pamiętnym turnieju ministrantów Paudynowi nie odskakiwała...
nie wspominajac juz o tym ze on trafial na pusta bramke, oj Paudyn zle wybory w zyciu poczyniles, mogles byc gwiazda
troche taki igor sypniewski watku
Fani Barcelony musza miec smutne zycie (bo zapewne oni zrobili gifa). Mecz trwa a oni stercza i wyszukuja jakies bledy Krolewskich.
Mam nadzieje ze jutro Napoli zgubi punkty, chociaz z Pescara to i Gornik Zabrze by chyba nie mial problemow. No ale lubie niespodzianki! hehe :)
[238] Oj, coś nie wyszło. Zdarza się i najlepszym.
[242] Krzysio Jackowski?? A skąd wiesz, że to nie fani Atletico?
hehe
[244]
Niestety nie widzę Jamesona, więc z braku laku też wychodzi mi Cpt Morgan \m/
Tits
I wanna see your tits
I wanna see your tits
Big ones
Small ones
It doesn't matter
Właśnie doczytałem, że Anderson wypada na kilka tygodni. Nie znam przekleństw by opisać jak bardzo mnie to wkurwiło. Brak słów po prostu.
Ja tam w przypadki nie wierzę, czyszczenie w MU zacząłbym od sztabu medycznego. Swoją drogą niewiele brakowało, aby dziś Jones ponownie znalazł się wśród kontuzjowanych po jednym ze starć. Po cholerę Szkot od razu go zamęcza. Tym bardziej, że to ambitny koleś i widząc, że nie idzie, robił praktycznie wszystko w pomocy, czy to rajdy na skrzydle, czy też próby odbierania i rozgrywania. Można było od razu zacząć ze Smallingiem na RB i Rafaelem na RW, bo młodzian już kiedyś udowodnił, że może grać z boku pomocy. Wtedy możliwości rotacji w środku byłyby zdecydowanie większe.
[252] Bramkarz ustawiał wgl mur ? bo mi to wygląda na to że każdy sobie stanął tak jak chciał.
I tak przegrali, sensacyjnie, więc w kontekście całego meczu gol bez znaczenia. :P
Ehh, http://www.youtube.com/watch?v=T-6YzsqPjr4
Messi, przypomina dawnego Ronaldo, oczywiście tego z Brazylii :)
Wspomnienia :)
zawsze musza dawac wszystkie dobre mecze na sobote, zeby w niedziele wialo nuda na boiskach.
Ciekawe ile Inter zaplacil Palermo za samoboja.
A Roma po ciekawym meczu wygrala ze Siena 3-1, dwie bramki w ostatnich kilku minutach
Naprawdę coraz bardziej podoba mi się legijna młodzież. Gra z pomysłem, polotem, nie czeka, tylko stara się wyprzedzać. Masa akcji zainicjowanych dzisiaj poprzez świetne odbiory.
Paudyn - jest oddzielny wątek dla Ekstraklasy. Nie offtopuj.
Wczoraj nie miałem czasu więc napiszę dzisiaj.
Liverpool z Southampton zagrał całkiem przyzwoity mecz. Niby wygrana jedną bramką lecz przez cały mecz miałem pewność że Święci nie są raczej zagrożeniem dla The Reds. Cieszy udany powrót Lucasa, od razu było widać zmianę gry Liverpoolu. Leiva dobrze zabezpieczał tyły dzięki czemu Allen i Gerrard wreszcie mogli grać bardziej kreatywnie i nie musieli aż tak bardzo zabezpieczać tyłów. Cieszy również kolejny znakomity występ Enrique - widać że wrócił do formy, oby tak dalej. Z wczorajszego meczu doczepić się mogę jedynie tego, że padła tylko jedna bramka oraz, że Suarez zobaczył żółty kartonik i nie będzie mógł zagrać w wyjazdowym meczu z West Hamem.
http://www.youtube.com/watch?v=t-b2We0-gKQ
W MU miał lepszy celownik.
