Za kilkanaście godzin mam odprawę na lotnisku i nie wiem zbytnio o czym pamiętać. W bagażu podręcznym oczywiście wszystkie płyty do 100 ml, nie wziąłem nic ostrego. Biorę lustrzankę i trochę się boję żeby mi jej nie zabrali jak zacznie pipczeć. O czymś pamiętać?
To już spakowane. Wziąłem euro, dolary i złotówki :) Dla mnie najważniejsze jest to czy cokolwiek mogą zrobić z moją lustrzanką? Sprzęt nie był tani, nie mówiąc o obiektywach, więc wolałbym go mieć przy sobie.
Mam nadzieję, że z iPadem także nie będzie problemu w bagażu podręcznym?
Dlaczego mógłbyś mieć jakikolwiek problem z aparatem lub tabletem w bagażu podręcznym, człowieku?
Chciał sie pochwalić, ze ma
Pamiętaj, ze jesteś z Polski C i, ze czlowiek ze wsi wyjedzie ale wieś z człowieka nigdy. Aha, i pamiętaj zeby zrobić odpowiednią ilość zdjęć luszczanką i wrzucić na fejsbunia z podpisem "taki lajf" :) Niech zazdraszczają
Pamiętaj o czystej bieliźnie, żeby nie było później wstydu na kontroli. - sugerujesz ze beda mu w otwor zagladac?
Jaaaaaaaaaaaał, ale jesteś BOGATY! ZIOM! GDZIE LECISZ?!?!
Na wymioty mi się zbiera, gdy widzę, że stworzyłeś jakiś wątek.
[8] +
ale to na zdjeciu to chinska podrobka a nie iPad i setki z kiosku ruchu dla dzieci aby sie w sklep bawily :p
[15] fejk fejk fejk i jeszcze raz fotoszop! Nikt nie ma tylu piniendzy w tym kraju!!!!!
Monter, pamiętaj o jednym. Jak już wylecisz, to tu nie wracaj.