O cholera. Latem skakał bardzo dobrze i zapowiadało się na dosyć dobry sezon. Wielka szkoda, sympatyczny skoczek.
Po zobaczeniu miniaturki na onecie myślałem, że to pewien fiński skoczek... Strata dla reprezentacji Rosji ogromna :(
Szkoda go, jeden z niewielu dobrych akcentów rosyjskiej reprezentacji w ciągu ostatnich dwóch lat.
21 lat...
Wielka szkoda! To był skoczek, który pomimo młodego wieku już zdążył wyrosnąć na lidera Rosji. Bardzo źle wróżę tej reprezentacji... ogromna strata dla kadry, jak i całych skoków narciarskich.
Ostatnio drużyna hokejowa, teraz skoczek. Ech szkoda, ale drogi w Rosji są okropne. Miałem okazje jechać do Niżnego Nowogrodu właśnie M7 w nocy i to co się ta dzieje...
To znaczy co się dzieje? Yeti na drodze? Niedźwiedzie wódkę popijają pod znakami? Poważnie pytam, bo nie mam żadnego pojęcia o stanie rosyjskich dróg.
No szkoda skoczka. Miał całą kariere przed sobą i niestety zginął.
Ech....Młody chłopak, dobry skoczek. Śmierć jest niespodziewana, przy wszystkim trzeba uważać, bo jeden wypadek i...koniec.
maly_17a ==> Rzeczywiście w ostatnim czasie to Karelin był najlepszy w kadrze Rosji, ale niestety nigdy nie osiągnął poziomu Wassiliewa, a zdaje się, że swego czasu nawet Ipatov odnotowywał znakomite wyniki. To wszystko było przed Karlinem, a pozostało tylko jedno podium w GaPa.
Miał 21 lat, był ostatnią nadzieją rosyjskich skoków. Zapowiadał się na dobrego skoczka, właściwie już nim był... Masakra.
wielka nadzieja swiatowych skokow, cala kariera przed nim, odszedl nastepca hanawalda
Szkoda chłopaka. Jak każdego.
Oczywiscie czołowy polski portal nie omieszkał wykorzystac sytaucji byle nabic ogladalnosc i klikalnosc. "Zginął czołowy skoczek świata ..." oczywiscie bez informacji o kim mowa. Z całym szacunkiem dla niego ale czołowym skoczkiem to on nigdy nie był. Miał takie aspiracje byc może i mozliwości na pewno. Skoczkiem był jednak co najwyzej solidnym a zwykle dośc przeciętnym. Do czołówkie zbliżał sie od czasu do czasu na doskok.
Jak tylko Radwanska wygrala final w bejdźingu mozna bylo zdjac chwytliwy tytul i dac bardziej adekwatny : "Znany skoczek narciarski zginął w wypadku"
Media ...
/edit Jak widze to i drugi lider rynku portali nie omieszkal pojsc w slady konkurenta : "Czołowy skoczek narciarski świata zginął w wypadku samochodowym".