Valencia jest jednak szybszy.
http://www.youtube.com/watch?v=EvfLg8_Wi9s
Wielka szkoda, że tylko słupek był w tej sytuacji, bo zasuwał naprawdę wspaniale.
its time for hax bitches
http://www.haxball.com/?roomid=1e50dfbeaac72c12f1c45799867729be7ba4ed0e22027a0313c6f43f9d4c69da&pass=1
warszawa
http://www.youtube.com/watch?v=T83Iqknj51U
Też niezła rakieta. Wydaje mi się jednak że Martins w formie i 10 lat temu był najszybszym z zawodnikó jakich widziałem :)
Oj mefek mefek :)
[263] nie myl szybkosci z przyspieszeniem
[267] jw
[268] czytaj watek, choc na twoje usprawiedliwienie przemawia fakt, ze od jakiegos roku produkujecie tutaj takie niezliczone ilosci syfu i spamu ze z trudem wylapuje sie ciekawe posty
Wydaje mi się jednak że Martins w formie i 10 lat temu był najszybszym z zawodnikó jakich widziałem :)
overmars byl najszybszy - nikt nie potrafil go dogonic i fifa ze wzgledow bezpieczenstwa wprowadzila czerowne kartki za faule od tylu
[270]
Nie mylę. Valencia w tym roku pobił rekord Ronaldo i jest oficjalnie najszybszym zawodnikiem w PL, więc głupio-mądrego udawaj gdzie indziej :))))
overmars byl najszybszy - nikt nie potrafil go dogonic i fifa ze wzgledow bezpieczenstwa wprowadzila czerowne kartki za faule od tylu
Może jakieś dane? Hmm... Za najlepszych lat Holendra, to żaden białas nie myślał nawet o zejściu poniżej 10 sec na setkę. Mam nadzieję, że łapiesz aluzję?
@Stra
Masz swój dowód. Może niepotrzebnie im odwagi dodałem :(
Nie mylę. Valencia w tym roku pobił rekord Ronaldo i jest oficjalnie najszybszym zawodnikiem w PL, więc głupio-mądrego udawaj gdzie indziej :))))
Ale App w tym przypadku ma akurat racje. Na filmiku, który wrzuciłeś widać tylko przyśpieszenie Valencii na kilkunastu metrach a dyskusja była o sprincie przez całe boisko.
ZgReDeK, kupowałeś jakieś rzeczy z Valencii w SMJ Sport, u oficjalnego dystrybutora Jomy w Polsce? :P Bo chciałbym sobie coś z Fiorentiny wziąć, a to jedyne popularniejsze kluby, które ubiera ta firma.
Dzisiaj nudno, dokończenie kolejki w Anglii czy w Niemczech, za to przez następne dni europejskie puchary - więc będzie się działo. :D
Stra jest niesamowity, jest jedyną osobą na świecie, która w takim zdaniu zawarłaby oficjalnego dystrybutora Jomy w Polsce nie dostając za to w łapę lub nie będąc w jakiś sposób związanym z firmą.
Skończyłem Walking Dead - dół na maksa :( zajebista gra!
Stra---> mój kumpel jest fanem Valencii i podniecał się jakąś koszulką ostatnio, zapytam go i dam znać...
a jutro n-ka raczy nas meczami, ktore i tak nie maja juz znaczenia (ew. tylko psg - porto). trzeba bedzie stream'y odpalac...
m.sport.pl/pilka/1,117874,12968933,Liga_hiszpanska__O_dwoch_takich__co_chca_ukrasc_wszystko.html
Matko jak on kazde zdanie rozwleka. Jeden wielki slowotok zamiast rzeczowego artykulu. Facet niby pisze z sensem ale strasznie sie to czyta. Przynajmniej w moim przypadku.
Jego sie fajnie czyta jak
a) pisze o Twoim ulubionym klubie poematy
b) akurat sie z nim zgadzasz
W przeciwnym wypadku rzeczywiscie bywa roznie. Lubie go za te pierdolki itd., ale czasem tez mnie troche wkurza ;)
Ja tam Steca lubię, nie wiem, skąd on ma ten styl, ale jest to naprawdę godne podziwu - że coś takiego wymyśla. :D
jozek -> No bo tak jest, ceny naprawdę mają w porównaniu do innych atrakcyjne - no i towar dostępny. Joma to przecież mało znana firma, przeciętniak w zestawieniu z Adidasem, Nike, Pumą czy Umbro. Ciężko znaleźć.
ZgReDeK, kupowałeś jakieś rzeczy z Valencii w SMJ Sport, u oficjalnego dystrybutora Jomy w Polsce? :P Bo chciałbym sobie coś z Fiorentiny wziąć, a to jedyne popularniejsze kluby, które ubiera ta firma.
Nie, ale ludzie na stronce VCF raczej chwalą (?) sobie sklep. Podejrzewam ejdnak, że taniej byłoby się skrzyknąć z kilkoma kibicami Violi i zamówić z oficjalnego sklepu.
Chcę zamówić solo i z polskiego sklepu, a to chyba jest najlepsza opcja. Tylko sklep dość mały, ale ma asortyment właśnie dość niepopularnych firm. Wezmę. ;)
że taniej byłoby się skrzyknąć z kilkoma kibicami Violi i zamówić z oficjalnego sklepu.
maja az tylu w Polsce?
