Jak wiadomo Adamczyk od jakiegoś czasu występuje w reklamach Eurobanku, w których to śpiewa jakieś gówniane teksty dotyczące pożyczek do jakiegoś znanego utworu. Tym razem padło na "W aucie" i jak to zobaczyłem i usłyszałem, to się załamałem.
http://www.youtube.com/watch?v=bMqjq7rBTGU
Rozumiem, że dużo płacą, ale ja po graniu w czymś takim ze wstydu nie pojawiłbym się na ulicy.
Głupsze reklamy przecież są...
W tej nie widzę nic szczególnego
Przynajmniej pośmiać się można. Mnie ta reklama nie denerwuje. Jakby więcej takich reklam było, to może bym coś na Polsacie nawet obejrzał.
Śmieszne to jest. Podoba mi się jak pani Basia czy jak jej tam pyta w piosence "Mnie?" a on jej odpowiada "Nie" haha.
Rozumiem, że dużo płacą, ale ja po graniu w czymś takim ze wstydu nie pojawiłbym się na ulicy.
Za te pieniądze nawet byś się nie zająknął.
I jeszcze czekał na kolejną odsłonę.
Poza tym są gorsze rzeczy, Grabowski robił z siebie nie takiego debila, a w sumie nadal robi pszenno-buraczanymi występami na kabaretonach.
BliBs_Pl
"Rozumiem, że dużo płacą, ale ja po graniu w czymś takim ze wstydu nie pojawiłbym się na ulicy."
Zapominasz o jednej ważnej rzeczy, aktor jest od grania a to jest rola, niezależnie od tego czy podoba Ci się ona, czy nie.
Poza tym reklama jak widać jest skuteczna, czego dowodem jest ten wątek.