Nasz polski dystrybutor Cenega poinformował, iż od sierpnia ich stosunkowo świeża seria Premium Games powiększy się o trzy - moim zdaniem - kiepskie tytuły:
Bioshock 2
Borderlands: Game of the Year Edition
Europa Universalis III: Złota Edycja
Można przymknąć oko na Borderlandsa, ale co na tej liście robią dwa pozostałe tytuły? Marsz do PPK!
Bioshock 2 kiepski ?!
Kiepski to jest twój wacuś, bo staję dęba jak czytasz odpowiedzi w swoich trollowych wątkach. I to jeszcze o białym murzynie...
Bioshock 2 słaby? Tylko dlatego że jego średnia nie jest większa bądź taka sama jak Bioshock 1 na metacriticu?? Św. Stevie, ale ci gracze są teraz wybredni.
[3] - i to się nazywa cięta riposta !
Jestem za . Bioshock , to świetna gra . W EU nie grałem .
Napisałem jasno i wyraźnie - jasny , to był M.J . Z wyraźnością już gorzej .
Zachowujecie się jak zwykłe buraki. Napisałem jasno i wyraźnie "moim zdaniem", czy komuś się to podoba czy nie.
kokoju -> Pierwsza część jest o niebo lepsza.
Kupię Bioshocka 2 na pewno, nigdy w niego nie grałem, Borderlands też pewnie, chociażby do co-opa ;) A EU III raczej nie, bo nie przepadam za strategiami.
EDIT: ee tam, najwyżej kupię premierówkę na allegro. :D
marcus alex fenix -> I masz zamiar płacić 70 zł za Bioshocka 2 z TANIEJ SERII? Please.. na allegro premierówki po trzy dyszki chodziły ;)
Montera to debil i ignorant.
Super że EU3 jest, ciekawe czy osobno dodatki wydadzą, bo podstawę i dwa pierwsze dodatki już mam, a kupować drugi raz to samo...
Nie lubię tej serii, tutaj wszystkie elementy zostały zmienione, aby NIE wyglądało jak premierówka. Zresztą, B2 i Borderlands już mam, i w pudełku, i na Steam.
Z jednej strony mówienie o nim że to debil, bo coś mu się nie podoba, masakrycznie źle o was świadczy. Z drugiej, gość zasłużył sobie nieco na ten hejting...
Może sobie powiedzieć, że mu się nie podoba, ale nie że jest kiepska (słaba).
Mi nie podobają się np. fify albo cody, to ignoruję temat, a nie obrażam grę (tym samym jej fanów).
kzwwdo -> Aha, czyli nie mogę już się wypowiedzieć jak owa gra leży w moim guście i co o niej sądzę? Jesteś żenujący.
Super. Napiszcie proszę że z grą są również wszystkie DLC i to w dodatku spolszczone.
Oczywiście piszę o Bioshock 2 :D
Sensacja, pierwszy wątek montery, w którym nie ma ani jednej wzmianki o pewnym martwym pedofilu..