http://www.hardkorowykoksu.pl/index2.htm
Jak wam się podoba? Wystartowała chyba wczoraj, więc na razie bieda trochę, tylko kilka filmików z treningów, brakuje mi tylko zakładki z barkami. Są kaptury, triceps, biceps, nawet łydki - nie ma barków?!
Drugi minus: oglądałem film z treningów kapturów. Wszystko było OK dopóki Robert nie zaczął ćwiczyć i włączył się jakiś beznadziejny rap. No dobra, przewinąłem, Robert tłumaczy i znowu ćwiczy. I znowu rap. No sorry, ja rozumiem, że wielu słucha na siłce tego typu "motywacyjnych" piosenek, ale ja nie, a rapu to już w ogóle nie cierpię. Szczególnie polskiego. Jak to ma być przy każdym filmie to ja dziękuję.
Moim zdaniem to nie ma startu do filmów KFD na youtube, gdzie ćwiczenia są pokazane od mocno technicznej strony. Moim zdaniem Burneika konkurencji SFD nie robi. No ale strona jeszcze będzie rosła. A jakie są wasze opinie?
Dosyć słaba strona. SFD skupia ponad 250 tys. osób, Burnejka nie jest żadną konkurencją dla nich :)
Obstawiamy! Kiedy trafi go szlag? Czlowiek meczy sie juz podczas mowienia... Ogladajac jego trening na kaptury czekalem momentu, w ktorym rozsadzilo by mu serce. Mial szczescie, ze przezyl...
Każda amatora ma swego potwora...tak to leciało? :)