Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Nowy motocykl

09.08.2012 10:14
1
zanonimizowany813265
5
Legionista

Nowy motocykl

Witam interesuje się kupnem motocykla. Będzie to mój drugi jednoślad. (teraz mam WSKe). Interesuje mnie konkretnie ten egzemplarz http://otomoto.pl/honda-cbr-honda-cbr-125-pilne-okazja-M3324881.html . (Ma fajny kolor i konstrukcje - ogólnie nieźle wygląda). Myślałem również nad innymi motocyklami np. Aprilią Rs. W moim mniemaniu przemawiają za nią osiągi, prowadzenie i zastosowane w niej technologie, ale nie podoba mi się wygląd jej przedniej szyby oraz bardzo wysoko umiejscowione i twardo wyglądające siedzisko pasażera. Myślałem także o motorach Yamaha TZR i Honda NSR, jednak myślę że są to już modele o dość starych konstrukcjach i niekoniecznie dobrych osiągach. A jak wy myślicie, czy są jeszcze jakieś modele warte zainteresowania? Co myślicie o tych wypisanych przeze mnie?

09.08.2012 13:16
2
odpowiedz
elemeledudek
189
Senator

125 to chyba raczej jeszcze pod motorower podpada a nie pod motocykl.
Ja tam sie na takich pojemnościach nie znam, ale jak jest technicznie dobry to bierz, i tak chyba raczej na jakieś "rajzy po europie" wybierał sie nie bedziesz wieć to siedzisko aż takie róznicy nie powinno ci robić.

Forum: Nowy motocykl