o co wam chodzi wam z tymi gimbusami?
Wyzywacie się od gimbusów a ja się was pytam what's that ? .
Kiedyś były dzieci neo, teraz są gimbusy a w przyszłości będzie jakaś inna grupa. Na kogoś trzeba wylewać wiadra pomyj, świat jest tak skonstruowany.
Bo Gimbus to bardzo niski intelektualnie szczebel ewolucji edukacyjnego Pokemona. Pamiętasz dzieci neo ? To właśnie one wyewoluowały w gimbusy.
Podbus ---> Gimbus ---> Licbus ---> Student ( Finałowa Ewolucja, najmocniejsza )
studenci to rak
hehe piffko
Podbus ---> Gimbus ---> Licbus ---> Student---> Pan Bezrobotny (korona stworzenia)
[6]
No popatrz mnie ten zaszczyt bycia cielęciem minął o ładnych parę lat - i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy.
Tylko że pójście do Gimbazy nie skytkuje automatycznym Zgimbusieniem. Tylko jeżeli dasz się wciągnąć w tą subkulturę ( podrasę ). Np. Frugo, Łan Erekszyn, Kwejk jeżeli jesteś dziewczyną albo Rok,Rojo, Kwejk, Dubstep dla wersji męskiej
8 nie zgadzam się do końca
ja nazywam gimbusa co myśli że ma 15 lat może wszystko
i uważa się za bóg wie jakiego mądrego itp np
gdy ktoś napisze że lubi Ocelote
to on mu odpisze jak można lubić no lifa jakim jest ocelote
on pewnie nie wie co to seks
mając sam 15 lat w tedy jest gimbusem
[5] ---> Haha.
Bo bycie gimbusem to stan umysłu, a nie uczęszczanie do gimbazjum, coś jak dzieci neo czy inne różne potworki ewolucyjne.
[12]
po nim powstało pierdyliard innych podobnych serwisów więc nie ma co się martwić o brak zainteresowania serwisami z obrazkami znalezionymi w necie i upstrzonymi masa reklam.