Było 15, ale 8 kupił sobie Juventus
BREAKING: Man United and Dortmund have agreed a €15m deal for Robert Lewandowski + a 5-year personal contract. [Sky Germany]
Forza Juve !
;
Levandowski Huehue
Jak pojdzie do MU to sobie zniszczy kariere, w Juventusie przynajmniej by gral bo tam nie ma prawdziwego wysunietego napastnika.
nie ma co wierzyć tym plotką, a kucharczyk to nie jedyny(na szczęście) agent Lewego
nie ma co wierzyć tym plotką, a kucharczyk to nie jedyny(na szczęście) agent Lewego
bledy ortograficzne i merytoryczne w jdnej krotkiej wypowiedzi, co z ta Polska?
Jeden pozytyw takiego transferu - Welbeck na ławę :> O ile oczywiście Ferguson byłby akurat przy zdrowych zmysłach :D
sir musialby byc idiota sciagajac kolejnego napastnika. duet rooney - van persie to najlepszy atak w premier league. do tego hernandez, ktory juz strzela sporo bramek, wchodzac z lawki, a jeszcze kupa lat przed nim. nie wiem co mialby tam robic lewandowski.
united ma braki na innych pozycjach
Do ligi włoskiej ta ja bym chłopaka nie wysyłał, ale United? Przeca on tam sobie nie pogra.
Problem w tym, że Ferg chce chyba z Rooneya zrobić następcę Scholesa. Cóż, ma chłopak potencjał.
Nie uwazasz Paudyn ze teraz troche za pozno na przeksztalcenie juz uksztaltowanego zawodnika na zupelnie inna pozycje?
polaczky cebulaczky jeszcze zobaczycie, ze robcio bedzie mial krola strzelcow w premiership
robin za rok dwa bedzie szrotem, rooney od dawna pikuje, welbeck jest w druzynie, zeby safa o rasizm nikt nie posadzil, a hernandez to kabaret - wieksza konkurencja jest gorniku, gdzie maja przemyslawa
Tyle, że Lewandowski to nie jest cofnięty napastnik, więc przesunięcie Rooneya miejsca dla niego w składzie nie robi. Na tej pozycji są van Persie, Hernandez i Welbeck, na kij im Lewy?
No chyba, że SAF na starość zechce przejść na 4-3-3, to jeszcze jakoś by się dało upchnąć Lewego i van Persiego, ale gdzie wtedy miałby grać Runi?
jak wgl mozna zestawiac polprodukty typu welbecka i hernandeza z gwiazda bundesligi lewandowskim?!
To nie jest kwestia zestawienia, a miejsca w składzie. Jeśli masz w ekipie zero rozgrywających i czterech napastników to nie kupujesz piątego.
Poza tym, Hernandeza to ja bym się nie czepiał. Siedzi na ławce, nie awanturuje się, a gdy go wpuścisz to strzela bramki.
Welbecka też czepiać się nie będę, bo w akcji znowu tak często nie widywałem, a gdy widywałem to strzelał jakieś cyrkowe bramki.
strony obu druzyn milcza wiec zebyscie sie czasem nie podjarali na nic
Nie uwazasz Paudyn ze teraz troche za pozno na przeksztalcenie juz uksztaltowanego zawodnika na zupelnie inna pozycje?
To co ja uważam nie ma tu żadnego znaczenia, Ferg już niejednego piłkarza zmarnował przekwalifikowując go na inną pozycję. Na pewno jest to pomysł lepszy, niż pakowanie Jonesa na DM, bo Runi ma świetny przeglad pola i kropnięcie z dystansu. Generalnie gdyby miała to być czysta pozycja Scholesa, to Runi nie musi na tym źle wyjść. Obawiam się jednak, że tak nie będzie.
No chyba, że SAF na starość zechce przejść na 4-3-3
Jeśli przyjrzysz się uważnie, to zobaczysz, że do tego właśnie całość zmierza. Jestem temu absolutnie przeciwny, bo ta drużyna zawsze najlepiej banglała opierając grę o skrzydła. Rzecz jasna można zmienić system, ale trzeba też dobrać do tego odpowiednich piłkarzy, a mamy już przecież w drużynie naprawdę dobrych wingerów. Na razie wychodzi na to, że United będzie miało skrzydłowych napastników, pomocników i obrońców, więc będzie cud, jak oni się wszyscy na boisku nie pozabijają :D
a gdy widywałem to strzelał jakieś cyrkowe bramki.
