Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Nowy telefon do 340 zł

23.03.2015 23:09
1
zanonimizowany1077859
2
Junior

Nowy telefon do 340 zł

Witam tak jak w temacie poszukuje w miarę dobrego telefonu dotykowego jak na te czasy do 340 zł max.
Czyli żeby miał z te 5 Mpix ale dobrej jakości zdjęcia, może być i mniej ale żeby zdjęcia były dobrej jakości bo to jest mi potrzebne, następnie pamięć wewnętrzna telefonu najlepiej żeby było z 4GB ale cóż.. Pamięć ram min. 512mb, no i najważniejsze żeby się nie wieszał i był funkcjonalny telefon ma służyć do rozmów,smsowania, whats app, gg, skype, słuchania muzyki, przeglądania internetu więcej mi raczej nie potrzeba, żeby nie świrował i miarę trzymał przy ledwie paru aplikacjach ; P
Zależy mi jednak na tym by telefon był jak najbardziej cienki i nie był też jakąś wielką krową i nie był oparty na systemie Windows 8.
Zastanawiałem się już nad telefonem HTC Wildfire S A510E ale nie jestem do niego przekonany. Szperałem już trochę po necie aktualnie nic ciekawszego nie znalazłem po grubym i dużym. Proszę więc o propozycje i pozdrawiam!

23.03.2015 23:28
Darek21
2
odpowiedz
Darek21
108
Bloody

tracer oxygen gs4 poza srednim aparatem swietny tel.
do tego za 300

24.03.2015 00:03
kjx
3
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

najważniejsze żeby się nie wieszał i był funkcjonalny telefon ma służyć do rozmów,smsowania, whats app, gg, skype, słuchania muzyki, przeglądania internetu więcej mi raczej nie potrzeba, żeby nie świrował i miarę trzymał przy ledwie paru aplikacjach

Wszystko to, a nawet więcej, spokojnie uzyskasz na Windows Phone 8. O androidzie za 300pln raczej zapomnij, każdy ci to powie. W segmencie budżetowych telefonów, Windows zdecydowanie wygrywa z androidem. Lumia 532 powinna spokojnie wystarczyć.

O tym HTC od razu zapomnij. Telefon bardzo stary, z bardzo słabym wyświetlaczem, praktycznie bez pamięci, ze starym androidem, który nigdy nie dostał oficjalnego update'u do wersji 4.x. Rozwalisz go o ścianę po 2 dniach użytkowania...

24.03.2015 20:33
Deton
👍
4
odpowiedz
Deton
207
Know thyself

Mam na sprzedaż HTC One SV.

http://olx.pl/oferta/htc-one-sv-android-4-2-2-4-3-CID99-ID8qtCh.html

Specyfikacja:
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/htc/onesv/

Za 340 mogę sprzedać. Przez allegro albo jak wygodniej :)

Jeżeli używane nie wchodzą w grę, to pomyśl może o Lumia 435. Aparat nie zachwyca, ale działa bardzo płynnie w porównaniu z androidami w podobnej cenie.

24.03.2015 20:36
5
odpowiedz
zanonimizowany956494
25
Legend

najważniejsze żeby się nie wieszał
Niestety ale android do 300zł będzie czy chcemy czy nie po krótkim czasie używania się wieszał i to ostro. Zainstalujesz kilka apek czy włączysz kilka programów na raz to już będzie z dużym opóźnieniem reagować. Jak na pewno chcesz tel na andku to szukaj takiego z jak największą ilością RAMu.

24.03.2015 23:53
Kradnolud
6
odpowiedz
Kradnolud
55
Konsul

ja bym polecił jakieś dual simy, na dodatkową kartę można wziąć Aero2 i ciągnąc neta za darmo, a w tym przedziale coś się znajdzie. Sam mam Qsmarta Rome r2, ogólnie polecam, ma pare niedoróbek, główną wadą jest mała pojemność baterii, ale kupiłem go za 250zł, więc stosunek jakości do ceny jest i tak bardzo dobry
z podobnych to jakieś Lenovo możesz sprawdzić(na pewno mają większą baterię od qsmarta)

Forum: Nowy telefon do 340 zł