Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Nvidia

20.07.2015 20:55
saito123
1
saito123
72
Sam Fisher
Image

Nvidia

Witam,

bo nie wiem czy to jest jakiś błąd czy nie.

No bo gdy usuwam wszystkie sterowniki do karty graficznej, nagle mi wyskakuje żebym uruchomił ponownie komputer, no to uruchamiam go ponownie. Nagle gdy już się włączył po ponownym uruchomieniu wyskakuje mi okienko "Instalowanie oprogramowania sterownika urządzeń i pod spodem "Kontroler wideo (Zgodny z VGA) no i obok "Trwa instalowanie oprogramowania sterownika...". Gdy to się skończy, muszę znowu ponownie uruchomić komputer. No to tak robię, no i gdy już się on włączy po ponownym uruchomieniu nagle mam znowu te sterowniki co w tedy miałem tylko tyle, że 2 a w tedy miałem chyba 5 (5 miałem jak usuwałem)... Tutaj screen --------------------->

Wiecie może dlaczego nie mogę zainstalować na nowo sterowników bo zawsze mi jakieś 2 wyskakują?

Mam dwa pytania:
1. Czy te sterowniki co są na screenie, są to pełne sterowniki czy trzeba jeszcze coś zainstalować żebym miał pełne i żeby wszystko chodziło dobrze?

2. Co zrobić żebym mógł zainstalować nowe sterowniki jak by te były nie pełne czy coś?

Proszę o szybką odpowiedź, męczę się z tym już 2 dni... Dziękuję za odpowiedzi.

20.07.2015 21:39
saito123
2
odpowiedz
saito123
72
Sam Fisher

Dobra, rozwiązane!

To jest to samo co miałem w tedy. Wszystko działa tak samo!

:)

20.07.2015 21:42
3
odpowiedz
zanonimizowany1011037
39
Pretorianin

http://bfy.tw/uEi I do jasnej cholery zainstaluj nvidie experience i poprostu zaktualizuj sterowniki... Ile ty masz lat, że nie umiesz podstawowych rzeczy? I tak wgl ile jeszcze będziesz spamił forum?

20.07.2015 21:45
saito123
4
odpowiedz
saito123
72
Sam Fisher

Ja mój drogi nie spamie Forum, tylko musiałem trochę postów napisać bo miałem poważny problem...

20.07.2015 23:24
5
odpowiedz
zanonimizowany956494
25
Legend

Problem..ok ale to nie zmienia faktu że robisz chyba setny wątek opisując swój problem a w drugim poście piszesz "ok znalazłem rozwiązanie". Może najpierw poszukaj a potem pisz na forum...

22.07.2015 17:13
saito123
6
odpowiedz
saito123
72
Sam Fisher

[5] bizon1807

Ja przed stworzeniem tego wątku zrobiłem chyba wszystko co się dało (Już nie miałem sił i zrobiłem wątek), dopiero później się zorientowałem, że już wszystko w porządku...

Forum: Nvidia