Pytam, bo mam Xboksa 360 z dwoma padami, konsoli pewnie nikt nie kupi, ale pady są kompatybilne z komputerem, więc może ktoś się skusi. Cena 40zł za sztukę, albo 70zł za dwie sztuki. Praktycznie nieużywane, grałem na nich raptem kilkadziesiąt godzin, z resztą, podobnie jak na konsoli. Gdyby ktoś był nią zainteresowany, to bardzo chętnie bym sprzedał, za 200-250zł spokojnie się zgodzę.
Przewodowe czy bezprzewodowe?
sam niedawno kupiłem nowego pada przewodowego od xboxa za 130 zł, więc cena z kosmosu
Bezprzewodowe.
sam niedawno kupiłem nowego pada przewodowego od xboxa za 130 zł, więc cena z kosmosu
70zł za dwa pady to dużo? :D
Bezprzewodowe bez specjalnego adaptera są bezużyteczne przy PC. A ten odbiornik samodzielnie jest baaardzo ciężko dostępny.
marcus alex fenix-->są to pady od microsoftu czy jakieś podróbki?
Narmo ---> Podróbka adaptera za $11 i jest łatwo dostępna.. ;) Oryginał chodzi coś za 80 z przesyłką na allegro.. Kiedyś był trudno dostępny, aktualnie jest tego sporo.. :)
No, ale tak czy owak - za taką cenę same pady się nie opłaca.. Skoro jeszcze sugerujesz, że mozna je wykorzystać do PC (lecz trzeba wydać drugie tyle na odbiornik)
Game Over - oryginały, kupowane wraz z konsolą.
Na Allegro najtańsze pady zaczynają się od ok. 70zł - tutaj za tę cenę można kupić dwie sztuki. Wykorzystać można i do konsoli i do PC, z tym, że nie wiedziałem o konieczności kupna tego specjalnego odbiornika.
jezeli mozesz poczekac kilka dni (dokladnie - do konca miesiaca) to kupie 1 szt., pady sa czarne czy biale (po cenie za jaka sprzedajesz konsole domyslam sie, ze biale ;) ) ?
marcus alex fenix--->kupiłbym 1 pad za 45 złotych, ale byłoby to już razem z wliczoną przesyłką listem poleconym ekonomicznym, może tak być?
EMILL - mogę poczekać, pady są białe. :)
Game Over - może być.
Wystawiać aukcję na Allegro?
marcus alex fenix-->nie ma takiej potrzeby, nie ma sensu żebyś płacił dodatkowo prowizję od sprzedaży, już kilka razy kupowałem od forumowiczów i nigdy nie było problemów. Co do płatności to może ustalimy to mailowo, Twój mail z wizytówki jest aktualny?
Tuminure - cóż, kupiona w 2009 albo 2010 roku, raz oddawana na gwarancję do Microsoftu w celu wymiany napędu (po naprawie nabiłem na nim może ze 25 godzin gry. Łącznie pograłem na niej naprawdę niewiele, łącznie stu godzin nie przekroczyłem (tak "na oko", nie wiem, jak to sprawdzić).
Game Over - ok, dla mnie oczywiście wygodniej. Mail aktualny, więc pisz, to tam się dogadamy. :)
Dzisiaj albo jutro sprawdzę stan konsoli i padów, żeby się upewnić, czy wszystko działą tak, jak opisuję. :)
AMDD - a co ma być? W sensie, że czemu do tej pory jej nie sprzedałem? Po prostu nie wystawiałem, bo o niej zapomniałem i kurzyła się prawie dwa lata w szafce.
Hmm, to świetnie, bo sprzęt leży i się kurzy, a ja na nim już pewnie nie będę grał. Tak jak pisałem wyżej, sprawdzę czy wszystko działa i odpiszę, bo nie jestem w domu i nie mam możliwości, żeby to sprawdzić w tym momencie.
marcus alex fenix-->sprawdź maila
a za ile byś chciał konsole z jednym albo z dwoma padami?
Kojazysz jaka tam jest płyta główna?
Game Over - odpisałem
AMDD - pady prawdopodobnie będą sprzedane osobno, chyba, że EMILL się rozmyśli, bo Game Over swojego ma już "zaklepanego". Sama konsola od 200zł do 250zł, w zależności czy z padem czy bez, ale myślę, że bez pada 220zł, a z padem 250zł. Płyta główna to Falcon.
nie, nie rozmysle sie, drugi pad tez jest "zaklepany", sory ;)
Jutro się z Tobą skontaktuję meilem, adres z wizytówki nadal aktualny? :P