Zapewniam, że nie jest zbanowane, chociaż myślałem, by nie narobić małego burdelu w grze i na forach, by na pożegnanie dostać perma.
Nie jestem w stanie podać wielu informacji na temat mojego konta. Musiałbym zainstalować grę i posprawdzać wszystko co tam mam, ale nie chce mi się.
Mam na nim kilkanaście milionów srebra i nieco ponad tysiąc golda. Sporo miejsc w garażu i w koszarach, kilka premek, zarówno na poziomach 2 jak i 8. Wszystko co zdobyłem pochodzi z kodów lub zaliczonych (kosztem moich nerwów) mniej lub bardziej wymagających misji. Większość czołgów na tierach 1-5 jest odblokowana razem z modułami. Odblokowana znaczna część czołgów na tierach 6 i 7, ale tych kupowałem już mniej. Nie pamiętam ile odblokowałem "ósemek", stawiam, że mniej więcej 20, a kilka jest w garażu (w tym AMX 50 100, Tiger II (który czeka na załogę, którą szkoliłem na Tiger P, ale kupiłem, bo był w promocji), T28, T 32, STA-1, T-34-2). Najwięcej mam w garażu tierów 6 i 7. Mam odblokowany G.W.Tiger, ale nie kupowałem a załogę z G.W.Tiger P wywaliłem ;P. Z premek mam FCM 36 Pak 40, TOG II, WZ-111, Chi-Nu Kai i może coś jeszcze, jeśli nie sprzedałem, bo już nie pamiętam. Miałem Super Pershinga, ale nie podobał mi się, to też sprzedałem.
Do tego sporo zakupionych dodatków typu skrzynki, siatki, lornetki, mechanizmy dosyłające do większości czołgów i trochę innych. Wyposażenia też trochę w magazynie zalega, prawie ani razu tego nie używałem. Większość to apteczki, gaśnice i żarło w ilościach sporych.
Mam też prawie zaliczoną pierwszą część misji osobistych na Stug IV i chyba 4 czołgistki (wszystkie na WZ-111).
Na całe to granie nie wydałem ani złotówki, jedynie nerwy i czas, którego już nie odzyskam.
Specjalnie na tą okazję zmieniłem hasło na jakieś łatwe i usunąłem numer telefonu. Razem z zainteresowanym dojdziemy do zmiany adresu e-mail, ale jak podaje informacja, można go zmienić 14 dni od dodania numeru telefonu.
Osoba zainteresowana niech poda jakiś namiar, lub skontaktuje się przez Steam, jeśli go posiada. Mój nick jest taki sam jak na GOLu.
Zapomniałem dodać, że cała akcja może się przeciągnąć do przyszłego tygodnia z powodu napiętego grafiku ;P
W sumie to dawno nie grałem w wota... Po randze wnioskuję, że raczej nie jest to prowo. Napisz co i jak.
Cześć pewnie już tego konta nie masz :/ ?? ale jak cos t m mail ( [email protected] )