Witam
Ściągnąłem najnowsze stery nainwnie wierząć, że poprawi to jakoś działanie AC 4 Black Flag (ta "optymalizacja" to jakiś żart). Niestety po zainstalowaniu najnowszych sterów pecet przestaje widzieć kartę graficzną. Gdy próbuję dostać się do panelu sterowania NVidia wyskakuje niesławny komunikat "Użytkownike nie korzysta obecnie z monitora podłączonego do bla bla bla..". Musiałem wrócić się do sterów, które dostałem na płytce wraz z kartą (tj. wersja 3.14). Teraz wszystko bangla z powrotem, ale jednak chciałbym mieć najnowsze sterowniki :/. Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje próbowałem dwa razy i przez menedżer NVidii i ze stronki ręcznie - zawsze to samo.
NVidia GeForce GTX 660 OC 2GB
8 GB DDR 3
Intel Core i5 3,0 GHz
Windows 7 64-bit
A takiej z innek beczki jeszcze, to według Was te aktualizacje coś dają,? Widzicie jakas różnicę, czy może jest ona tylko w cyferkach na papierze?
Sciagnij sterowniki ze strony nvidii i wykonaj "czysta " instalacje z odinstalowaniem starych sterownikow. Jest taka opcja przy instalacji.
sprobuj sciagnac poprzednia wersje sterownikow ( inna niz najnowsza ), sprobuj usunac sterowniki jakims oprogramowaniem do usuwania sterownikow - np Revo uninstaller.
kombinuj.
Drivers 331.82 są popsute czytałem na forach i wszędzie powodują czarny ekran i inne problem w grach