Heja :)
Czy ktoś z Was Golowych-Ekspertów mógłby mi polecić jakiś fajny toster-opiekacz?
Najważniejsza funkcja - wyjmowane wkładki + możliwość mycia ich w zmywarce.
Fajnie by było gdyby miał również rożne rodzaje wkładek - osobne na sandwiche, na mięso, na gofry itp. I żeby miał sporą moc grzania, co najmniej 800W.
Czy coś takiego w ogóle istnieje? :D
Mój opiekacz Philips (nawet nie wiem jaki model, nigdy mnie to nie interesowało :D) działa ładnie parę lat, mimo złamanej rączki i "ciekawych" przygód jakich doświadczył. :) Przydałby się i mi nowy, ale to tyle wspomnień wiąże się ze starym.
Wybacz za offtop, ale już późno i tak mi wali. :D
Dobry opieczak zawsze spoko. Szkoda na jedna zapiekanke odpalc rehermotnegoi piekarnik :)
ok, dzięki za wypowiedź:) ale wolałabym jakbyś napisał to po polsku albo po angielsku, abo chociaż po jakiemuśkolwiek, coby tylko dało się to przetłumaczyć w google translate, ok? :)
Dobry opiekacz zawszes spoko. Szkoda odpalac do jednej zapiekanki duzy piekarnik. Sam polowalen na taki jedenz Lidla, byl za 5 dyszek, ale jak bylem w oludnie to wszystko wykupione :D
spoiler start
moze byc? Isuiw nie czepiak :p :p
spoiler stop
UP!
nadal nie znalazłam porządnego opiekacza (co prawda nie szukałam za bardzo, ale teraz naszła mnie ochota na tosty:P)
jakieś propozycje??
Mnie nosi stary, klasyczny grzałkowany grill. Chrzanić tostownice - dane pręty z góry potrafiły zrobić prawdziwą zapiekankę, a nie te podróby.