Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Nowy Trener Reprezentacji Polski [1.11.2013]

29.10.2013 21:13
Lateralus
1
Lateralus
144
Last Of The Wilds
Wideo

Nowy Trener Reprezentacji Polski [1.11.2013]

http://www.youtube.com/watch?v=gJzNoKAVqEA

Wszystko pięknie ładnie. Ale po co to wszystko? I tak nowy trener nic nie zdziała w Polskiej piłce.
Czemu robią wszystko na siłę? Kiedy zrozumieją że nie każdy musi uprawiać ten sport, a tym bardziej już by Polska miała w tym reprezentacje. Czemu całkowicie nie zlikwidują reprezentacji, był by spokój, nie było by obciachu i wstydu na arenie międzynarodowej. Jedynie to Polska może być mistrzem...

spoiler start

Polski, i niczego więcej.

spoiler stop

29.10.2013 21:20
2
odpowiedz
Gamernumber08
31
Pretorianin

napewno cos zdziala ;D

not

29.10.2013 21:26
Lateralus
3
odpowiedz
Lateralus
144
Last Of The Wilds

Ale i tak nie będzie żadnych sukcesów, co najwyżej wygrana z San Marino w towarzyskim.

29.10.2013 21:33
Stra Moldas
😍
4
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Czemu całkowicie nie zlikwidują reprezentacji, był by spokój, nie było by obciachu i wstydu na arenie międzynarodowej.

Uwielbiam takie pieprzenie bez ładu i składu, naprawdę. Jeśli komuś się to wydaje śmieszne, to niech sobie poczyta o piłce nożnej w Somalii. I doceni, że możemy ją uprawiać i oglądać.

29.10.2013 21:35
Lateralus
5
odpowiedz
Lateralus
144
Last Of The Wilds

Tylko że my mimo dobrych warunków, nie umiemy tego wykorzystać. Co tu dużo mówić, Polska piłka nie ma żadnego skila i już.

29.10.2013 21:37
Stra Moldas
😉
6
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

To po cholerę się zajmujesz czymś, co cię nie interesuje? Mnie nie chciałoby się tracić czasu. Mam gdzieś siatkówkę, piłkę ręczną czy piłkę wodną, to nie oglądam. Nie wiem jak jest, nie wiem kto daje radę i dobrze mi z tym. Zajmuję się tym, co mnie interesuje.

Doprawdy bez sensu, życie sobie niepotrzebnie komplikujesz. :)

29.10.2013 21:38
snopek9
7
odpowiedz
snopek9
213
Pogrubiony stopień

Awansujemy na EUro 2016 i bedzie najwiekszy sukces od czasow Leo.

29.10.2013 21:38
Lateralus
8
odpowiedz
Lateralus
144
Last Of The Wilds

Ale nie rozumiem ludzi/organizacji, co robią coś co im i tak nie wychodzi. Nic na siłe.

Dla mnie osobiście polska piłka może nie istnieć (choć interesuje się tym sportem) to raczej jestem przeciwny reprezentacji.

29.10.2013 21:43
Stra Moldas
9
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra
Image

Nie wiesz jakie są realia, nie wiesz jak to wygląda i w ogóle w jaki sposób teraz budowana jest reprezentacja, a się wypowiadasz. Tak, ma to sens.
Nie interesujesz się tym sportem, rzucasz wypowiedzi na poziomie ankiety ulicznej Dzień Dobry TVN. Z dupy się wyniki nie zrobią, trzeba czasu i działania. W latach 90. to pewnie dostałbyś torsji...

Jest taka polska zasada... ;)

29.10.2013 21:50
Lateralus
10
odpowiedz
Lateralus
144
Last Of The Wilds

Ty chyba jesteś jajo mądrzejsze od kury, Panie wszechwiedzący. Takie stwierdzenia że nie interesuje się tym, to sobie schowaj do kieszeni.

29.10.2013 21:54
szarzasty
11
odpowiedz
szarzasty
87
Mork

Ale nie rozumiem ludzi/organizacji, co robią coś co im i tak nie wychodzi. Nic na siłe.

Idąc tym tropem to na świecie powinno istnieć max. 15 reprezentacji, które cokolwiek znaczą i są w stanie cokolwiek osiągnąć

29.10.2013 21:56
12
odpowiedz
TecBar
27
Konsul

W sumie wybór trenera nie był tak ważny jak mogłoby się wydawać, bo "wina" leży po stronie zawodników, nie trenera. To widać gołym okiem- przecież że nie wkładają całego serca w mecze reprezentacji, oszczędzają siły na mecze ligowe i nie są zdeterminowani, niektórzy chyba już trochę wypaleni. Dlatego trener powinien robić wszystko żeby ich zmobilizować, bo umiejętności mają tylko chęci brak. I przede wszystkim koniec rotowania składem ! Teraz tylko trzeba ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć żeby zawodnicy byli zgrani. Jakby nie patrzeć to Fornalik wykonał jakąś tam pracę i teraz trzeba to wykorzystać żeby nie zaczynać wszystkiego od nowa bo po prostu nie ma czasu :)

29.10.2013 21:57
Lateralus
13
odpowiedz
Lateralus
144
Last Of The Wilds

Oj nie nie... Tu rozchodzi się o konkretny przypadek, do innych żalu nie mam.

29.10.2013 21:57
Stra Moldas
😉
14
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Człowiek interesujący się danym tematem jest w stanie sformułować inteligentne posty poparte racjonalnymi argumentami, a nie takie na poziomie kompletnego ignoranta. Twoja wypowiedź zdecydowanie podąża w tym drugim kierunku, bo jest właśnie na linii somalijskich zakazów. Czyli bez ładu i składu.

szarzasty -> Od razu 15... Dlaczego nie te 8, które były mistrzami świata? Po co się rozdrabniać.

29.10.2013 22:07
Coolabor
15
odpowiedz
Coolabor
151
dajta spokój! :)

24 drużyny to połowa poważnych reprezentacji zrzeszonych w UEFA i pytanie czy jeszcze łapiemy się na tą górna połówkę czy nie. 4 koszyk wskazywałby, że nie.

Jakieś przebłyski w grze było widać, ale to nie ma żadnego wpływu na wyniki.

29.10.2013 22:10
PanSmok
16
odpowiedz
PanSmok
258
Legend

Osobiscie uwazam ze nalezaloby rozgonic cala ta bande zwana PZPN, rozwiazac reprezentacje Polski, poszukac ludzi ktorzy kochaja pilke i zaczac od poszukiwania talentow w podstawowkach/orlikach itp. Za jakies 10 lat MOZE mielibysmy reprezentacje z ktora moznaby sie pokazac na arenie miedzynarodowej.

p.s. czekam - naprawde czekam - kiedy dostaniemy w dupe od reprezentacji Wysp Owczych...

29.10.2013 22:13
Coolabor
17
odpowiedz
Coolabor
151
dajta spokój! :)

To się nie doczekasz.

U nas problem leży w motywacji i psychice. I w braku profesjonalnego podejścia. Bo o zaszczycie, honorze to już nie ma mowy.

29.10.2013 22:48
Glob3r
18
odpowiedz
Glob3r
97
Tots units fem força

Ja natomiast jestem zdania, że dobry trener z tych piłkarzy może zrobić drużynę regularnie kwalifikującą się na wielkie imprezy, a i walczącą o wyjście z grupy. Takich piłkarzy nie mieliśmy od 30 lat. Brakuje psychiki, motywacji i taktyki. Czyli tego, za co odpowiada trener.

Forum: Nowy Trener Reprezentacji Polski [1.11.2013]