Na stronach onetu znalazła się galeria zdjęć przygotowana przez Vanity Fair, w której to możemy obejrzeć zdjęcia współczesnych specjalnie wystylizowanych aktorów w przygotowanych kadrach z filmów mistrza sir Alfreda Hitchcocka.
http://film.onet.pl/fotoreportaze/wspolczesne-gwiazdy-u-hitchcocka,4841802,0,fotoreportaz-maly.html
Moim zdaniem wyszło rewelacyjnie. Wyobrażam sobie ile trudu dziennikarze tego magazynu musieli włożyć w zgromadzenie tego grona aktorów, przygotowanie zdjęć i we wszystkie detale tego przedsięwzięcia. Nie ukrywam, że moim faworytem jest zdjęcie Marion Cotillard przedstawiające... Marion z legendarnej Psychozy.
I jak wrażenia?
Na nowym zdjęciu z Łodzi Ratunkowej brakuje murzyna ;)
No i te zdjęcia mają już ponad 3 lata.
Ile by nie miały są rewelacyjne :). Bardzo też mi się podoba wariant z Jodie Foster oraz Naomi Watts.
Genialne bardzo mi się podoba.
Tak jak wcześniej wspomniałem również bardzo podoba mi się kreacja z Jodie Foster, ale w Marion Cotillard jest coś tak niezwykle ujmującego... trudno opanować emocje :-).
Ładne zdjęcia, Marion doskonała, lecz chyba wolę oryginały, no i "Północ - północny zachód" szczególnie scena z samolotem jest nie do skopiowania.
musiałem wygooglować, bo byłem przekonany, że onet się rąbnął... nawet teraz zastanawiam się co się stało z Renée Zellweger...przecież to nie ona, a przynajmniej nie tak ją pamiętam