Witam mam pytanie czy ktoś mógłby mi podać nowy regulamin?? interesuje mnie zdawanie odrazu do 2 kl Liceum ponieważ przydarzyło mi się coś niemiłego.. tak tak opowiem wam moją historię :D
jestem po szkole zawodowej a wnioskując po tym powinienem wskoczyć odrazu do liceum "dokształcającego" dla dorosłych czyli tak jakby do 2 kl. [czyli został by mi rok pomijając ten aktualny] zdawałem rok w 1,5 miesiąca i mimo to dowiedziałem się że nadal został mi rok do przodu [miałem nadzieje ukończyć te 2 lata dodatkowej nauki w rok]Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem ?? gdzie znaleźć informację na ten temat??
Piszę tu bo wiem że dużo ludzi jest aktywnych i mogę się spodziewać szybkiej odpowiedzi. Przepraszam za przynudzanie :D
szkola, do ktorej uczeszczasz to potencjalnie liceum zaoczne dla doroslych. Winnys chodzic do liceum doksztalcajacego po szkole zawodowej.
A co do proby przepisania sie- raczej nie bedzie problemu. Moj znajomy nie zdal 2 klasy w dziennym liceum i po niezdanym egzaminie komisyjnym znalazl sie w zaocznym LO od wrzesnia- zaczal od 3 klasy czyli tak de facto szkola nie wziela pod wglad tego ze nie zdal w dziennym, wiekszosc zaocznych tak robi (swoja droga nie zdal z matmy :D)
PS; w jakim miescie sie uczysz? Czesto gesto w zaocznych LO za tez licea doksztalcajace, lecz nawet jak nie, z pewnoscia cos znajdziesz.
chodzi o to że szkoła ma klasy Liceum dokształcającego tzw ULO i liceum dla dorosłych LOD jestem w klasie mieszanej ulo/lod.. i nie mam pojęcia jak oni to zrobili że dali mnie nie do uzupełniającego a do normalnego.. chciałem się czegoś dowiedzieć przed pójściem do dyrektora o.O. Mam tam kolegów po zawodówce którzy chodzili tylko 2 lata... więc nie rozumiem chyba czegoś .. ;d
Ad. Ps w takim małym miasteczku w wlkp poszedłem tam bo mam dojazdy i nie patrzą zabardzo na obecności :)