To jest taki Dwyane Wade piłki nożnej, niestety tylko w kwestii cyrkowych wykończeń, które i tak jakimś cudem wpadną do siatki ;-)
Sneijder jest do wyjecia po tych akcjach za 15 baniek pewnie, albo do wymiany na jakiegos sraniego
Zgadzam się z koobonem, MU ma bogactwo w ataku, nawet biorąc pod uwagę przekwaliflikowanie Rooneya.
robin za rok dwa bedzie szrotem, rooney od dawna pikuje, welbeck jest w druzynie, zeby safa o rasizm nikt nie posadzil, a hernandez to kabaret - wieksza konkurencja jest gorniku, gdzie maja przemyslawa
Słaby ten trolling.
to fakty gimbie
a borussia chce podobno milika z gornika w zamian za ew. sprzedanego lewego, wiec sa juz przygotowani na strate.
[306]
rotfl, nie ma tematu do ktorego Loon nie wepchnalby sneijdera ktory jest do wyjecia od dziesieciu sezonow
[309]
to niezly ten lewy jak mozna go zastapic jakims milikiem z gornika
Valem - nawet nie wiesz w jakich warunkach przeglądam wątkowe wypociny a co dopiero pisać swoje <o godzinie tamtego postu>, także sorry bro:D
http://www.uefa.com/ Lolol wybierać Kube i Lewego
Casillas - Hummels, Lahm, Ramos - Kuba, Pirlo, Alonso, Xavi, Iniesta - Lewy, Falcao
a hernandez to kabaret - wieksza konkurencja jest gorniku, gdzie maja przemyslawa
implying, że ktoś może z tym rywalizować http://bit.ly/11rlKpd
Nie straszcie mnie tym Lewym, wystarczy że Welbeck 95% okazji strzeleckich marnuje.
jak wgl mozna zestawiac polprodukty typu welbecka i hernandeza z gwiazda bundesligi lewandowskim?!
Hernandez półproduktem?
Piłkarz, który w 65 meczach MU zdobył 28 bramek, a wiele jak nie przynajmniej połowę spotkań zaczynał na ławie.
Piłkarz, który w 35 meczach kadry zdobył 24 gole.
No rzeczywiście półprodukt jak się patrzy.
Prawda jest taka, że jak sobie coś Alex usra w głowie, to piłkarz ma przerąbane.
Tak było z królem strzelców Berbatowem, tak jest z Hernandezem (chociaż ten się nie awanturuje, aż tak bardzo) i tak może być z Lewym.
Wygryzienie ze składu RvP jest mało realne, a Rooney to człowiek instytucja, nawet ze złamaną nogą miałby miejsce w składzie.
Lewy IMO bardziej sobie zaszkodzi tym transferem niż pomoże.
Osobiście jednak mam nadzieję, że to tylko plotka, a sam Robert wybierze bardziej przyjazny kierunek, w końcu jest jeszcze młody, ma kilka lat na rozwój swoich umiejętności i czas na to by w kwiecie piłkarskiego wieku powędrować do wielkiego klubu.
Słuchajcie, zabawna sprawa, założyłem kolejną część, ale administracja mi ją usunęła, chyba naprawdę nie jest mi dane zakładać nowe części.
moze jednak admin jest po naszej stronie
To już tylko ku pamięci przypomnę na główek "Piłka Nożna cz. 521 - Loon - Mozart, adrem - Salieri"
No nic, STRAAAA
przeciez loon to stra, bo maja takie same poczatki nickow. nawet soul tego nie wie. co jemu za roznica, kto zalozy nowa.
Piłkarz, który w 35 meczach kadry zdobył 24 gole.
z gujana, salwadorem, kostaryka, kuba, guatemala
i jak tu powaznie z kims gadac?
Tak już pomijając "realność" tego transferu, to czysto teoretyczne byłoby miejsce. Roo definitywnie będzie grał jako typowa "10", a Welbeck jest w trakcie przekwalifikowywania na lewoskrzydłowego. Ferguson gra 4312 z możliwością zmiany na 433 w trakcie spotkania. Szkot chce zaimplementować wymienność pozycji Barcelony po swojemu i cały team ma umieć bronić i atakować. Przy takim obrocie spraw muszę zmartwić Paudyna, ale na transfer piłkarzy typu: Sneijder, Goetze itd. bym nie liczył. Będzie sprowadzał zawodników typu box-to-box jak De Marcos, czy Fellaini.
Loon
moze Duszolap nie wie ze tez popierasz po?
Hax dla rozluznienia, bo sie troche zagotowalem
http://www.haxball.com/?roomid=5b1804db8f7c083bc637ba52eda90e31f9420634683f31395b2bfa54a182d6b3
uwaga, dzis hax inny niz zwykle ;)
[518]
jesli to prawda, to...
to uczucie gdy pierwszy raz pojawiasz sie w tytule watku i admin az go usuwa