Witam.
Mam pewien nietypowy problem. Mianowicie, znalazłem dość ciekawy artykuł, który zaciekawił mnie do granic możliwości. Zacząłem go czytać. Pierwsza strona, druga, trzecia i czwarta. Będąc na czwartej stronie, postanowiłem, że podziele się informacjami zawartymi w tymże artykule na FB i wrzuciłem link do tego artykułu na tablice. Po chwili dowiaduje się, że artykułu już nie ma tz. po kliknięci na link odsyła Nas z powrotem do strony głównej portalu. Postanowiłem skopiować artykuł, gdyż przeczytałem już wszystko i każda strona artykułu została wcześniej załadowana. A więc, użyłem magicznego przycisku "wstecz" w przeglądarce, by powrócić do pierwszej strony. Gdybym zrobił to za pomocą przycisku odwołującego się do danej stronie, bezpośrednio na witrynie, znalazł bym się na STRONIE GŁÓWNEJ, gdyż, jak pisałem wyżej artykuł usunięto. Pierwsza strona kopiuj/wklej i przycisk "dalej" w przeglądarce by przejść do strony drugiej. DZIAŁA, mam drugą stronę. Zaznaczamy, kopiujemy/wklejamy i zamiast przycisku "dalej" by przejść do trzeciej strony, Kliknąłem na odnośnik do strony trzeciej co zaowocowało ukazaniem mi się przed oczami strony głównej portalu...! :| Do głupoty się przyznaje, ale czy przeglądarka nie oferuje jakieś opcji która umożliwi mi powrotu do danej treści? Z góry abrdzo dziękuje za odp.
up bang
Spróbuj tego http://archive.org/web/web.php . Może się uda.