Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Nowy teledysk Poets of the Fall

18.03.2011 16:42
Azerath
👍
1
Azerath
156
Senator
Wideo

Nowy teledysk Poets of the Fall

Wiem, że ten zespół nie jest najpopularniejszy, co zresztą dla mnie jest czymś wielce zaskakującym biorąc pod uwagę ich poziom, ale parę osób na forum słucha ich muzyki. Duża część pewnie kojarzy ich z piosenki przy creditsach Max'a Payne'a 2, Late Goodbye, a także z kilku utworów z Alana Wake'a. W każdym razie informuję, że dzisiaj miał premierę nowy teledysk zespołu, który obchodzi ósmą rocznicę i z tej okazji wydał album z najlepszymi kawałkami, wszystkimi teledyskami i dwiema nowymi piosenkami - jedna z nich ma swój własny teledysk, i to bardzo dobry!

Tytułowy teledysk (utwór Can You Hear Me):
http://www.youtube.com/watch?v=I2PmwSgkHUI

I drugi utwór, bez teledysku (No End No Beginning):
http://www.youtube.com/watch?v=gjx8aSrPzGs

18.03.2011 17:07
XaRaF
👍
2
odpowiedz
XaRaF
147
Konsul

Wielkie dzięki za info, szkoda by było przegapić.

18.03.2011 18:32
Azerath
3
odpowiedz
Azerath
156
Senator

No, szkoda :) Widziałem to już dziś parę razy i chyba to jeden z najlepszych ich teledysków. Nawet moi znajomi, którzy ich nigdy wcześniej nie słuchali twierdzą, że wyszło naprawdę świetnie. A to może oznaczać, że baza fanów zacznie się powiększać, a to bardzo dobrze.

18.03.2011 18:35
Konrad Wallenrod
4
odpowiedz
Konrad Wallenrod
65
Major

Uwielbiam ich ... inna sprawa, że znajomi uważają ich za "kinder rock" ...

18.03.2011 18:41
5
odpowiedz
zanonimizowany782436
2
Generał

brak słów na takie homo zespoły.

18.03.2011 19:30
Azerath
6
odpowiedz
Azerath
156
Senator

brak słów na takie homo zespoły.

Dlaczego homo? Rozwiń myśl. Strasznie nie lubię, gdy jeśli komuś się coś nie podoba, to zaraz zaczyna to bezmyślnie zwyzywać. Czy jeśli coś nie napierdala po głośnikach z pełną mocą, perką na dwie stopy i najlepiej screamem czy growlem na wokalu, to od razu z zasady musi być beznadziejne. Żal mi takich ludzi, bo zacofanie jakie takie postępowanie prezentuje jest naprawdę ogromne. Sam słucham głównie Tankiana, Pearl Jamu, Avenged Sevenfold, Mansona i paru innych mniej znanych, ale to i tak ten zespół, Poets of the Fall, jest moim ulubionym. A Poetom należy się szacunek za muzykę, którą tworzą i jej poziom.

Inna sprawa, że pewnie twoje ulubione zespoły nawet nie śniły o takiej niezależności jaką ten zespół posiada, bo to wszystko co wyżej wymieniłem, to w porównaniu do nich straszna komercha. Jeśli ktoś chce, to z chęcią streszczę historię zespołu. Na razie nie mam czasu.

19.03.2011 16:08
Azerath
7
odpowiedz
Azerath
156
Senator

UP.

19.03.2011 16:15
Pan P.
👍
8
odpowiedz
Pan P.
178
022

Oba bardzo fajne, Poetsi to bardzo fajny, lajtowy rock. Jeden z lepszych, jakie znam.

Forum: Nowy teledysk Poets of the Fall