Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Oryginalny wyświetlacz Nokia E72 - PROBLEM

01.05.2013 14:05
1
E_G300
135
Damian

Oryginalny wyświetlacz Nokia E72 - PROBLEM

Witam,

Otóż od poniedziałku próbuje kupić oryginalny wyświetlacz do Noki E72 - aktualnie posiadam zamiennik, który woła o pomstę do nieba.. kąty widzenia to w ogóle jakaś pomyłka nie mówiąc o jasności czy wystających z góry diodach.. Więc do rzeczy obdzwoniłem połowę serwisów GSM w moim mieście i w końcu trafiły się dwa oddziały, które posiadają ORYGINALNY wyświetlacz (przynajmniej tak twierdzili przez tel.) wybrałem się do pierwszego zaoferowano mi nawet bezpłatną wymianę - lecz nowy wyświetlacz od razu zaczął świecić na żółto.. w takim razie podziękowałem i udałem się do innego sklepu. Jak w poprzednim przypadku wymiana wyświetlacza odbyła się bezpłatnie - 5 minut i po sprawie jednak znowu wyświetlacz zaczął migać na rożne kolory.. Pan bez chwili wahania wyjął z szuflady następny szybko zamontował i proszę - działał ! Jednak mimo zapewnień przez sprzedawce, że to oryginał niczym nie różnił się od mojego zamiennika.. (Jedynie ceną) Znowu podziękowałem i odszedłem.
I tu moje pytanie czy w tym kraju można kupić oryginalny wyświetlacz do tego telefonu ? Po tej przygodzie boję się zamawiać na allegro za 140zł, gdyż najzwyczajniej w świecie może się to okazać bublem. Czy ktoś z Was orientuje się może gdzie można dostać nowy (bądź używany) 100% ORYGINALNY wyświetlacz do NOKI E72 ?
Z góry dziękuję za pomoc.

01.05.2013 17:37
😒
2
odpowiedz
E_G300
135
Damian

Czyżby nikt nie wiedział gdzie można dostać oryginalny wyświetlacz ?

Forum: Oryginalny wyświetlacz Nokia E72 - PROBLEM