Pamiętam jak kiedyś, jakies 5-6 miesięcy temu po wprowadzeniu przez sejm zakazu agresywnej reklamy w internecie, na gry online pojawił się temat że GO będzie się do niego stosował.
Mineło pół roku i nic, nadal po włączeniu karty automatycznie pojawia się dzwięk z reklam (O nim m.in. było w tym zakazie że użytkownik sam musi włączyć dzwięk)
Teraz na każdej stronie jest odpalany dzwięk z Homefronta -_-
Raczej to nie w porządku
Ściągnij se AdBlocka i tyle. Pewnie mniej czasu by to zajęło niż zakładanie głupiego tematu.
mam adblocka, nawet już nie pamiętam że istnieje coś takiego jak reklamy w internecie.
Tu nie chodzi od Adblocka, tylko o słowa rzucane publicznie na wiatr
Jak Ci się nie podoba, to nie wchodź i nie czytaj. Firma GOL zarabia na tym, przez co opłaca wszystkie serwery i inne rzeczy, dzięki którym działa ten serwis. Nie akceptujesz reklam, wyjdź i nie wracaj.
barakudo - zła kategoria. Powinno być: "administracyjne"
logicznyalek- Nie akceptujesz reklam, wyjdź i nie wracaj.
Czy Gry-Online płaci Ci za bycie adwokatem serwisu? Czy pozwala Ci także na wypowiadanie się w jego imieniu?
(edit) literówki itd.
Jak Ci się nie podoba, to nie wchodź i nie czytaj. Firma GOL zarabia na tym, przez co opłaca wszystkie serwery i inne rzeczy, dzięki którym działa ten serwis. Nie akceptujesz reklam, wyjdź i nie wracaj.
Popatrz, myślałem że na to są pieniądze z abonamentów. Ale spokojnie niedługo specjaliści od cenzury internetu i blokowania reklam zakażą :)
Nie zajmuję się reklamami w GOL-u, ale banner Homefronta ma domyślnie wyłączony dźwięk za każdym razem jak wchodzę na stronę. Dźwięk odpalany jest po umieszczeniu kursora w obszarze filmu.
W Operze 11 jest po prostu coś takiego(patrz obrazek).
Jak na tym klikniesz, to ci się pojawia tym miejscu reklama. A jak nie klikniesz, to się nie pojawia. Jakie proste?
klikam w ten obrazek i nic sie nie pojawia
[10] - jaka przeglądarka?
Mnie w Operze 11, Internet Explorerze 8 i Mozilli Firefox 3.6 normalnie się wyświetla.
e nic juz . w obrazek klikałem
klikam w ten obrazek i nic sie nie pojawia
Powiedz, że żartujesz.
Co do forum, to czasami jestem w szoku jak dużo reklam dało się tu upchać, nie ma się co dziwić, że ludzie blokują. Niektóre bywają mocno agresywne.
Inna sprawa, że ten temat przewalał się 1000x i odpowiedź jest krótka i zwięzła - GOL nie ma wpływu na treść i formę wyświetlanych reklam.
A za gadanie o AdBlockach możecie wyrwać bana.
,
Do wszystkich "zainstaluj sobie AdBlocka..." macie może numer do Allaha, Jahwe, Buddy czy Jezusa? Bo w moim chrome potrzebny jest cud by znaleźć coś co blokuje reklamy...
[12], [14] ?
Yyyy u mnie w Operze 11 automatycznie pojawiaja sie reklamy, nie ma tego przycisku. Jak to wlaczyc? :>
[17] - ja tego nie musiałem włączać ;P
bartek - >
Smuggler gadał i polecał wielokrotnie i nic mu się nie stało. Gdyby nagle admin chciałby traktować "wszystkich równo", to mam zachowany w temat, jak smuggler zachwala jakieś tego typu programy.
Vender---> Przecież w chrome też jest adblock... (poszukaj w rozszerzeniach do pobrania)
ostatnio musiałem na chwilę wyłączyć AdBlocka, wchodzę na GOLa, a tu mi na cały ekran wyskakuje rozpikselowana reklama (film)...
KoSmIt dzięki ci, okazało się że jestem idiotą. Bardzo mi przykro, Google mnie tym razem zawiodło.
jeżeli chodzi o hipokryzję to mnie naprawdę śmieszy ingerencja w linki do konkurencyjnych stron - przecież to nic innego jak zwykła komunistyczna chamska cenzura.
Zaraz znajdzie się pewnie milion i jeden osób którym to w ogóle nie przeszkadza, a wręcz cieszą się z tego ficzera i będzie rzucać odzywkami - "nie podoba to wypad" - ale na szczęście mam to gdzieś. A ten ficzer będę krytykował przy każdej okazji. Są inne sposoby walki z konkurencją niż chamskie wycinanie linków.
[24] - Racja, jest to wkurzające. Cenzura i tyle.
[20] -> Ja pisałem wielokrotnie jakm się blokuje reklamy w Operze i każdy z tych postów był usuwany oraz traciłem punkty rankingowe, na które zresztą mam *****.
Widocznie osoby odpowiedzialne za poziom dyskusji nie lubią Opery i wolą Firefoxa.
Pamiętam jak kiedyś, jakies 5-6 miesięcy temu po wprowadzeniu przez sejm zakazu agresywnej reklamy w internecie, na gry online pojawił się temat że GO będzie się do niego stosował.
Można prosić o jakieś info potwierdzające, że to Sejm? Bo nigdy o czymś takim nie słyszałem, internet też milczy - parę miesięcy temu została przyjęta deklaracja na te temat firm, które świadczą takie usługi. Ale o Sejmie nic nie słyszałem.
Yyyy u mnie w Operze 11 automatycznie pojawiaja sie reklamy, nie ma tego przycisku. Jak to wlaczyc? :>
Włącz OperaTurbo (ikonka zegara na dole przegladarki) :)